Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 47 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 925

Thread: Ghid PlayStation 4

  1. #41 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Da il joci si pe servere europene si ca sa-l joci doar il instalezi si gata trebuie doar sa fii atent ca eventualele dlc-uri sa le cumperi tot de pe PSN USA

  2. #42 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Pot sa aflu cumva daca o consola ,,noua" a mai fost folosita inainte?
    Mi-am trimis-o pe aia veche, care era stricata, la garantie si mi-a venit una asa-zis noua. M-am uitat pe plasticul ala lucios nu era zgariat deloc-deloc, nu erau nici urme de degete. Unitatea era in folia aia de plastic dar totusi vreau sa fiu 100% sigur.
    Cand am deschis-o am fost nevoit sa pun iar setarile de data, limba etc. dar asta stiu ca ti le cere si daca ii faci un format sau cum se cheama procesul la hard.
    Exista undeva prin setari vreun meniu in care pot afla perioadele cand a mai fost folosita sau ceva?

  3. #43 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Iti dai seama ca sansele sa primesti una folosita sunt destul de mici. Au inceput sa livreze doar de luni. Deci de unde sa iti dea una second? Eu zic ca e noua. Daca arata perfect fara zgarieturi sau alte urme mai bine te bucuri de ea. Spor la joaca.

  4. #44 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Nu, eu nu o am de la altex&co, am trimis-o din decembrie anul trecut si ieri am primit alta.
    E din UK (bine, magazinul e din RO dar ei mi-au adus-o din UK).

  5. #45 SP
    Junior Member miron's Avatar
    Baieti,am nevoie de un sfat sincer,dar sincer il doresc.Ce sa-mi iau de ziua mea?Un PC Gaming(second hand,nu am banii necesari unuia pe piese)sau acest "minunat,fantastic si outstanding" PS4?????Chiar am un semn de intrebare.Mai mult eu ma joc online,nu joc jocuri Singleplayer,am laptop cu configuratie bunicica pentru astfel de jocuri gen GMod,CS:GO etc..

  6. #46 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Daca magazinul tau preferat de jocuri se numeste filelist ia-ti PC. Daca esti dispus sa dai banii pe jocurile pt PS4 ia-ti consola. Comunitatea online e mult mai mare pe console (ca exemplu in Black Ops 2 erau de obicei in jur la 25000 online pe PC, iar pe PS3 erau vreo 400.000) Plus ca o sa apara exclusivitatile si chiar daca zici ca joci mai mult online nu cred ca nu ti-ar placea un Infamous sau un Uncharted.

  7. #47 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by miron View Post
    Baieti,am nevoie de un sfat sincer,dar sincer il doresc.Ce sa-mi iau de ziua mea?Un PC Gaming(second hand,nu am banii necesari unuia pe piese)sau acest "minunat,fantastic si outstanding" PS4?????Chiar am un semn de intrebare.Mai mult eu ma joc online,nu joc jocuri Singleplayer,am laptop cu configuratie bunicica pentru astfel de jocuri gen GMod,CS:GO etc..
    De la o persoană care a avut PS3 iar când l-a văzut depășit și-a luat PC high end îți pot confirma că sentimentul este total diferit și depinde de tipul de jucător care ești.
    Deși am investit o grămadă de bani în PC am ajuns la concluzia următoare: mouse + keyboard reprezintă gaming orientat către rezultate si eficiență, gen competiție sau multiplayer iar gamepad-ul reprezintă plăcerea explorării și abordarea cinematică a jocului.

    Pe PC îți poți lua un gamepad xbox 360 original și ai în proporție majoritară jocuri care vor funcționa aproape identic cu versiunea de pe console ...dar și așa sentimentul nu e același. E diferit când ești înregistrat pe contul tău PSN, când obții un trofeu, când joci online cu un gamepad, când stai la televizor mare admirând peisajele, nu la un monitor căutând imperfecțiuni pe care să le exploatezi ...când ai ceva ce știi că e dedicat jocului.

    Exact întrebarea asta mi-am adresat-o și eu. 'Mă joc Battlefield, mă joc Skyrim, mă joc GTA. Am PC. Vreau PS4?' Realizez că rămân nefericit dacă nu revin la consolă tocmai din cele menționate mai devreme.

