Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 47 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast
Results 521 to 540 of 925

Thread: Ghid PlayStation 4

1. #521 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Eu le iau copie fizica dar asta pt ca imi plac cum arata in raft pt colectie. Simt insa nevoia spatiului si folosesc salvarile online care vor ramane. O sa fac si un upgrade la un hdd. Incerc un 3TB. Dar nu ma ajuta cu mult

2. #522 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    Prin a refuza sa platesc pentru DLC simt ca fac un lucru bun, "votez cu portofelul" si arat developerilor ca nu sunt sacul lor de bani fara fund care sare la orice miscare cu hartiile colorate.
    Nu inteleg cum votezi cu portofelul cand cumperi de doua ori acelasi joc (odata varianta originala si dupa aceea varianta Complete Edition/Remaster)? Si chiar daca ai cumpar o singura varianta (ma indoiesc ca astepti la unele jocuri cate 2-3-5 ani), variantele Complete/Remaster sunt doar un mod pentru a-si mai umple developerii si publisherii buzunarele... cu efort minim. Ori ca iei DLC-urile, ori ca vei cumpara editia cu DLC-uri incluse, tot la ei in buzunar ajung banii.
    Cine poate sa-mi asigure ca am contul perfect in siguranta si ori de cate ori am nevoie de software-ul respectiv, il pot downloada in acel moment, cu usurinta? Oare cati dintre jocurile voastre digitale o sa fie disponibile in urmatoarele 10 ani?
    Cine poate sa spuna ca peste 10 ani va mai exista rasa umana? Stiu, exagerez... dar in acelasi ton cu intrebarea ta, te poti gandi ca peste 10 ani o sa te joci pe PS4 la fel de des precum te joci pe PSx (presupun ca aproape deloc). Probabil vei juca titluri de PS4 pe mobil, sau in emulator direct pe cine stie ce jucarie cat un USB stick.

P.S. Sa presupunem (prin absurd) ca peste 10 ani nu va mai merge niciun joc de PS4 online (vor fi inchise serverele). Mare parte din jocurile retail vor fi oricum praf... avand in vedere ca mai toate au nevoie de Day 1 patch, iar unele jocuri au tone de patch-uri pe care nu vei avea de unde sa le iei. Ca sa nu mai vorbim ca o alta mare parte din jocuri vor fi useless/obsolete pentru ca toate functionalitatile de online/multiplayer vor fi off.

P.P.S. In caz ca nu stiai, nici disk-urile optice nu traiesc forever. Au fost batch-uri care dupa 10 ani erau de nefolosit. Mai ma lovesc si eu din cand in cand de disk-uri de PS2 care desi arata perfect, nu pot fi citite. So... whatever!

3. #523 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Nu imi cumpar amandoua versiuni al jocului la aparitie din magazin. De obicei cumparam jocul la lansare (daca ma intereseaza in mod deosebit) si cand a aparut GotY si a scazut la un barem de pret acceptabil mie, am vandut jocul original si completam pretul. Chiar daca zici ca e acelasi lucru ca si cum as fi cumparat DLC, tind sa te contrazic, deoarece pana la urma am ramas cu varianta completa a jocului cu toate patchuri si DLC-uri pe disk, iar asta este tot ce conteaza pentru mine.

Desi prezinti situatii drastice, ai dreptate in mare parte. Hai sa-ti dau un exemplu concret, sa ma fac mai bine inteles:
    Sa presupunem ca rasa umana inca mai exista peste zece ani si eu am pastrat consola de generatia actuala, chiar daca a aparut noul Playstation sau Xbox. Aveam pe HDD jocul Witcher 3 Enhanced Edition cu toate patchurile si DLC-urile la zi dar cand aprind consola moare unitatea de stocare. Cand o schimb si intru pe PSN sa descarc jocul observ cu stupoare ca nu mai face parte din libraria PSN din varii motive (cel mai probabil fiindca nimeni nu l-a mai descarcat de mult timp)... Daca aveam disk-ul (stiu ca nu au viata eterna dar in cazul bluray, daca ai grija de ele ar trebui sa reziste bine-mersi un deceniu) il jucam fara probleme.
    Cu siguranta ar exista varianta remastered pentru noua consola dar de ce as da inca o data pretul jocului pe ceva care a fost cumparat deja?

In cazul jocurilor online e fair ce zici dar nu ma intereseaza multiplayerul si nici nu ma astept ca un joc contemporan sa aiba serverele deschise si functionabile peste un deceniu de la lansare.

4. #524 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cel mai bun exemplu care sa te faca sa te gandesti de doua ori inainte de a cumpara digital e PSP Go care a devenit inutilizabil daca nu ai un PS3 sa transferi jocurile pe el. Poti sa ai zeci de jocuri in contul PSN ca nu va conta, fara PS3 nu le vei putea instala si ramai in pom. Cine stie cat vei mai putea face asta cu PS3? In cativa ani dispare suportul pentru PS3 si adio PSP Go, devine inutil.

Sunt de acord la partea cu GOTY editions, daca mor dupa ceva DLC-uri vand jocul si iau varianta GOTY. Si ma si asigur ca nu primeste nici pix developerul luand jocul SH. Sa fie sanatosi

5. #525 SP
    Member b615dub's Avatar
    Problema mea nu e ca trebuie sa platesc online, ma enerveaza faptul ca a asociat PS+ (caruia nu-i sunt fan pe PS4) cu multiplayer-ul. Sigur daca se platea separat multiplayer-ul era si cu un cost mai mic.

Ma rog, faza cu platitul pentru multiplayer am realizat-o cand pentru jocurile de pe PS3 se anulasera online/Vip pass-ul, ceva era dubios. Niciodata ceva bun n-o sa vina degeaba.

