Intrebarea ar fi daca magazinele noastre vor onora cu succes macar precomenzile ?>nu mai zic de comenzi daca vor fi
.. ca banuiesc ca din 29/01/2014 va fi ``out of stock`` ..
![]()
Intrebarea ar fi daca magazinele noastre vor onora cu succes macar precomenzile ?>nu mai zic de comenzi daca vor fi
.. ca banuiesc ca din 29/01/2014 va fi ``out of stock`` ..
![]()
am cumparat in Chisinau consola neoficial am dat 550euro cu NFS Rivals, nu am mai avut rabdare am anulat comanda de la emag...
O iau de pe mercador Ma duc miercuri sa o vadsper sa nu iau teapa ca dupa-i bai
va anunt dupa ce o vad
are calificativ 100% pe okazii .)
Am cumparat si eu consola dupa okaziinu am mai avut rabdare, nu am mai avut nici o consola pana acum... si nu inteleg cum va puteti juca shotere fara mouse
... e foarte greu pentru mine.
La inceput o zis 28o dat-o cu 25 . Asta e . Risc . Nu maia m rabdare sa astept . Nu am cum sa iau teapa
sper
Smecheria nu e sa fie doar made in Japan ci sa fie made in Japan pentru "domestic market" (asa numitele JDM-uri). Calitatea celor JDM e mult peste a celor Made in Japan dar facute pentru export. Am vazut produse (din alte domenii, nu console) la care diferenta intre JDM si "made in Japan for export" era uluitoare.
Cand cineva face o afirmatie destul de coerenta pe un anumit subiect, ideal e sa te documentezi nitel inainte sa scrii prosteste "Dovezi ceva? Ca asa din auzite..."
Nu de alta, dar te faci de ras in fata oricui e in stare sa deschida google si sa faca doua click-uri![]()
de unde comand si eu un controller ?ca am incercat tot de la gamestore de unde am achizitionat si consola dar nu raspund.
Incearca pe 4games.ro
Mai scumpa ca pe ShopTo cu 50RON sau ceva de genul dar macar primesti gamepad-ul rapid si fara probleme (na, cel putin eu din cate comenzi am dat la ei, inclusiv consola PS4, n-am avut nici o problema, vad ca unii insa zic ca sunt neseriosi).
By tudyniuz in forum Health, Food & Sports
By AndRewqp in forum Offtopic
By Snake in forum Microsoft Xbox One
By Rasko in forum Sony PlayStation 4
By MonkY in forum Console News
Bookmarks