Nope, da maine ii sun pana se urasc.
SHOPTO DELIVERY NOTICE
Your Order has been packed and will be dispatched with the next TNT collection.
Am primit si AWB dar momentan nu a intrat in baza de date ,deci lucreaza non-stop cei de la shopto cu pachetele , usor usor le vor livra/procesa pe toate saptamana asta sigur vom aveam consola.
Doamne ajuta ! Sper sa nu primesc un xbox..![]()
când ai primit mail? Și de când o ai la procesat?
L.E. i-am sunat iar acum, iar omul nu mi-a dat niciun fel de detaliu, Cica Customer Service nu lucreaza in weekend si nici nu a putu sa imi zica daca exista vreo sansa sa fie procesata comanda aziniste mutanti de englezi!!!
Și eu la fel de pe 29 e processing. O ora mai exact? Dimineață, la prânz, seara? Eu o am de la 20:05 cu aproximație
Da tin minte ca am deschis un ticket , iar exact dupa a intrat la procesat. Fri, Nov 29, 2013 at 1:02 PM deci la pranz . Eu zic sa stai linistit , daca lucreaza si astazi sigur le vor trimite pe toate.
Cum pot anula comanda la Gamestore.hu? Mi se pare penibil sa o comand la 1900 lei si sa-mi modifice comanda deja facuta la 2155.
Am verificat si eu spamul din gmail dupa ce am citit aici, si vad ca am si mail de acum doua ore:
SHOPTO DELIVERY NOTICE
Your Order has been packed and will be dispatched with the next TNT collection.
Dar unde e awb-ul? E in mailul asta sau e ceva separat?
Ma, sincer nu cred ca va rămâne cineva fără, doar ca nu se stie când le vor primi. Nu știu, o sa vedem ce va fi. Tracking number îl vei primi diseară. Pe la 8 cred. Sau luni
Tocmai am primit mail de la GameStore prin care ma anunta ca s-a modificat pretul si daca sunt de acord sa trimita consola in continuare:
Stimate domn !
Buna ziua !
Va multumim frumos pentru comenzile dumneavoastra.
Ati facut o precomanda la noi de un pachet de PS4, din cauza suparasolicitarii comenzilor, am fost nevoiti sa urcam preturile, la 160 000 de Ft respectiv - 2361.48 ron motivul fiind lipsa stocurilor, si achizitionarea pachetelor la un pret mai mare de la producator.
http://gamestore.hu/data/picture_pro...ps4-tn_box.png
Sony PlayStation 4 + Killzone Shadow Fall játékszoftver
Va rog sa imi confirmati dk doriti cumva pachetul si la pretul acesta, sau dk doriti sa renuntati.
Daca nu doriti pachetele la preturile asta avem acum varianta simpla de
http://gamestore.hu/data/picture_pro...ps4-tn_box.png
Sony PlayStation 4 (PS4)
fara Killzone la pretul de 145.000 Ft respectiv 2140.07 Ron.
Daca nu este urgent pt dumneavoastra anul viitor o sa mai avem pe stoc si varianata cu Killzone la un pret mai rezonabil adika mai mic.
Asteptam sa ne comunicati decizia dumneavoastra.
Avem acum oferte foarte bune la urmatoarele jocuri :
Va invitam sa verificati poate va palce careva.
Va multumim pentru intelegere.
Cu stima
Gamestore
Statusul comenzii pe shopto.net e Completed, doar ca tracking numberul ala nu merge pe TNT inca. Sau trebuie sa primesc altul cum zicea felixxx
Am fost azi sa ma uit la Saturn daca au PS4 - un responsabil al raionului jocuri mi-a zis ca au avut 100 bucati dar s-au dat in primele 7 min de la deschiderea mall-ului (mall deschis nou in Krakowia) dar mi-a zis ca in jur de 6 decembrie mai primesc si sa revin atunci![]()
pret pentru consola cheala fara nimic - 1900 zl
pentru consola cu 2 jocuri (AC4 si Killzone 4) - 2100 zl
pret pentru consola + extra controler + camera + cele 2 jocuri de mai sus - 2400 zl
Paritatea leu = zlot este de 0.91 (adica preturile in RON sunt cu 9 % mai sus)
Bookmarks