Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 145 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1521 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Si pentru Romania se trimite acolo sau pe [email protected] ?

2. #1522 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Trimite pe ambele, sa fii sigur

3. #1523 SP
    Member cipvas's Avatar
    Cam mare adaosul la 4games....dar, aaaa, sunt români. E normal. E Fix cu 100 de euro mai mult.

4. #1524 SP
    gug
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    Asa ma gândeam si eu, am trimis la ambele adrese

5. #1525 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Inca putin

6. #1526 SP
    gug
    Am observat ca ventumgames.ro a schimbat starea la PS4 de la precomanda la verifica telefonic. Pe langa asta au apărut pe stoc câteva jocuri PS4 si Xbox One. Este si controller PS4 la 319 lei.

Ceva imi spune ca PS4 nu o sa il vândă la 1799 cat ii afisat, daca au stoc

7. #1527 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    ce se mai aude la tine? iti vine consola?

8. #1528 SP
    Member valentin2007's Avatar
    O sa vina pana la urma. Vedem mâine poate se mișcă ceva. Tot processing este.

9. #1529 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    Maine sigur Valentin o sa primit si trackingul. De obicei daca aveam processing intr-o zi lucratoare ne dadea trackingul pana la sfarsitul zilei deci maine dupa amiaza asteptam trackingul. Ori ca il puneau vineri ori luni sa sti ca tot vineri la sfarsitul saptamanii ajunge am facut simularea pe TNT.

10. #1530 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    inteleg ca se poate face cont pe gamestore.hu, insa singura optiune care-mi apare este "cumparati ca si oaspete", nu reusesc sa gasesc pe nicaieri pe unde sa ma inregistrez. Any ideas?

11. #1531 SP
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    inteleg ca se poate face cont pe gamestore.hu, insa singura optiune care-mi apare este "cumparati ca si oaspete", nu reusesc sa gasesc pe nicaieri pe unde sa ma inregistrez. Any ideas?
    Se face cont auto vezi email dupa ce cumperi ca gazda .

12. #1532 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    De ce spui de garantie de parca a cumpara din afara nu beneficiaza de asa ceva? Ai garantie la PS4 indiferent daca iei din UK, HU, DE... Pana la lansarea oficiala in RO vei avea garantie doar in afara. Dupa care, beneficiezi si la noi de acelasi lucru.

Stai un pic, ca nu Sony i-a obligat sa scrie pe site "Precomanda PS4 - data 29.11.2013". Emag, Flanco & Co au facut-o pe barba lor. Unele magazine si-au asumat raspunderea asta si au adus PS4 cu "sacosica". Puteau sa o faca si ei daca tineau atat de mult la cuvantul lor. Din pacate, au preferat calea usoara... si au schimbat data de livrare. E haios sa vezi cum magazinase mici de la noi au reusit sa aduca PS4, dar ditamai mastodontii nu.

Sa nu mai vorbim de cata reclama gratuita am facut la eMag & Co... cu preorder la ei... Asa ca eu unul sper ca vei intelege de ce ne "varsam ura" pe ei.
    eu vorbeam de garantie ca si durata...DA,vei beneficia de garantie si in RO chiar daca o iei de afara dar doar 1 AN...si eu tin minte ca din vara au modificat din 29.11.2013 in data estimativa....

13. #1533 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Poti accesa pagina de inregistrare aici: Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Konzol bolt, szervíz - GAMEstore

P.S.: Tocmai au marit preturile:

Sony PlayStation 4 (PS4) - - GAMEstore - 2 140.07 Ron
    Sony PlayStation 4 + Killzone Shadow Fall játékszoftver - - GAMEstore - 2 361.48 Ron

Mi s-a modificat si la comanda plasata vineri.

14. #1534 SP
    Junior Member Andreyp95's Avatar
    Poi si cum, tu ai facut comanda cu un pret si acum platesti alt pret?

15. #1535 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Poti accesa pagina de inregistrare aici:

Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Konzol bolt, szervíz - GAMEstore

P.S.: Tocmai au marit preturile:

Sony PlayStation 4 (PS4) - - GAMEstore - 2 140.07 Ron
    Sony PlayStation 4 + Killzone Shadow Fall játékszoftver - - GAMEstore - 2 361.48 Ron

Mi s-a modificat si la comanda plasata vineri.
    Au mai facut asa este posibil sa revina la pretul initial

16. #1536 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Andreyp95 View Post
    Poi si cum, tu ai facut comanda cu un pret si acum platesti alt pret?
    La unguri da, eu am patit-o cu un joc.

17. #1537 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    La unguri da, eu am patit-o cu un joc.
    Se aplica la coletele deaja trimise in tara ? stiu ca suna stupid

18. #1538 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu cred mentor, noi platim cat era pretul cand au trimis consolele. Chiar si in mailul de la curier mi-au specificat ca am de plata un total de 2265.

19. #1539 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu m-am trezit cu curierul la usa cerand o alta suma decat mi s-a spus initial in mail-uri. Ungurii mi-au vandut povesti la telefon ca s-a schimbat intre timp, desi eu nu am fost notificat, iar eu am refuzat coletul si i-am injurat de toti sfintii.

Eu unul nu mai vreau sa aud de ei. Sa dea PS4 cu 1000RON ca tot nu mai apelez la ei. Seriozitatea e importanta pentru mine, iar dupa treaba asta pe mine m-au pierdut definitiv ca si client.

20. #1540 SP
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Nu cred mentor, noi platim cat era pretul cand au trimis consolele. Chiar si in mailul de la curier mi-au specificat ca am de plata un total de 2265.
    Tu ai primit sms de la curier ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 145 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 ... LastLast