Of.... daca aveam acum toti banii o luam cu ochii inchisi,chiar daca nu ma atrage Watch Dogs.
Of.... daca aveam acum toti banii o luam cu ochii inchisi,chiar daca nu ma atrage Watch Dogs.
Mi s-a parut buna oferta. Mi-am comandat si eu PS4-ul cu Watch Dogs, sa vedem cand o veni, ca nu era pe stoc in orasul meu, a doua zi ar trebui sa-l primesc de la alte orase. Intre timp mi-am achizitionat si FIFA14 digital de pe PSN US, eu avand cont de UK, in combinatie cu Watch Dogs-ul din pachet ar trebui sa-mi umple timpul cat de cat. Mai ramane sa-mi bag si PS+ pentru cateva luni ca sa fac ceva ravagii cu FIFA14.
Salut. Nu stiu daca aici trebuie sa postez sunt nou pe acest forum. Am achizitionat online de la altex Ps4+Watchdogs dar nu am primit nici un certificate de garantie, in cutie sunt manualele plus unul pe care este scris ''guarantee'' asta sa fie garantia?
Multumesc pt raspunsuri... sun maine la relatii cu clienti poate imi dau cei de acolo vreo informatie. Dant3 are dreptate asa arata certificatul de garantie...![]()
sunt curios de unde gasesc baietii de pe forum jocuri sigilate la preturi asa de bune
de ex 150 lei watchdogs sigilat ...ma gandesc ca ei le iau undeva la 100 lei sa castige si ei 50 , nu ?
stie cineva de unde le iau ? nu ma gandesc sa fac afacere din chestia asta..vroiam pt mine![]()
Watch Dogs este facut de Ubisoft...in Bucuresti exista un sediu Ubisoft unde te poti angaja ca "game tester" de exemplu. Multi romani au participat la crearea lui Watch Dogs, iar in momentul in care jocul s-a lansat acei indivizi au primit o copie gratuita a jocului, asa cum s-a intamplat si la lansarea Splinter Cell: Black List.
Asta a fost un exemplu...Un alt exemplu este importul din afara, cumpararea jocului de la cineva care l-a furatapoi respectivul il vinde cu profit, l-a castigat la vreun concurs, etc.
imi spuneti va rog daca stiti ... am luat un bundle cu killzone iar acest joc l-am vandut dupa ce l-am jucat. Garantia mai este valabila ? (este cumparat de la emag)
a bagat si emag-ul preorder la bundle-ul cu Destiny. faza e ca ei prezinta poza cu bundle-ul care are pe cutie varianta glacier white, iar apoi au poze cu o consola neagra, si in specificatii tot culoarea neagra e trecuta.
in alta ordine de idei, stie cineva daca astia de la emag, atunci cand se face o precomanda, aplica cel mai mic pret la livrarea produsului (in cazul in care pretul scade pana la lansare, asa cum fac amazon, pcgarage etc)?
Bookmarks