6. #526 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    S-au luat dupa Microsoft care timp de 2 generatii au avut xbox live gold pe bani si le-a mers din pacate. Daca ar separa ps+ de multiplayer n-ar mai cumpara mai nimeni ps plus numai pentru 2 indies pe luna care le dau de cand a aparut ps4.

7. #527 SP
    Banned Templier's Avatar
    cred ca pe voi v-ar deranja oricum. acum puneti in context cu PS+ dar daca nu il asociau abonamentului oricum v-ar fi deranjat. PS+ e un super serviciu iar eu plateam abonament inainte de a baga MP in PS+. am PS3/PS4/PSV si imi convine sa iau 6 jocuri gratis pe luna chiar si daca acele jocuri nu imi convin mereu.

8. #528 SP
    Admin MonkY's Avatar
    De obicei cumparam jocul la lansare (daca ma intereseaza in mod deosebit) si cand a aparut GotY si a scazut la un barem de pret acceptabil mie, am vandut jocul original si completam pretul. Chiar daca zici ca e acelasi lucru ca si cum as fi cumparat DLC, tind sa te contrazic, deoarece pana la urma am ramas cu varianta completa a jocului cu toate patchuri si DLC-uri pe disk, iar asta este tot ce conteaza pentru mine.
    Tocmai ai demonstrat ce-am zis eu, si anume ca tu le dai bani de 2 ori... chiar mai mult decat dai pe DLC-uri. Ca iti mai recuperezi tu niste bani si ca ramai cu disk-ul retail, asta e altceva... dar de "bagat bani in buzunar" ai facut-o deja de 2 ori. Pe ei nu-i intereseaza piata SH din care nu castiga absolut nimic. Sorry...
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Cel mai bun exemplu care sa te faca sa te gandesti de doua ori inainte de a cumpara digital e PSP Go care a devenit inutilizabil daca nu ai un PS3 sa transferi jocurile pe el.
    Cand se intampla asa ceva, fara suparare... dar chiar merita modat. Dupa care poti sa-ti pui linistit jocurile de pe PC. Asa cum s-a intamplat si cu PS2, probabil in curand si cu PS3... si se va intampla si cu PS4. Cine vrea sa stranga jocuri gramada, o poate face. Am facut si eu asta, si incerc sa scap de ea... ca e o boala grea, care mai are un pic si ma da afara din casa.

Anyway, hai sa ne intoarcem la PS4... si la ideea de Ghid.

9. #529 SP
    Junior Member babone22's Avatar
    Salut, exista cumva vreo setare pentru a mari viteza de download?Am observat ca-mi downloadeaza foarte greu jocurile indiferent ca le iau dupa Store de US sau de RO.Mentionez ca folosesc conexiunea wireless.

10. #530 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Baga cablul, eu oricum trag greu si sunt pe cablu, am net de 200 mb de la RDS....

11. #531 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    incearc sa pui prin cablu si sa dai pause\resume de cateva ori a download, nu stiu de ce dar functioneaza.

12. #532 SP
    Junior Member babone22's Avatar
    M-am tot gandit sa incerc sa leg si cablul sa vad daca este vreo diferenta insa incerc pe cat posibil sa am cat mai putine cabluri in camera. Credeam ca poate exista vreo setare ceva care sa mai ajute un pic conexiunea wireless pe partea de download or something.

13. #533 SP
    cel mai bine e prin cablu, dar daca vrei sa incerci ceva poti sa urmezi pasii din semnatura mea dar acele setari functionau pentru PS3, nu stiu ce efect au asupra PS4.

14. #534 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Treaba e oricum simpla, iti trebuie un Router Wireless cu blaca gigabyte, degeaba ai internet de mare viteza pentru ca esti limitat de routerul actual, la mine cel putin asa este, am net de 200 dar nu il pot folosi, pentru ca sunt limitat de routerul bechi, am gasit un router bun la vreo 170 de lei care imi satisface dorintele.....dar mai dureaza putin pana il achizitionez....dupa aceea chiar sunt curios cu cat trag...

15. #535 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    merge probat de mine. poti folosi internetul si pe contul principal

16. #536 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ... si dupa aceea veniti si plangeti ca "de ce mi-a blocat Sony contul, ca eu n-am facut nimic?!?"

17. #537 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    n-am avut timp sa ajung la banca saptamana asta sa pun bani pe card ca sa iau ala pe 1 an de zile si vroiam seara sa ma joc destiny. deabia saptamana viitoare ajung.

18. #538 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    stie cineva un indrumar referitor la shareplay, am consola de 1/2 an dar n-am habar de functia asa. Cum impart ps plusul, un joc digital, un dlc, season pass cu un prieten? Exista ceva sa ma documentez?

19. #539 SP
    Junior Member boyfromthemooon's Avatar
    Exista... se numeste GOOGLE

20. #540 SP
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    stie cineva un indrumar referitor la shareplay, am consola de 1/2 an dar n-am habar de functia asa. Cum impart ps plusul, un joc digital, un dlc, season pass cu un prieten? Exista ceva sa ma documentez?
    ce vrei sa faci mai exact ? carui cont vrei sa dai share, al tau sau al prietenului tau? ideea este urmatoare: daca vrei sa dai share contului tau, pe care ai jocurile, trebuie sa-l faci secondary pe consola ta, iar prietenul tau il va pune primary pe consola lui. astfel el se poate juca pe orice cont, inclusiv contul lui personal, iar tu te poti juca doar pe contul respctiv de pe consola ta, celalate conturi nu vor mai avea acces la jocuri. din pacate trebuie sa fii mereu conectat la net pentru a verifica licentele, daca pica PSN sau nu ai net, nu poti sa joci jocurile digitale luate prin share.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 47 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast