Da il joci si pe servere europene si ca sa-l joci doar il instalezi si gatatrebuie doar sa fii atent ca eventualele dlc-uri sa le cumperi tot de pe PSN USA
![]()
Da il joci si pe servere europene si ca sa-l joci doar il instalezi si gatatrebuie doar sa fii atent ca eventualele dlc-uri sa le cumperi tot de pe PSN USA
![]()
Pot sa aflu cumva daca o consola ,,noua" a mai fost folosita inainte?
Mi-am trimis-o pe aia veche, care era stricata, la garantie si mi-a venit una asa-zis noua. M-am uitat pe plasticul ala lucios nu era zgariat deloc-deloc, nu erau nici urme de degete. Unitatea era in folia aia de plastic dar totusi vreau sa fiu 100% sigur.
Cand am deschis-o am fost nevoit sa pun iar setarile de data, limba etc. dar asta stiu ca ti le cere si daca ii faci un format sau cum se cheama procesul la hard.
Exista undeva prin setari vreun meniu in care pot afla perioadele cand a mai fost folosita sau ceva?
Iti dai seama ca sansele sa primesti una folosita sunt destul de mici. Au inceput sa livreze doar de luni. Deci de unde sa iti dea una second? Eu zic ca e noua. Daca arata perfect fara zgarieturi sau alte urme mai bine te bucuri de ea. Spor la joaca.
Nu, eu nu o am de la altex&co, am trimis-o din decembrie anul trecut si ieri am primit alta.
E din UK (bine, magazinul e din RO dar ei mi-au adus-o din UK).
Baieti,am nevoie de un sfat sincer,dar sincer il doresc.Ce sa-mi iau de ziua mea?Un PC Gaming(second hand,nu am banii necesari unuia pe piese)sau acest "minunat,fantastic si outstanding" PS4?????Chiar am un semn de intrebare.Mai mult eu ma joc online,nu joc jocuri Singleplayer,am laptop cu configuratie bunicica pentru astfel de jocuri gen GMod,CS:GO etc..
Daca magazinul tau preferat de jocuri se numeste filelist ia-ti PC. Daca esti dispus sa dai banii pe jocurile pt PS4 ia-ti consola. Comunitatea online e mult mai mare pe console (ca exemplu in Black Ops 2 erau de obicei in jur la 25000 online pe PC, iar pe PS3 erau vreo 400.000) Plus ca o sa apara exclusivitatile si chiar daca zici ca joci mai mult online nu cred ca nu ti-ar placea un Infamous sau un Uncharted.
De la o persoană care a avut PS3 iar când l-a văzut depășit și-a luat PC high end îți pot confirma că sentimentul este total diferit și depinde de tipul de jucător care ești.
Deși am investit o grămadă de bani în PC am ajuns la concluzia următoare: mouse + keyboard reprezintă gaming orientat către rezultate si eficiență, gen competiție sau multiplayer iar gamepad-ul reprezintă plăcerea explorării și abordarea cinematică a jocului.
Pe PC îți poți lua un gamepad xbox 360 original și ai în proporție majoritară jocuri care vor funcționa aproape identic cu versiunea de pe console ...dar și așa sentimentul nu e același. E diferit când ești înregistrat pe contul tău PSN, când obții un trofeu, când joci online cu un gamepad, când stai la televizor mare admirând peisajele, nu la un monitor căutând imperfecțiuni pe care să le exploatezi ...când ai ceva ce știi că e dedicat jocului.
Exact întrebarea asta mi-am adresat-o și eu. 'Mă joc Battlefield, mă joc Skyrim, mă joc GTA. Am PC. Vreau PS4?' Realizez că rămân nefericit dacă nu revin la consolă tocmai din cele menționate mai devreme.
Așadar depinde dacă te satisface sentimentul oferit de platforma aleasă. Dacă nu pui accent pe așa ceva nu văd de ce nu ar fi suficient, ba chiar mai benefic PC-ul.
Cred ca e 1.4. Altfel n-ar fi mers jocurile in format 3D. Spre exemplu Zen Pinball e 3D.
Trebuie sa intelegi ca o sa-ti trebuiasca multi bani pt un PC foarte bun. Optimizarile sunt inca proaste pe PC si daca n-ai o bestie risti sa te enervezi. Eu unul prefer PC-ul doar pentru FPS, desi au mai putini playeri in mp, eu unul prefer mouse+tastatura. In rest PS4 e baza pt mine.
Ca sa faci o comparatie. Am un laptop Asus ROG (tine minte ca e laptop, deci e mai slab decat un desktop cu configuratie asemanatoare) si am pe el I7@ 2Ghz, NVidia GTX 560M (3GB GDDR5 DX11), 16 GB RAM, SSD, Assassin's Creed 4 si COD Ghosts (jocuri prost optimizate) cu totul pe low/off si rezolutia 720p merg prost cu caderi de cadre imense. Intre timp, pe dragutul PS4 care toata lumea zice ca e slab merg la 1080p cu 60 fps si arata fenomenal.
So, daca vrei PC, ia-ti unul foarte bun. Daca nu iti permiti mergi pe PS4 (dar atentie ca si aici ai de dat 50$/an pt multiplayer, dar primesti si jocuri gratis, si jocurile trebuie cumparate si daca le iei digitale de pe cont US sunt pana in 200 lei cele mari, dar daca le iei de la noi pe disc ajungi la 280-300 lei.
PS: Notiunea de PC Second Hand mi se pare abstractade cand conteaza cat de "folosite" sunt componentele PC-ului. Ar trebui sa fie ca nou mereu.
Sigur e 1.4. Desi ar trebui sa fie 2.0 deoarece au promis suport pt 4k in viitor.
Cum conectez un al 2 -lea controller la PS4,mi le arata la device unul on si unul off,dar ca sa fie ambele on cum trebuie sa procedez?
Scuzati intrebarile astea de noob,dar de, nu am mai avut consola pana acum si mai bine intreb decat sa fac vreo nasaramba.
Multumesc anticipat.
Trebuie coectat prin cablu prima data cand il folosesti, pentru a fi inregistrat in consola
Sincer cred ca este chiar HDMI 2.0 dar probabil in momentul de fata nu este "folosibil" decat ca 1.4. Mai exact, are toti pinii conectati, si vor putea activa oricand sau "re-mapa" conexiunile... Asa cum au facut-o si la PS3, care initial stia HDMI 1.3a, dar prin update software, a devenit un fel de HDMI 1.4 (pentru suport 3D).
Salutare!
Referitor la jocuri cumparate in format digital din US...sunt region free? Le pot juca pe consola din RO?
Si inca ceva...putem folosi 2-3 oameni acel joc in format digital?
Multumesc anticipat!
@bogdan1101
Pentru prima intrebare ai raspunsul in primul post
Pentru a 2-a intrebare ai raspunsul aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f11...4/#post1084424
Am dat delete din greseala la un joc. Dacă îl iau iar jos îmi rămân salvările? Îmi vine să mor... Și PSN e în mentenanță....
Eu am un cont comun pe PS3 si PS4. Daca il sterg de pe PS3, imi va ramane pe PS4? Daca nu, cum pot sa fac astfel incat sa pot vinde PS3 dar sa pastrez continutul contului pe PS4? Mersi mult.
Bookmarks