Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 61 of 72 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 1421

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

  1. #1201 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Când ți-am spus ceva despre joc nu ai știut să citești. Când ai început cu ironii ieftine ți-am răspuns cu aceeași monedă. Mă opresc aici, nu am chef de discuții în contradictoriu cu oameni care citesc si înțeleg ce vor.
    Citez din Dant3: "Nu vreau să stric plăcerea colegilor, nu o să vedeți detalii de la mine, e greu să spun în cuvinte ce am de spus."

    Dragule, tot continui cu atacul la persoana si nu esti deloc indreptatit. Daca nu rezonez cu tine la telenovela pentru adolescenti din primul capitol nu inseamna ca nu-mi place jocul. Parerea mea e parerea mea, am voie sa am si eu o parere? E comunism? Care e problema ta? Sau asta este topic in care preaslavim Uncharted 4?

    @Kr13g3r: Exact!

  2. #1202 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Arata incredibl de bine, mega texturi, a tek masterpiece si bla bla bla. Da, o mare parte din joc este superba, atat la gemplay cat si la grafica, am facut o groaza de screenshoturi dar pana sa-l ridic in slavi si sa-l laud precum o fac altii pe aici mai este mult. ND puteau sa-si dea mai mare slinta la unele capitole si da, iesea in joc de nota 10. Am mai spus, eu unu am avut impresia ca jocul a fost facut de 2-a echipe total diferite, o parte din joc jaw dropping o parte anosta si fada, childish, soap opera.

    Las 3 screen-uri mai jos. Ce vedeti atata de special la ele? Râul ala e cu mult mai urat decat Tamisa din AC Syndicate, podul ala si cladirile din spate la fel zici ca le-a desenat un copil fara talent. In a 2-a poze avionul ala zici ca e decupat si trantit pe acolo, ba chiar iti da impresia ca zboara si nu ca ar sta pe apa, la fel in orizont bucata aia de pamant, decupata, colturoasa, trantita acolo. Am vazut fundaluri lucrate mult mai bine in SW Battlefront

    A 3-a poza? Am vazut apa si insule de genu mai faine in AC Black Flag. Oameni buni, nu ma itnelegeti gresit, nu-s hater dar ma mir ca lumea il lauda chiar atata, plange si aplauda. Si mai repet ce am spus si prin alt post, parca nu a fost nici atata actiune ca si in celalate parti unde aveai parte de mai mult pac pac si kaboom.
    Attached Images Attached Images uncharted-4_-thief-s-end_20160511090452.jpg uncharted-4_-thief-s-end_20160512083937.jpg uncharted-4_-thief-s-end_20160512144705.jpg

  3. #1203 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Linistiti-va putin. Fiecare cu parerea lui, cat timp este argumentata nu este nicio problema faptul ca nu corespunde cu cea a majoritatii.

    Eu inteleg cum e cand esti "atins" de o experienta precum U4, s-a mai intamplat si cu alte jocuri, nu cu aceleasi pentru toata lumea, si ii inteleg pe cei care apara jocul cu tarie, dar exista si pareri diferite.

    Va rog sa nu ajungeti la atacuri la persoana sau injurii ca ar fi pacat.

  4. #1204 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    @Srachi, stii cum e cu pozele astea ? Nu toata lumea are ochi pentru facut si stiu oameni carora si cel mai frumos lucru, le iese urat in poze si invers. Iti pot umple thread-ul cu poze facute de mine (altele decat cele puse cu cateva pagini in urma) in joc, nu in cut scenes si fara filtre sau alte bazaconii si sa-ti demonstrez punctual calitatea grafica a jocului. Sau videos de youtube cu oameni tehnici, care-l lauda dpdv grafic.

    Nu va inteleg. E foarte ok ca nu va place, sau ca vi se pare doar un joc mediocru. E la fel de ok ca pentru voi GOTY sa fie Dark Souls 3 sau FIFA 17. Nu toate jocurile sunt facute pentru toata lumea. Pentru unii, GOTY 2015 a fost Bloodbourne, iar pentru altii, Witcher 3. Eu personal n-as juca Bloodbourne nici daca l-ar da la PS+. La fel si Dark Souls. In schimb Witcher 3 inca mai joc.

    Imi pare rau pentru voi, daca ati ajuns sa cumparati U4 din cauza hype-ului si ati ramas dezamagiti. Imi aduc aminte ca acelasi lucru s-a intamplat si cu FF X sau XII sau ceva de genu (me included).

    Nu inteleg, in schimb, oamenii care au pornit Uncharted 4 cu gandul unui Call of Duty sau Battlefield si acum sunt atacati de faptul ca e prea multa vorbarie si nu destula actiune sau ca e prea mult catarat.

    Pentru mine a fost o gura de aer proaspat sa vad cum contureaza personajele si le fac umane, iar explorarea dintre "'puscaturi" inca ma face sa-l rejoc pentru ca stiu sigur ca am ratat multe rute si multe artefacte.

  5. #1205 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Da Razvan, nu trebuie sa pui screen-uri sa-mi demonstrezi cat de buna e grafica, am si eu facute screen-uri mai mult de o gramada. De asta am si zis mai sus ca am avut impresia ca jocul a fost facut de 2-a echipe, pe cat de misto si jaw dropping e e grafica in majoritatea chapterurilor pe atat de nasoala e in alocuri, vezi cele 3 screenurile cu ptuin mai sus.
    Pentru mine asta e destul sa taie din farmecul jocului, plus prostioarele gen
    , gameplay-ul slow paced gen Left Behind(dld last of us) cry baby cry si sfarsitul care sincer l-am urat, toate astea pentru mine au adus un minus jocului. Per total da, a fost un joc bun dar nu un mega hitt.