    Așadar depinde dacă te satisface sentimentul oferit de platforma aleasă. Dacă nu pui accent pe așa ceva nu văd de ce nu ar fi suficient, ba chiar mai benefic PC-ul.

  8. #48 SP
    Banned cryyo's Avatar
    HDMI-ul lui PS4 e 1.4 ?

  9. #49 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Cred ca e 1.4. Altfel n-ar fi mers jocurile in format 3D. Spre exemplu Zen Pinball e 3D.

  10. #50 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Quote Originally Posted by miron View Post
    Baieti,am nevoie de un sfat sincer,dar sincer il doresc.Ce sa-mi iau de ziua mea?Un PC Gaming(second hand,nu am banii necesari unuia pe piese)sau acest "minunat,fantastic si outstanding" PS4?????Chiar am un semn de intrebare.Mai mult eu ma joc online,nu joc jocuri Singleplayer,am laptop cu configuratie bunicica pentru astfel de jocuri gen GMod,CS:GO etc..
    Trebuie sa intelegi ca o sa-ti trebuiasca multi bani pt un PC foarte bun. Optimizarile sunt inca proaste pe PC si daca n-ai o bestie risti sa te enervezi. Eu unul prefer PC-ul doar pentru FPS, desi au mai putini playeri in mp, eu unul prefer mouse+tastatura. In rest PS4 e baza pt mine.

    Ca sa faci o comparatie. Am un laptop Asus ROG (tine minte ca e laptop, deci e mai slab decat un desktop cu configuratie asemanatoare) si am pe el I7@ 2Ghz, NVidia GTX 560M (3GB GDDR5 DX11), 16 GB RAM, SSD, Assassin's Creed 4 si COD Ghosts (jocuri prost optimizate) cu totul pe low/off si rezolutia 720p merg prost cu caderi de cadre imense. Intre timp, pe dragutul PS4 care toata lumea zice ca e slab merg la 1080p cu 60 fps si arata fenomenal.

    So, daca vrei PC, ia-ti unul foarte bun. Daca nu iti permiti mergi pe PS4 (dar atentie ca si aici ai de dat 50$/an pt multiplayer, dar primesti si jocuri gratis, si jocurile trebuie cumparate si daca le iei digitale de pe cont US sunt pana in 200 lei cele mari, dar daca le iei de la noi pe disc ajungi la 280-300 lei.

    PS: Notiunea de PC Second Hand mi se pare abstracta de cand conteaza cat de "folosite" sunt componentele PC-ului. Ar trebui sa fie ca nou mereu.

    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    HDMI-ul lui PS4 e 1.4 ?
    Sigur e 1.4. Desi ar trebui sa fie 2.0 deoarece au promis suport pt 4k in viitor.

  11. #51 SP
    Junior Member Mallex84's Avatar
    Cum conectez un al 2 -lea controller la PS4,mi le arata la device unul on si unul off,dar ca sa fie ambele on cum trebuie sa procedez?
    Scuzati intrebarile astea de noob,dar de, nu am mai avut consola pana acum si mai bine intreb decat sa fac vreo nasaramba.
    Multumesc anticipat.

  12. #52 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Trebuie coectat prin cablu prima data cand il folosesti, pentru a fi inregistrat in consola

  13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    HDMI-ul lui PS4 e 1.4 ?
    Sincer cred ca este chiar HDMI 2.0 dar probabil in momentul de fata nu este "folosibil" decat ca 1.4. Mai exact, are toti pinii conectati, si vor putea activa oricand sau "re-mapa" conexiunile... Asa cum au facut-o si la PS3, care initial stia HDMI 1.3a, dar prin update software, a devenit un fel de HDMI 1.4 (pentru suport 3D).

  14. #54 SP
    Junior Member bogdan1101's Avatar
    Salutare!

    Referitor la jocuri cumparate in format digital din US...sunt region free? Le pot juca pe consola din RO?

    Si inca ceva...putem folosi 2-3 oameni acel joc in format digital?

    Multumesc anticipat!

  15. #55 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    @bogdan1101
    Pentru prima intrebare ai raspunsul in primul post
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ...

