Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 38 of 38

Thread: PS4 - Twitch Profiles

1. #21 SP
    Member DiablQ's Avatar

2. #22 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

3. #23 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Twitch fac destul de rar sau cand imi cumpar un joc nou. Fac rar pentru ca nu imi place ca se face mai mic ecranu cand faci stream. Daca ar fi full screen as face mai des

4. #24 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Se face full ecranul daca nu bifezi optiunea pt comentarii

5. #25 SP
    Junior Member baad newz's Avatar
    Twitch
    In acest thread putem posta si cand suntem LIVE sau putem doar sa ne lasam canalul de TWITCH? Poate unii dintre noi nu au canal si nu simt nevoia sa dea follow dar totusi ar vrea sa urmareasca diverse canale. Poate ar trebui sa deschidem si un thread separat in care sa postam de fiecare data cand suntem LIVE ca sa putem fi urmariti de cat mai multe persoane. Multumesc frumos pentru un eventual raspuns. O seara faina tuturor

6. #26 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Twitch
    Usor , usor creste si comunitatea de twitch.Multumesc pentru un eventual follow

7. #27 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by baad newz View Post
    Twitch
    In acest thread putem posta si cand suntem LIVE sau putem doar sa ne lasam canalul de TWITCH? Poate unii dintre noi nu au canal si nu simt nevoia sa dea follow dar totusi ar vrea sa urmareasca diverse canale. Poate ar trebui sa deschidem si un thread separat in care sa postam de fiecare data cand suntem LIVE ca sa putem fi urmariti de cat mai multe persoane. Multumesc frumos pentru un eventual raspuns. O seara faina tuturor
    Puteti posta aici si cand sunteti live, insa va rog sa nu spamati. Limitati-va la o singura postare pe zi. Atunci cand postati lasati link catre canalul vostru si precizati ce joc/jocuri veti juca.

De asemenea, am editat primul post al threadului pentru a include o lista cu toate canalele de Twitch postate pana acum. Daca mai apar altele pe viitor le voi include in acea lista. Spor la streaming!

8. #28 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Încep eu, vad ca alții sunt timizi
    Azi, începând cu ora 4, Alien Isolation, aveți mai sus canalul. Ma anunțați daca vreti sa activez si microfonul pt chat, in felul asta trec si eu mai ușor peste momentele Pampers

http://www.twitch.tv/toghy23

Sau daca avem doritori, Game of Thrones ep. 1, deciziile importante le luati voi

9. #29 SP
    Junior Member Tsouhinho's Avatar
    http://www.twitch.tv/tsouhinho

poftim, in mare parte FIFA!!

10. #30 SP
    Member PaznicDeNoapte's Avatar
    Ti-am dat eu Follow si dupa a inceput raid-ul )

11. #31 SP
    Junior Member Tsouhinho's Avatar
    Da da... M-a luat prin surprindere, credeam ca e de la adversarul meu din finala cupei ))))

12. #32 SP
    Member seven1994's Avatar
    Postez aici ca sa nu mai deschid un topic.O sa încep sa pun video-uri cu gameplay pe youtube,momentan la rezoluție 720p dar pe viitor poate cumpăr o placa de captura.Dacă dorește cineva sa jucam Gta v multiplayer sa îmi lase mesaj în privat,sau alte jocuri co op

13. #33 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Guys, stiti cumva cum pot downloada niste inregistrari din arhiva twitch? Stiu ca exista optiunea de export pe YT, dar se pierde din calitate pe YT si downloadat apoi de acolo. Am nevoie cumva sa downloadez direct de pe twitch, chiar si inregistrari mai mari de 1-2h

14. #34 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Eu am gasit acest site insa inca nu am avut timp sa il folosesc.
    http://download.twitchapps.com/

15. #35 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Acela nu merge din pacate, poti un maxim de 15min

16. #36 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Eu folosesc 2 programe si is excelente. Dld cat vrei (am luat stream-uri si de 11 ore), ai optiune de calitate (inclusiv source), etc.
    Al 2-lea imi place mai mult ii mai fain finisat

In primul pui direct adresa sream-ului, in al 2-lea pui adresa canalului si iti incarca TOT ce are, intr-o fereastra separata, dupa care poti dld ce vrei tu de acolo.

17. #37 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Merci mult, m-ai scutit de multa nebunie Al doilea chiar e grozav

18. #38 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2