Se joaca astia cu stocu', cand mai scade temperatura o sa fie in stoc, asa fac de cateva zile, deh prea cald pt PS4
ba da, dar e ca si cum mi-as cumpara pantofi de la frizerie![]()
daca in general la noi in Ro este vorba si de o "lupta" cu comerciantul atunci cand e cazul de garantie, well, ia de te lupta cu frizeru'
bine , eu caut sa fiu lejer chiar daca e putin mai scump, eu mi-am luat consola de la evomag![]()
Man e vorba desprr orange si cred ca e mult mai mare si mai serios decat altex ca nu-si permit publicitate negativa iar oamenii de acolo mereu au fost ok si m-au ascultat si au incercat sa rezolve orice problema. "Frizerie".. Nu e buna comparatia ta, doar ca sa stii si altex si orange au acelasi service.
nu , nu sunt, sunt mici si isi fac treaba , nu alergi de la ghiseu la ghiseu
marog , fiecare cum vede lucrurile , am inteles , Orange iz gud !
^ Te-ai contrazis singur.
Spui ca nu-ti iei pantofi de la frizerie si totusi cei de la evoMAG vad ca vand si electrocasnice.
Nu vorbesc de care magazin e mai bun, pentru ca n-ar avea nicio relevanta dar daca ne-am lega strict de expresia ta, cei de la Orange ar fi cei mai potriviti din cauza produselor (in afara de PS4) pe care le vand.
Daca pretul ar coincide, normal, cea mai buna alegere ar fi sa comanzi de la cel mai mare/cunoscut/cum vreti sa-i spuneti magazin.
salut. astia de ati cumparat ps4 de pe orange.ro imi puteti spune daca pachetul contine doar consola sau si jocul Killzone Shadowfall? daca tii cursorul pe pagina in bara de jos apare Sony Consola PS4 500gb Joc Killzone Shadowfall SO-9261087.
Doar consola, dar la pretul ala ceri cam mult sa vrei si jocnici in sua nu e asa ieftina consola
![]()
eu iti spun ce scrie acolo. acum 1 saptamana la descriere (ce contine), in acelasi pret, era si jocul.
expira intr-o ora din pacate, ti-as oferi dar nu mai este jocul, asteapta pana seara pe la 9-10
Bookmarks