Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 47 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 925

Thread: Ghid PlayStation 4

1. #301 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    De data asta cred că mulțumește pe toată lumea .

http://www.playstationlifestyle.net/...games-include/

2. #302 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Holy sh## e oficiala treaba aia? First light mmmmm

3. #303 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Va salut! Un amic si-a luat vineri un PS4 si are o problema, nu poate introduce discul in unitatea optica.
    Eu nu cred ca e ceva legat de vreo setare dar am zis sa va intreb si pe voi. Probabil...la garantie cu ea.
    O chestie ciudata, cand consola e off si introduce discul in fanta, consola accepta discul dar il scuipa dupa 2 sec.
    Dupa ce consola se initiaza complet discul nu mai e acceptat de nici o forma.
    Am incercat cu 2 discuri, mai multe nu au fost de unde.

Daca ar fi de la vreo setare ar fi minunat.

4. #304 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Va salut! Un amic si-a luat vineri un PS4 si are o problema, nu poate introduce discul in unitatea optica.
    Eu nu cred ca e ceva legat de vreo setare dar am zis sa va intreb si pe voi. Probabil...la garantie cu ea.
    O duce înapoi şi să aibe grijă să îi schimbe consola, dacă vor să o trimită la garanţie să îi dea bani înapoi, aşa este normal.

De unde a cumpărat-o ?

5. #305 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Eu nu cred ca e ceva legat de vreo setare dar am zis sa va intreb si pe voi.
    Nu este legat de nici o setare, iti inchipui probabil ca nu are rost sa existe o astfel de functie care scuipa sau nu primeste discuri in consola, nu? Sa o duca rapid la garantie, sa-i dea una noua sau banii inapoi.

6. #306 SP
    Member QuestionArtist's Avatar
    Salutare.Am o mica intrebare,poate este o intrebare stupida dar pe mine ma tot macina chestia asta si sincer cautand pe net nu am gasit niciun raspuns.Cand intru pe Youtube din Internet Browser,calitatea maxima pe care o pot da la imaginea clipurilor este doar de 720p nicidecum 1080p.Este normal?Am vazut ca a aparut Youtube App pt PS4 dar nu l-am testat inca.E posibil ca App-ul asta sa fi rezolvat problema asta?

7. #307 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    App-ul cred că merge tot 720p, cel puţin mie nu mi-se pare că ar fi full hd.

8. #308 SP
    Member legokid220's Avatar
    mie mi se pare mai jos de 720p .

9. #309 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu ti se pare

10. #310 SP
    Junior Member Intex's Avatar
    Am o problema la completarea Billing Information-ului. Am cont pe US si primesc eroarea E-8200002E dupa completare.

11. #311 SP
    Member toto's Avatar
    Jocurile sau demosurile se pot dawlada si in modul stand by ?

12. #312 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by toto View Post
    Jocurile sau demosurile se pot dawlada si in modul stand by ?
    Da , se poate .

13. #313 SP
    Member toto's Avatar
    Inca o intrebare de novice , controlerul de ps4 se poate incarca si la un usb de la un laptop ? Stiu ca ala de ps3 merge !!!

14. #314 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by toto View Post
    Inca o intrebare de novice , controlerul de ps4 se poate incarca si la un usb de la un laptop ? Stiu ca ala de ps3 merge !!!
    Da , se poate .
    Eu l-am incarcat la TV dar din cate am inteles , nu-i indicat , doar la consola .

15. #315 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Pai de ce sa nu fie indicat..isi ia cat are nevoie.

16. #316 SP
    Member toto's Avatar
    ok ,multumesc , multa bafta !!

17. #317 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Guys, ps4-ul ramane in safe mode, ce pot sa-i fac?am incercat reset, restore, initialize ps4..nimica nu merge.

18. #318 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Deci am selectat pe PSN categoria Movies, am selectat filmele Free si am ales unul si cand ii dau Buy imi zice asta: This content cannot be selected at this time.

Voua va merge ?

19. #319 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    chiar daca ai cont de US/UK, filmele sunt blocate pe IP-uri din tarile respective, deci cu un IP din romania nu o sa poti sa le accesezi .

20. #320 SP
    Member toto's Avatar
    As vrea sa achizitionez ps) ptr Uk pe un an , unde trebuie bagat codul respectiv ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 47 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast