Si pentru Romania se trimite acolo sau pe [email protected] ?
Si pentru Romania se trimite acolo sau pe [email protected] ?
Cam mare adaosul la 4games....dar, aaaa, sunt români. E normal. E Fix cu 100 de euro mai mult.
Am observat ca ventumgames.ro a schimbat starea la PS4 de la precomanda la verifica telefonic. Pe langa asta au apărut pe stoc câteva jocuri PS4 si Xbox One. Este si controller PS4 la 319 lei.
Ceva imi spune ca PS4 nu o sa il vândă la 1799 cat ii afisat, daca au stoc![]()
Maine sigur Valentin o sa primit si trackingul. De obicei daca aveam processing intr-o zi lucratoare ne dadea trackingul pana la sfarsitul zilei deci maine dupa amiaza asteptam trackingul. Ori ca il puneau vineri ori luni sa sti ca tot vineri la sfarsitul saptamanii ajunge am facut simularea pe TNT.
inteleg ca se poate face cont pe gamestore.hu, insa singura optiune care-mi apare este "cumparati ca si oaspete", nu reusesc sa gasesc pe nicaieri pe unde sa ma inregistrez. Any ideas?
Poti accesa pagina de inregistrare aici: Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Konzol bolt, szervíz - GAMEstore
P.S.: Tocmai au marit preturile:
Sony PlayStation 4 (PS4) - - GAMEstore - 2 140.07 Ron
Sony PlayStation 4 + Killzone Shadow Fall játékszoftver - - GAMEstore - 2 361.48 Ron
Mi s-a modificat si la comanda plasata vineri.
Nu cred mentor, noi platim cat era pretul cand au trimis consolele. Chiar si in mailul de la curier mi-au specificat ca am de plata un total de 2265.
Eu m-am trezit cu curierul la usa cerand o alta suma decat mi s-a spus initial in mail-uri. Ungurii mi-au vandut povesti la telefon ca s-a schimbat intre timp, desi eu nu am fost notificat, iar eu am refuzat coletul si i-am injurat de toti sfintii.
Eu unul nu mai vreau sa aud de ei. Sa dea PS4 cu 1000RON ca tot nu mai apelez la ei. Seriozitatea e importanta pentru mine, iar dupa treaba asta pe mine m-au pierdut definitiv ca si client.
Bookmarks