Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 136 of 145 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 ... LastLast
Results 2,701 to 2,720 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #2701 SP
    Junior Member Marius93's Avatar
    Of.... daca aveam acum toti banii o luam cu ochii inchisi,chiar daca nu ma atrage Watch Dogs.

2. #2702 SP
    Member bdevil's Avatar
    Mi s-a parut buna oferta. Mi-am comandat si eu PS4-ul cu Watch Dogs, sa vedem cand o veni, ca nu era pe stoc in orasul meu, a doua zi ar trebui sa-l primesc de la alte orase. Intre timp mi-am achizitionat si FIFA14 digital de pe PSN US, eu avand cont de UK, in combinatie cu Watch Dogs-ul din pachet ar trebui sa-mi umple timpul cat de cat. Mai ramane sa-mi bag si PS+ pentru cateva luni ca sa fac ceva ravagii cu FIFA14.

3. #2703 SP
    Junior Member dust361's Avatar
    Salut. Nu stiu daca aici trebuie sa postez sunt nou pe acest forum . Am achizitionat online de la altex Ps4+Watchdogs dar nu am primit nici un certificate de garantie, in cutie sunt manualele plus unul pe care este scris ''guarantee'' asta sa fie garantia?

4. #2704 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    dap acela este, pastra si chitanta/factura.

5. #2705 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by dust361 View Post
    Salut. Nu stiu daca aici trebuie sa postez sunt nou pe acest forum . Am achizitionat online de la altex Ps4+Watchdogs dar nu am primit nici un certificate de garantie, in cutie sunt manualele plus unul pe care este scris ''guarantee'' asta sa fie garantia?
    Nu, Altex oferă un certificat cu galben si rosu pe care scrie 2 ani garanție. Du-te cu bonul intr-un magazin Altex!

6. #2706 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Asta e
    uploadfromtaptalk1405862465537.jpg

7. #2707 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am impresia că îţi vine separat prin poştă certificatul.

8. #2708 SP
    Junior Member dust361's Avatar
    Multumesc pt raspunsuri... sun maine la relatii cu clienti poate imi dau cei de acolo vreo informatie. Dant3 are dreptate asa arata certificatul de garantie...

9. #2709 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Stai liniștit, se rezolva.

10. #2710 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Multumesc pt raspunsuri... sun maine la relatii cu clienti poate imi dau cei de acolo vreo informatie. Dant3 are dreptate asa arata certificatul de garantie...
    Te duci in oricare magazin Altex/MG cu bonul fiscal/factura si ti se va oferi si certificatul de garantie.

11. #2711 SP
    Member dumibalamuc's Avatar
    sunt curios de unde gasesc baietii de pe forum jocuri sigilate la preturi asa de bune
    de ex 150 lei watchdogs sigilat ...ma gandesc ca ei le iau undeva la 100 lei sa castige si ei 50 , nu ?

stie cineva de unde le iau ? nu ma gandesc sa fac afacere din chestia asta..vroiam pt mine

12. #2712 SP
    Watch Dogs este facut de Ubisoft...in Bucuresti exista un sediu Ubisoft unde te poti angaja ca "game tester" de exemplu. Multi romani au participat la crearea lui Watch Dogs, iar in momentul in care jocul s-a lansat acei indivizi au primit o copie gratuita a jocului, asa cum s-a intamplat si la lansarea Splinter Cell: Black List.

Asta a fost un exemplu...Un alt exemplu este importul din afara, cumpararea jocului de la cineva care l-a furat apoi respectivul il vinde cu profit, l-a castigat la vreun concurs, etc.

13. #2713 SP
    Aam inteles ! Ma gandeam ca e vreun site anume !
    Mersi

14. #2714 SP
    Quote Originally Posted by dumibalamuc View Post
    Aam inteles ! Ma gandeam ca e vreun site anume !
    Mersi
    Daca era site ceva toata lumea afla de el intr-un final

15. #2715 SP
    Junior Member aroane's Avatar
    imi spuneti va rog daca stiti ... am luat un bundle cu killzone iar acest joc l-am vandut dupa ce l-am jucat. Garantia mai este valabila ? (este cumparat de la emag)

16. #2716 SP
    n are nicio treaba..stai linistit.

Quote Originally Posted by aroane View Post
    imi spuneti va rog daca stiti ... am luat un bundle cu killzone iar acest joc l-am vandut dupa ce l-am jucat. Garantia mai este valabila ? (este cumparat de la emag)

17. #2717 SP
    Junior Member aroane's Avatar
    merci ... inca o intrebare ... ambalajul se poate arunca ?

18. #2718 SP
    Nu, pastreaza-l pe durata garantiei.

19. #2719 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    a bagat si emag-ul preorder la bundle-ul cu Destiny. faza e ca ei prezinta poza cu bundle-ul care are pe cutie varianta glacier white, iar apoi au poze cu o consola neagra, si in specificatii tot culoarea neagra e trecuta.

in alta ordine de idei, stie cineva daca astia de la emag, atunci cand se face o precomanda, aplica cel mai mic pret la livrarea produsului (in cazul in care pretul scade pana la lansare, asa cum fac amazon, pcgarage etc)?

20. #2720 SP
    Member bdevil's Avatar
    Nici mie nu mi-a venit cu Certificat de Garantie. Tot bundle-ul cu Watch Dogs l-am luat, de la Mediagalaxy. O sa le dau si eu un mesaj, cum au zis colegii de mai sus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 136 of 145 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 ... LastLast