ma, eu am vazut pe internet banking, ca au intrat instantaneu in cont. a luat banii si imediat i-am si primit. dar nu iti face griji ca o sa ii primesti daca nu s-a intamplat inca
Dant3 cred ca nu ai vazut bine pe situl amazon.de livrarea se face la sf. lunii ianuarie 2014
---------- Post added 24-10-2013 at 18:58 ----------
nu garanteaza nimic de craciun![]()
Daca Domo nu se tine de promisiune sa primim consola la inceputul lunii decembrie,sunt sigur ca de Craciun magazinele vor fi pline de PS4.Nu cred ca vor sa rateze Craciunul.Stiu si ei foarte bine ce vanzari ar fi.
Uhh order update pe amazon.co.uk:
Items Ordered
1 of: Sony PlayStation 4 Gamer Pack (PS4)[Console]
Delivery estimate: 30 Nov 2013 - 3 Dec 2013
![]()
nu va suparati am si eu o intrebare ,pe amazon.co.uk imi arata delivery 35.87, este cea mai rapida livrare?
Cred ca ideea e urmatoarea: majoritatea vor momentan sa-si ia consola "main" pt ei. Pe care vor juca inclusiv jocurile multi-platform, gen BF, COD, AC, NFS, FIFA etc. Si cam toti inclina spre PS4.
O parte din noi vom lua candva si un Xbox One, dar doar pt exclusivitati. Care momentan nu prea exista, in afara de Forza 5. Vorbim de jocuri populare. Eu unul nu vad vreun joc exclusiv care sa ma atraga pana la Titanfall. De aceea probabil eu, dar si multi altii, vor lua si Xbox odata cu Titanfall, eventual un bundle cu amandoua.
Mie mi se pare extrem de interesant ce mult s-a schimbat forumul in ultimii ani, daca la inceput userii erau in mod predominant fani Microsoft/Xbox, s-a ajuns acum la un numar incredibil de "soldatei" in tabara adversa, Playstation.
If I can change.......
Bookmarks