Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 96 of 145 FirstFirst ... 46 86 94 95 96 97 98 106 ... LastLast
Results 1,901 to 1,920 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1901 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Randalff View Post
    Cand primeste edigital ?
    pe 13 au stoc, dar probabil va fi limitat. inregistreaza-te pentru o precomanda si vei fi anuntat cand va fi pe stoc, urmand ca atunci sa inregistrezi comanda ferma (iar ei vor livra in ordinea acelor comenzi). practic, precomanda facuta acum este mai mult o inregistrare pentru notificare.

2. #1902 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Al3x_nike View Post
    Am si eu o intrebare pentru cei ce au tv-uri Samsung Smart conectate la console. Voi jucati cu modul game activat/ dezactivat? ( sistem -> general -> mod joc). Eu am un Samsung diagonala 47 model D7000 si este o diferenta destul de mare... cand activez modul joc se misca mult mai bine, dispare definitiv lagul dar calitatea graficii este mai slaba, o diferenta destul de mare, in schimb cu modul game dezactivat se vede foarte frumos dar este o diferenta mare la cum se misca, lag. Problema asta o am de cand aveam xbox 360 iar acum cu ps4 este la fel. Orice parere si sfat este binevenita!
    Multumesc!
    Defineste lag .

3. #1903 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Al3x_nike: e off-topic si iti recomand sa postezi pe ariile respective. E arhicunoscuta problema la Samsung cu lag-ul. Redenumeste inputul pe care ai consola cu numele "PC". La fel, daca ai pe modelul tau functia DCM seteaz-o pe OFF. Si bineinteles, cel mai important: fa-i update de firmware!

4. #1904 SP
    Junior Member vmbobo88's Avatar
    Dar emag l-a scos de la precomenzi ? De ce oare ?
    Care magazin credeti ca o sa fie primul din Romania care o sa aduca in tara ?

5. #1905 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Nu cred ca o sa aduca nici unul. Din cate am inteles astia de la Domo "o sa faca tot posibilul" sa aduca pana de Craciun, dar nu-i mai cred. De la Ventumgames poti sa incerci sa faci precomanda. Mie mi-au spus ca o sa o aiba intre 5 si 15 decembrie. Cand i-am sunat ieri au spus ca inca nu o au si ca o sa ma anunte. Cea mai buna sansa e tot cu astia din afara. De exemplu edigital care ziceau ca o sa aiaba stoc limitat pe 13 Decembrie cand se lanseaza si la ei in Ungaria.

6. #1906 SP
    Junior Member vmbobo88's Avatar
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    Nu cred ca o sa aduca nici unul. Din cate am inteles astia de la Domo "o sa faca tot posibilul" sa aduca pana de Craciun, dar nu-i mai cred. De la Ventumgames poti sa incerci sa faci precomanda. Mie mi-au spus ca o sa o aiba intre 5 si 15 decembrie. Cand i-am sunat ieri au spus ca inca nu o au si ca o sa ma anunte. Cea mai buna sansa e tot cu astia din afara. De exemplu edigital care ziceau ca o sa aiaba stoc limitat pe 13 Decembrie cand se lanseaza si la ei in Ungaria.
    Pai am vorbit eu cu cei de la Domo ... si ei ziceau sigur o sa aiba pe 29 ianuarie si ca ei nu au nicio vina ca Sony nu a distribuit in Romania.

Acum.... asteptam ...dar sper sa nu astept si pana pe 29 degeaba...si sa prelungeasca iar

7. #1907 SP
    Junior Member baad newz's Avatar
    Aia de la Domo nu au habar pe ce lume traiesc.Daca te duci si intrebi doi angajati acelasi lucru iti vor da raspunsuri diferite. M-au dezamagit complet.Cel putin astia din Craiova sunt niste incompetenti. Dupa scandalul pe care l-am facut acum 3 zile cand am fost sa primesc informatii noi legate de PS4(si anume daca sunt sanse sa il aduca in decembrie) ,ieri cand m-am dus sa ma interesez de un televizor, angajatii care nu stiau nimic de PS4 cu o zi inainte au intrat in depozit. Probabil se gandeau ca o sa le pun iarasi intrebari capcana. Pentru mine DOMO este 0 in momentul de fata la orice capitol.Nu voi mai cumpara niciodata nimic de la ei.Chiar daca vor avea cel mai ieftin produs de pe piata.

