149 de lei pe playstore.
azi noapte am inceput sa-l joc si desi eram foarte sceptic inainte trebuie sa va dau dreptate, atat grafica cat si inceputul jocului sunt foarte reusite.
Am incercat sa ma tin departe de spoilere pana acum, dar ma ingrijoreaza un lucru:
Am terminat si eu jocul ieri , super tare .... Mi-ar placea mult sa joc multiplayer cu cineva de aici , pls add '' relacso2 '' .
In sfarsit l am terminat , 15 ore , pacat ca nu a fost muuuuuuult mai lung , pana acum u4 si tlou sunt cele mai faine jocuri din univers.
Am ocazia sa iau la schimb U4 insa persoana este din alt oras si a zis ca jocul este in engleza dar are carcasa italiana. A mai avut cineva U4 asa? Carcasa italiana? Stiu ca unele jocuri de PS3 nu puteai sa le joci in engleza si nu vreau sa am vreo surpriza![]()
Cumpara linistit, am avut multe jocuri provenite din italia dar jocurile au fost in engleza.
Multiplayerul are nevoie de PS+ ?
Cum am mai zis, eu l-am jucat putin cate putin de frica sa nu se termine si, azi, de ce mi-a fost frica n-am scapat; sper sa apara DLC-ul cat mai repede. Un joc superb, o serie de neuitat, cea mai buna ever. Cred ca The Last of Us e singura care o poate detrona, nu imi ramane decat sa astept partea a 2 a.
---------- Post added 01-08-2016 at 10:46 ----------
Ar merge un prequel cu Francis Drake, cred ca iesi ceva super la ce talent au cei de la ND
Gata in 22 de ore ca am mai cascat ochii la peisaje.
Am avut de cateva ori framedrop-uri (in special la intrarea sau iesirea din cut-scene) destul de evidente. Voi le-ati observat?
Bookmarks