    17. Vor fi jocurile sau consola region-locked? Trebuie sa cumpar titlurile si consola din tara?
    Sony nu are blocare pe regiune pe consola sau jocuri. Puteti achizitiona jocurile din orice tara, acestea vor rula pe orice consola. Singura problema poate apare la contentul jocului care va fi disponibil doar pentru regiunea de unde l-ati achizitionat. De exemplu daca veti cumpara un joc din UK, contentul aditional de pe PSN il veti gasi doar pe PlayStation Store-ul din UK.

    18. Daca PS4 nu este oficial in Romania, ma voi putea juca online?
    Da, veti putea juca in multiplayer fara probleme.

    19. Avem PlayStation Store pe Romania? Daca nu, cum procedez?
    Inca nu avem PlayStation Store pe Romania, prin urmare va trebui sa va faceti cont de US sau UK. Cel mai simplu este sa dati un search pe Google dupa un hotel din tara unde doriti sa va faceti contul. Notati-va adresa completa si creati-va contul folosindu-va de ea.

    20. Vreau sa achizitionez PS+ in Romania, cum procedez?
    Din Romania oficial nu se poate. Va trebui sa creati cont de PS pe US sau UK (atentie, continutul difera de la zona la zona). Pentru a achizitiona PS+ va recomand sa cumparati carduri prepaid. O sursa buna pentru astfel de carduri gasiti la AllRomedia.com. Totodata mai puteti achizitiona rapid de pe Offgamers.com, GamePointsNow.com, Cheapxboxlivecodes.com si cdkeys.com.

    21. Pentru multiplayer, trebuie sa platesc?
    In general da, trebuie cont platit de PS+. Sony a anuntat insa ca vor fi titluri de tip Freemium care nu vor cere cont de PS+ obligatoriu.

    22. Care sunt costurile pentru PS+?
    Preturile difera de la regiune la regiune si de obicei gasiti variante promotionale (gen la 12 luni primiti 1 luna gratuit). Pentru US preturile sunt urmatoarele: 1 luna - 9.99$, 3 luni - 17.99$, 12 luni - 49.99$. Pentru UK avem urmatoarele preturi: 1 luna - 5.49£, 3 luni - 11.99£, 12 luni - 39.99£.

    23. Ce avantaje am daca achizitionez PS+?
    In primul rand, avantajul de a putea juca in multiplayer (online). In al doilea rand, ca membru PS+ veti avea acces la o colectie de jocuri in mod gratuit, denumita "Instant Game Collection". Practic veti avea cateva jocuri de PS3, de PS4, de PSP si de PSVita gratuite. Lista aceasta se modifica lunar (sunt scoase unele jocuri si introduse altele). Totodata, ca membru PS+ veti avea jocuri cu discount, acces la continut exclusiv (gen extra harti sau beta acces la anumite jocuri) precum si acces la online storage.

    ...
    Pentru a 2-a intrebare ai raspunsul aici:
    http://www.consolegames.ro/forum/f11...4/#post1084424

  16. #56 SP
    Junior Member iulian1511's Avatar
    Am dat delete din greseala la un joc . Dacă îl iau iar jos îmi rămân salvările? Îmi vine să mor... Și PSN e în mentenanță....

  17. #57 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Salvarile sunt separate de joc, nu e nicio problema daca l-ai sters..

  18. #58 SP
    Junior Member iulian1511's Avatar
    Ce bine . Acum pot dormi liniștit. Mersi de răspuns.

  19. #59 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Eu am un cont comun pe PS3 si PS4. Daca il sterg de pe PS3, imi va ramane pe PS4? Daca nu, cum pot sa fac astfel incat sa pot vinde PS3 dar sa pastrez continutul contului pe PS4? Mersi mult.

  20. #60 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Poti sa il stergi linistit din PS3. Ce-i pe PS4 ramane pe PS4.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 47 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand PlayStation Network Card Romania si PlayStation Plus By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 25-04-2020, 17:20
  2. Ghid PlayStation Vita By OEE in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 8 Last Post: 06-08-2015, 21:59
  3. Acesta sa fie noul Playstation Move pentru Playstation 4 ? By andreiaka in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 0 Last Post: 14-12-2013, 19:26
  4. Replies: 0 Last Post: 21-02-2013, 09:03
  5. Ghid: GTA IV By I Zuben I in forum Console Club
    Replies: 2 Last Post: 10-09-2008, 09:21

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts