Ma repet, ca sa-mi activez 14 zile free ps+ trebuie completata si ruberica billing information ... se poate completa random sau trebuie sa bata cu realitatea ?
Ma repet, ca sa-mi activez 14 zile free ps+ trebuie completata si ruberica billing information ... se poate completa random sau trebuie sa bata cu realitatea ?
Mie nu vrea sa imi ia credit card number,zice ca nu e valid ... vireo idee? am incercat cu 3 carder din casa pana acuma si la fel a zis ... Adresa este de US si contul la fel ...
Salutare,doresc sa cumpar si eu un PS4,am vreo cateva intrebari si poate ma puteti ajuta voi.
1.Daca cumpar un PS4 in Germania si il aduc in Romania si se strica in timpul cat stau in Ro,este garantia valabila la SONY Center Romania?
2.Exista pe piata routere care sa suporte si cartele de telefon sau stickuri usb,prin intermediul carora sa am internet si ulterior sa pot conecta PS-ul in asa fel incat sa pot obtine un ip fix (sau nu am nevoie de un ip fix??) si sa ma pot juca on-line?Mentionez faptul ca nu am acces la fibra optica unde locuiesc si ma gandeam la solutii cu internet mobil
3.Va fii lansat vreun bundlepack cu FIFA 15?
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsuri mai ales la intrebarea a doua.
1. Teoretic da, practic intreaba-i pe bulgari. La contactul pentru Romania in garantia Sony care vine cu consola este trecuta o adresa de email de la bulgari.
[email protected]
2. Nu cred ca vei putea juca online cu netul de la un sim. Viteza mica.
Salut . Am intampinat cateva probleme atunci cand am inceract sa-mi fac preOrder la fifa 15 pe US .
Prima oara am incercat direct cu cardul . La billing adress a am introdus adresa unui hotel din US New York . Cardul e valabil si aveam fonduri mai mult decat suficiente pentru achizitie . Mi-a dat eraoarea "E-8200002E : The credit card information is not valid"
A doua oara am incercat prin paypal si am primit un mesaj de genul Tranzactia nu poate fi finalizata momentan (3) <--- Nu stiu ce era si acel "3"
M-ar incanta sa-mi achizitionez cateva jocuri in format digital de pe US dar . As dori si eu cateva indrumari de la cineva care a reusit sa faca tranzactii/achizitii pe PSN US .
Multumesc anticipat !
Asa cum au mentionat colegii de forum mai sus, trebuie sa folosesti PSN cards carora sa le faci redeem si astfel sa-ti incarci wallet-ul din contul PSN. Nu iti poti folosi cardul romanesc sau contul de paypal creat folosind Romania ca tara, pentru ca PSN nu e disponibil inca in Romania, iar contul tau de PSN e US oricum. Continuand sa incerci folosirea cardului tau iti poate adduce cu sine chiar si un ban de pe PSN (au fost cazuri in trecut).
Sunt destule surse de unde poti cumpara, unele chiar pe aici pe forum, dar pentru US poti folosi inclusiv Amazon.com. pentru amazon poti folosi carduri romanesti dar trebuie sa-ti setezi in contul amazon, o adresa de US ca billing address. partea buna cu amazon e ca nu platesti nimic in plus ca adaos commercial la valoarea cardurilor.
in alta ordine de idei, poti cumpara si de la userul Jenei (atunci cand are disponibile) fiindca pana acum a avut cel mai bun pret ptr carduri de US
http://www.consolegames.ro/forum/f90...d-psn-de-10-a/
dar mai sunt si altii care vand in sectiunea Bazar > Servicii console
Din Romania (cu anunt si in Bazar aici) mai poti lua si de pe:
Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi
Eu am mai cumparat si de pe: Electronic First - Instant Email Delivery for Microsoft Xbox, Playstation & CD Keys for Games (toate de mai sus se pot folosi ptr achizitii de PSN topup cards atat ptr conturi de UK cat si US).
In fine, pentru conturi de PSN UK, cele mai avantajoase scoruri le au cei de la cdkeys.com (insa DOAR ptr UK). Astia au preturi mici, si mai acorda si o reducere cvasi-permanenta de 5% printr-un like pe facebook.
De ce, ti-o ataca cineva?
Normal ca scade. Dar asa cum se joaca toti pe console de ani buni, direct conectati la net si fara issues... cred ca ai putea si tu.
Daca nu, atunci cauta/verifica ce porturi foloseste PS-ul, si deschide-le din router/firewall, sau forwardeaza-le spre PS4. Lucru care teoretic e cam acelasi lucru cu pus direct pe extern... doar ca numai pe anumite porturi.
Te poti juca dar o sa ai Ping foarte mare si lag in jocuri. Am incercat pe PS3 cu Hot spot din telefon (un S3). Ma jucam Battlefield 3 la vremea aia dar trebuia sa schimb strategia ca daca eram face to face nu aveam sanse
Am inteles ca tehnologia mai noua 4g rezolva din probleme. Si Romtelecom e o solutie acum.
cosminbad: nu mai e man deloc asa, daca ai un router cu 3G bun. Ce spui tu este cu tethering, via Android... e normal sa fie lent. Uite cum merge PC cu 3G router, la Vodafone si Idilis (si asta undeva la mama naibii, in afara Bucurestiului, unde nu e 4G):
Idilis:
Ping: 40 - 70 ms
DL: 15Mb/s - 30Mb/s
UL: 5Mb/s - 8Mb/s
Pret: 10 EUR + TVA/luna pt. abonament pe 2 ani + taxa instalare 250 RON
Vodafone:
Ping: 30 - 60 ms
DL: 5Mb/s - 9Mb/s
UL: 3Mb/s - 6Mb/s
Pret: 25 EUR + TVA/luna pt. abonament pe 1 an - fara taxa de instalare
De mentionat ca Idilis are antena la 4Km iar Vodafone antena la 1Km. Pierderile sunt 0%, chiar si pe vreme extrema. Atasez si doua rezultate dupa Speedtest.net (facute acum cateva minute de catre Q - thanks chief!). Exceptand rezultatele de mai sus, trebuie spus si faptul ca Idilis are o singura problema (fata de Vodafone): nu este la fel de constant. Dar si pretul este mai mic.
La Vodafone also ai inclus un extra telefon pe langa router, ai fax to pc si o tona de minute incluse, pe cand la Idilis nu ai nimic legat de telefonie.
In concluzie, lasand deoparte bandwith-ul (care e normal pt. o locatie gen Branesti), eu zic ca timpul de raspuns e suficient pentru gaming.
salut,
incerc sa activez un cod (de ps+ pt o luna) primit cadou la pachetul de ps4 destiny, dupa introducerea lui imi cere sa confirm cu datele unui card... contul este pe uk.
Pot introduce card de RO ?
Bookmarks