  6. #1206 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, daca mai incep odata jocu, o ia de la zero cu tot ce tine de collectibles ? Sau continua de unde am ramas, ramanand sa iau doar ce am ratat prima oara ?

  7. #1207 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Pai selecteaza capitolele, in loc de "new game". Sigur vei gasi doar acele collectibles pe care le-ai ratat.

  8. #1208 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Guys, daca mai incep odata jocu, o ia de la zero cu tot ce tine de collectibles ? Sau continua de unde am ramas, ramanand sa iau doar ce am ratat prima oara ?
    Cand dai new game vei fi intrebat daca vrei sa-l incepi de la zero sau sa-ti ramana colectibilele adunate.

  9. #1209 SP
    Junior Member deepsky85's Avatar
    Quote Originally Posted by mircoid View Post
    Spuneam ca imi doresc mai mult challenge.
    Iar cand vorbim de GOTY, da, candidat este Dark Souls 3.
    Eu am acelasi sentiment despre DS3, daca era BB 2 da! Pt mine BB a fost goty 2015 dar DS3 e prea "pistol cu apa", DS3 a fost primul joc din seria soul si am fost dezamagit de el, si eu ma asteptam la mai mult challenge si btw si DS3 imprumuta multe din BB.

    PS Mie imi plac ambele jocuri si nu pot sa zic care e mai slab ca celalat

  10. #1210 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Cand dai new game vei fi intrebat daca vrei sa-l incepi de la zero sau sa-ti ramana colectibilele adunate.
    Mda...doar ca degeaba dai sa incepi cu ele, pentru ca cele gasite sunt in continuare puse in nivel, chiar daca apar ca si colectate.

  11. #1211 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    @razvanrazy:

  12. #1212 SP
    Junior Member bogdanopolis's Avatar
    Cred ca dupa vreo doua amanari asteptarile multora au fost mari. Dupa ce mai trece acest hype creat o sa va dati multi seama ca a fost un joc bun si doar atat care a excelat la partea grafica doar ... Asa cum zicea si Srachi dpdv vizual sunt capitole care cam difera la nivelul de detalii, de ex mie mi s-a parut prima data ca nivelul texturilor se vad la nivel de next gen cand ajunge Nathan pe insula, cere coincide si cu primul clip aratat anul trecut de ND si folosit intensiv la promovarea jocului. Mie mi se pare ca abia in end game nivele au fost mai excesiv detaliate si se simteau nexgen.
    Sa nu mai pomenesc de OST care nu m-a impresionat deloc si nu mi-a ramas nici o melodie specifica cum sunt cele de la Last of Us sau Order 1886.
    Uncharted este jocul ptr care eu am cumparat consola si am jucat si cele trei parti inainte in vers remastered, dar pentru mine U2 ramane cel mai bun.

  13. #1213 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Pareri despre joc dupa end-game:

    + grafica
    + personaje foarte bine conturate, interactiune placuta dintre ei/ele
    + campanie mai lunga decat in primele jocuri
    + momente de liniste, respir intre cele cu actiune
    + designul nivelelor, marimea lor si abordare acestora din mai multe puncte de acces
    + voice acting, directing si mo-cap
    + poveste mai aporopiata de realitate
    + enemy AI nu te lasa nici o clipa in pace
    + posibilitatea rezolvarii conflictelor si prin stealth
    + joc finisat (in zilele noastre o specie pe cale de disparitie)


    - sfarsitul jocului NU a fost satisfacator
    - prea putine puzzle-uri si mult prea usoare
    - lipsa coloanei sonore! (cel putin nu a fost memorabil)
    - cel mai fantastic moment de actiune a fost deja prezentat la E3
    - pe parcursul povestii erau cateva momente neinteresante


    Dupa ce am asezat controllerul pe masa, desi nu mi-a placut deloc sfarsitul, am ramas cu un sentiment de satietate, de pace sufleteasca. Mi-a placut jocul si in ciuda asteptarilor mult prea mari, a reusit sa-si castige locul in top 10 cele mai bune jocuri in lista personala.

  14. #1214 SP
    Member BlueLightning's Avatar

  15. #1215 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Las 3 screen-uri mai jos. Ce vedeti atata de special la ele? Râul ala e cu mult mai urat decat Tamisa din AC Syndicate, podul ala si cladirile din spate la fel zici ca le-a desenat un copil fara talent. In a 2-a poze avionul ala zici ca e decupat si trantit pe acolo, ba chiar iti da impresia ca zboara si nu ca ar sta pe apa, la fel in orizont bucata aia de pamant, decupata, colturoasa, trantita acolo. Am vazut fundaluri lucrate mult mai bine in SW Battlefront

    A 3-a poza? Am vazut apa si insule de genu mai faine in AC Black Flag.
    ca sa existe termen de comparatie
    Attached Images Attached Images vlcsnap-2016-05-18-15h40m11s560.png vlcsnap-2016-05-18-15h40m32s943.png vlcsnap-2016-05-18-15h49m09s570.png

  16. #1216 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    incredibil Victor Sullys

    my reaction:


  17. #1217 SP
    Member marv's Avatar
    mi se pare amuzant cum se potrivesc artwork-urile astea 2.
    Attached Images Attached Images 19-05-2016-17-11-31.png

  18. #1218 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar

  19. #1219 SP
    Member seven1994's Avatar
    Cateva poze capturate cu ajutorul placii de captura










  20. #1220 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si cu ce te ajuta daca le-ai capturat cu ajutorul placii de captura ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 61 of 72 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 07-12-2014, 12:58
  2. Uncharted 4 se numeste A Thief's End By paunstefan in forum Console News
    Replies: 20 Last Post: 13-06-2014, 09:09
  3. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 06:56
  4. End of Eternity Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 2 Last Post: 15-04-2009, 07:10

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts