Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 72 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 1421

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

1. #1241 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Foarte bun jocul dar prea multe "move this crate here , boost me up here <- rinse and repeat" , as fi vrut mai multa varietate cum au facut cu Jeepul dar in rest nu am ce sa ii reprosez. Also am avut de multe ori scaderi de fps de 2-3s cand erau multi inamici pe ecran.

Fata de primele jocuri asta e muuult mai matur ( intrun sens bun ).

2. #1242 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Treaba cu crate e ca in Last of Us cu scara sau cu scandurile cand o ajuti pe Ellie ca nu poate sa inoate.

3. #1243 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Uncharted 4 First Week Sales Surpass 2.7 Million – PlayStation.Blog felicitari Naughty God

Uncharted 4 is the fastest-selling PS4 first party title to-date.

4. #1244 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

No bineeee, pana acum am tacut. Din cauza timpului extrem de limitat din ultima perioada, doar aseara am reusit sa termin si eu primul playthrough pe dificultatea hard. Am evitat tot ce se putea: forumul nostru, youtube, neogaf, reviews etc. In afara de demo E3 si inca 2 trailere, I went in blind like a mofo. E invatatura de minte pentru mai tarziu si va recomand si voua sa faceti acelasi lucru: experienta e inzecita in momentul in care nu stii ce se va intampla, cat dureaza jocul, deznodamantul acestuia etc.

Nu intru in detalii deoarece m-as intinde muuuult prea mult, insa daca cineva de pe acest forum are sau a avut vreodata incredere in gusturile mele spun doar atat: foarte multe jocuri m-au impresionat de-a lungul carierei mele de gaming care a inceput acum vreo 25 de ani, insa doar 3 m-au marcat cu niste tatuaje impregnate adanc in sufletul meu: Super Mario World SNES, Doom PC si acum Uncharted 4. Daca ar veni maine martienii si ar trebui sa le explicam ce inseamna gamingul, i-as pune frumos la mine pe canapea sa joace cele 3 titluri amintite mai sus.

Intelegeti ce vreti din asta, dar nu cumva sa ratati jocul. Daca sunteti gameri si n-aveti un PS4 in casa, repejor fuguta la magazin si rezolvati problema.

Nu stiu daca statisticile privind timpul petrecut in joc sunt corecte(sunt ferm convins ca la multiplayer nu e asa), dar imi arata 28 de ore din care vreo 4 standind still
    Ma intereseaza foarte tare cate comori ati gasit din prima fara a folosi vreun ghid, eu am reusit 86.

One last thing:

5. #1245 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu l-am parcurs de 3 ori deja, si mai trebuie sa-l termin inca odata cel putin pt a aduna toate comorile Prima data cand l-am jucat nu am gasit decat vreo 55 de comori, nu stiu pe unde dracu sunt ascunse toate ca si dupa 3 ture inca mai imi lipsesc o gramada. Oricum nu eram chitit pe comori cand l-am jucat prima data ca nu vroiam sa-mi stric passing-ul sau cum se zice, eram curios mai mult sa vad povestea cum deruleaza mai departe.

Mie din toate jocurile lor de pana acum Last of Us mi-a placut cel mai mult, insa din uncharted-uri asta ultimul mi se pare cel mai bun. Au fost cateva elemente care m-au deranjat putin si pe mine, in special cutia aia cu roti convenient amplasata peste tot pe unde aveau nevoie de ea. Macar de-i schimbau textura sau sa fi venit cu altfel de obiecte mai diferite, gen o scara sau o franghie, ceva sa difere acolo sa nu fie aceasi damn cutie identica peste tot. In fine sunt mici chestii acolo care ma scoteau putin din univers-ul ala frumos creat. Oricum jocul per total e prea frumos, si se vede ca s-a lucrat mult la el, ca sa ignor ce au reusit oamenii astia sa creeze.

E pacat ca trebuie sa asteptam din nou 2-3-4 ani sa mai iasa inca un joc la aceeasi calitate de la acelasi studio, doar fiindca altele nu sunt in stare sa faca asa ceva. ND sunt intr-o alta liga, nivelul de productie, nivelul de actorie al personajelor, expresiile faciale, dialogurile, grafica, art design-ul si cate si mai cate. Pt cei care apreciaza jocuri cu poveste buna(ca mine), interpretata bine, personaje cat mai credibile, jocurile lor sunt un deliciu si de neegalat in industrie, asta pt mine e clar.

6. #1246 SP
    Cum stai cu multiplayerul? Desi am bombanit eu in beta, l-au cizelat foarte mult in varianta finala si e al dreac de addictive.

7. #1247 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Mai are momentele lui de fun si multiplayerul, insa nu rezist prea mult sa-l joc fara sa incep sa ma enervez din cauza sidekick-urilor si a minelor ce le lasa astia prin toate tufele si dupa toate colturile. Sunt niste chestii care continua sa ma supere rau si din cauza asta nu cred ca am sa-l joc foarte mult, mai ales ca mi-am luat si Overwatch acum si cred ca am sa-l joc mai mult pe ala ca imi place mai mult.

8. #1248 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    M-am apucat aseara de el, nu m-am putut abtine si am bagat un pic si in dineata asta....am cam intarziat un pic la munca

9. #1249 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    M-am jucat si eu, sunt la capitolul 14 sau 15.
    Sunt putin dezamagit de numarul mare de buguri si de "sterilitatea" nivelelor.

Sunt in special dezamagit de draw distance, m-am strecurat printr-o zona plina de inamici (10-15), m-am catarat pe un turn si cand m-am uitat in jos nu mai era nimic acolo desi ii lasasem pe tori in viata.

10. #1250 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ce bug-uri? L-am terminat de doua ori si sa fiu al naibii dacă am întâlnit vreunul...

11. #1251 SP
    de la bucati de textura care apar si dispar, la coliziuni care nu te lasa sa treci printr-un geam pe marginea caruia alergi la infinit la pop-in urat si ala cu particulele de de praf care arata a licurici

12. #1252 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Chiar is curios sa vad daca gasesc "licurici" in pestera aia....am ajuns la capitolul 9 si singurul bug pe care l-am observat, uneori cand faci miscari bruste pe langa un npc, piciorul lui Drake trece prin cel al npc-ului.

13. #1253 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Eu am patit sa raman de doua ori blocat si a trebuit sa dau restart encounter sau chapter. Prima data am ramas blocat in Jeep in Madagascar si nu mai putea iesi. A doua oara o grenada a inamicului m-a aruncat intr-un camion parcat si nu am mai putut sa ies (era gol pe dinauntru )

Sent from my iPad using Tapatalk

14. #1254 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    O intrebare:

15. #1255 SP
    Daca pana acum nu stii cate capitole are jocul, nu cauta. Mai ai de jucat, bucura-te de experienta.

16. #1256 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Subscriu la ce a scris Rasko, bucura-te de joc in ritmul pe care il preferi, nu cauta cate capitole are!

17. #1257 SP

18. #1258 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    cu spoilers legate de final.

19. #1259 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    Gata, l-am terminat si eu. Ce poti zice ? Absolut superb..grafica, gameplay-ul, poti vorbi despre el pana dimineata . Singurul minus, din partea mea, este ca a fost prea scurt . Daca s-ar ridica majoritatea jocurilor la acest nivel...

20. #1260 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Prea scurt? Cat ti-a luat? Vezi prin opțiuni, eu l-am terminat în vreo 20 de ore.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 72 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 ... LastLast