Stai linistit.Pe 29 aduc sigur toate magazinele. Daca iti faci precomanda o primesti chiar cu 3 4 zile inainte. Cel putin asa se lauda Altex pe site.

8. #1908 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by baad newz View Post
    Aia de la Domo nu au habar pe ce lume traiesc.Daca te duci si intrebi doi angajati acelasi lucru iti vor da raspunsuri diferite. M-au dezamagit complet.
    Nu doar aia din Domo. Azi am fost in Altex si eram langa standul de console, mai mult de plictiseaza am intrebat un angajat cand primesc PS4. Raspunsul a fost: nu stim, probabil ca nu in curand, ca au primit recent PS3-uri si XBOX360-uri. Cu greu m-am abtinut sa nu rad, am iesit repede afara.

9. #1909 SP
    Banned nurv's Avatar
    Daca nu mai am rabdare sa astept lansarea in Romania, de unde ma sfatuiti sa fac achizitia?

10. #1910 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by nurv View Post
    Daca nu mai am rabdare sa astept lansarea in Romania, de unde ma sfatuiti sa fac achizitia?
    Gamestore.hu sunt ft seriosi ajunge in 2 zile in ro .

11. #1911 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pai mai au pe stoc?

12. #1912 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Daca intri pe pagina lor vei vedea ca scrie clar Stoc epuizat momentan. Mai sunt cateva zile pana la lansarea oficiala din 13 decembrie asa ca aveti putina rabdare.

13. #1913 SP
    Junior Member Randalff's Avatar
    Aveti idee daca sunt seriosi edigital ? A facut cineva precomanda la ei ?

14. #1914 SP
    Junior Member most20's Avatar
    sa va spun cum sta treaba cu stocurile am sunat azi la 4games si au spus ca saptamana viitoare sa revin cu un telefon pentru mai multe informatii, am sunat si la gamestore au spus ca dupa data de 10 decembrie pana pe 10 ianuarie o sa intre in stock consola... ceva de genul, iar cei de la edigital au spus ca sa revin cu un telefon pe 13 decembrie pentru mai multe detalii.

15. #1915 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Pentru cei din Cluj, este PS4 la 4games, in Iulius.

16. #1916 SP
    2500 consola cheala. tot ungurii raman

17. #1917 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Pe site, da, e "cheala" insa in magazin e + Killzone, pretul insa, nu l stiu.

18. #1918 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Pai mai au pe stoc?
    Și mie îmi arăta că nu mai au pe stoc când am dat comanda, dar le-am dat un mail să întreb și mi-au trimis consola. Nu prea își updatează siteul. Sunt puturoși la capitolul ăsta, însă nota 10 pentru livrare.
    Dă-le mail sau sună dacă vrei să știi sigur.

19. #1919 SP
    Cei de la Ventumgames au pus urmatorul mesaj pe site: "Atentie! Acest produs va fi disponibil pentru livrare doar dupa data de 6.01.2014!!!"

20. #1920 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    [email protected]
    To Me
    Today at 10:51 AM
    Bună ziua,

Din păcate nu vă putem garanta deoarece vor ajunge doar câteva bucăţi.

Vă rugăm să reveniţi pe data de 13 dec. şi vom avea mai multe informaţii.

O zi bună.

Pál Tibor

deci sunt mici sanse si aici sa o primesc ,sper totusi sa o am si eu de sarbatori sa vedem pe unde mai gasesc sa ma interesez

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 96 of 145 FirstFirst ... 46 86 94 95 96 97 98 106 ... LastLast