Aveti vreun numar de telefon la gamestore ala de la unguri? La cel de pe site nu raspunde nimeni de ieri seara.....
Aveti vreun numar de telefon la gamestore ala de la unguri? La cel de pe site nu raspunde nimeni de ieri seara.....
@valentin2007 si eu am primit email de la Gamestore.hu . Cand ai facut comanda la ei ? Ai confirmat comanda in email ?
---------- Post added 29-11-2013 at 10:09 ----------
[email protected]
pe 11 noiembrie am făcut precomanda. Nu le-am mai dat niciun mail, oricum nu știu dacă este avantajoasa varianta lor.
E posibil să mă înşel, dar la ShopTo, dacă plăteşti şi apoi anulezi comanda, nu primeşti banii înapoi, ci suma respectivă îţi intră în contul ShopTo drept "credit". Sau nu e aşa ?
LE: Mersi, Mentorica.
I-ai sunat palflo? Te rog incearca sa ceri cat mai multe detalii, inclusiv cand ne primim banii inapoi daca cerem full refund. Mersi.
Prietenul meu care m-a ajutat cu precomanda a pus ticket, revin cu feedback daca raspund nenorocitii.
Oricum e ciudat ca in loc sa ne duca cu zaharelul, gen "speram sa ajunga nr de bucati si va trimitem", ne-au tot zis clar in toate ticketele ca 100% ne vor trimite consola acum la UK release.
Bookmarks