Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 72 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1423

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

1. #581 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu sper sa aiba si alte moduri. Ceva mai simplist si mai pe gustul nostru. Poate chiar moduri de joc identice cu cele de pe PS3.

Are parti bune si parti rele. Deoarece nu am asa mult timp la dispozitie sa joc mai multe jocuri multiplayer o sa ma limitez doar la U4.
    Presupun ca pana la lansare au timp destul sa-l rafineze.

2. #582 SP
    Member kkkotto07's Avatar

ma enerveaza meciurile prea scurte si unele puteri mistice, se misca impecabil, control imbunatatit, grafica super(am comparat-o cu cea din U3 multiplayer, mari diferente), astept luna martie.

3. #583 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Au inceput sa dezvaluie cam mult in ultima vreme. Or crede ca lumea si-a pierdut interesul ?

4. #584 SP
    Senior Member Zero's Avatar

Uncharted 4: A Thief's End

Se dau mare acum, jocul arata prea bine ca sa nu l arate. Si nu au aratat chiar asa mult, trei cutscene uri si un gameplay

5. #585 SP
    Pai da, dar preferam sa arate gameplay si nu cutscenes. Eu personal nu stiam ca Nate e casatorit si preferam sa nici nu aflu pana se lanseaza jocu. La fel si cu negresa aia sau alte personaje. Sa le tina secrete

6. #586 SP

Uncharted 4: A Thief's End

Trebuia sa fii mai atent la jocurile precedente, eu am inteles ca sunt casatoriti, mai ales din ultimul cutscene al ultimului joc, sa ma rog, o legatura intre ei, care s a concretizat la sfarsitul celui de al doilea joc. Sau poate imi imaginez eu lucruri

Pe viitor, nu te mai uita, daca poti rezista

7. #587 SP
    E greu sa rezisti sa nu te uiti la ceva legat de Uncharted. Cel putin in cazul meu. Si da, mi-am dat si eu seama de multe din 2 si 3, dar nah...am avut destule relatii si stiu ca nu orice se materializeaza prin casatorie

8. #588 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post

ma enerveaza meciurile prea scurte si unele puteri mistice, se misca impecabil, control imbunatatit, grafica super(am comparat-o cu cea din U3 multiplayer, mari diferente), astept luna martie.
    Dar de urlat, urla consola ?

9. #589 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu nu am vazut niciun video de gameplay sau cutscene de la U3 incoace daor teaserele si atat. la U4 am vazut ce au prezentat la E3 si cam atat . nu vreau sa aflu niciun detaliu despre story sau orice altceva.

10. #590 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Salut. Astazi am dat precomanda de pe store la Uncharted 4. Voiam sa va intreb cand o sa primesc acea "tema" de la preorder.

11. #591 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Ar trebui sa fue disponibila imediat.

12. #592 SP
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    Ar trebui sa fue disponibila imediat.
    Am vorbit cu mai mulți gameri, și am înțeles că fi disponibilă la lansare.

13. #593 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Gresit, este disponibila imediat, doar ca in EU cand faci precomanda nu iti ia si banii pe loc, in US daca dai precomanda iti ia si banii si primesti Thema pe loc....
    Probabil ca daca achiti jocul o sa primesti si thema...

14. #594 SP
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    Gresit, este disponibila imediat, doar ca in EU cand faci precomanda nu iti ia si banii pe loc, in US daca dai precomanda iti ia si banii si primesti Thema pe loc....
    Probabil ca daca achiti jocul o sa primesti si thema...
    Multumesc pentru raspuns.

15. #595 SP

16. #596 SP
    18. Nu folositi functia "Reply With Quote" pentru a raspunde unui mesaj imediat anterior, exceptie facandu-se atunci cand selectati in Quote doar o anumite parte din mesajul anterior.
    Cred că cei de la Naughty Dog au postat acest video ca să ne familiarizăm cu ideea că Nathan va muri şi nu va mai apărea niciun joc Uncharted.

17. #597 SP
    Member flames95's Avatar

Inca 3 luni ,nu imi vine sa cred ca apare de ziua mea

18. #598 SP
    Member flames95's Avatar

19. #599 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Mai bine așa decât să iasă cine știe ce porcărie. Este clar că erau în urmă rău

20. #600 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Pretul de precomanda a scazut la 240RON pe Altex. Era 270RON.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 72 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast