Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 43

Thread: PlayStation 4 Review

1. #21 SP
    Member miami's Avatar
    cum poti numi pe cineva fanboy, atata timp cat el detine cam tot ce tine de wii, xbox si playstation

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Fara suparare man,dar cred ca esti fanboy MSdaca te ai incapatanat sa cumperi 8 console xbox doar pt acel gamepad.Fiecare consola lansata de Sony a fost cu cel putin 2 trepte peste cele de la MS,si aici vb de dotarile consolelor,exclusivitatile,fiabilitate,si serviciul ps+.
    Asta e, sunt fanboy MS, ce sa fac si eu la varsta asta (de-aia am PS2 de vreo 13 ani care merge si in ziua de azi, ca sunt fanboy MS - probabil tot de aceea am si PSP si PSV si PS3 si PS4, din dragoste pentru MS)? Cat despre cumparat 8 console Xbox, cred ca n-ai inteles nimic. In unele cazuri s-a numit garantie iar in altele upgrade. La una singura nu am avut garantie si mi-a rezolvat Donely RRoD-ul - consola respectiva merge si in ziua de azi. Anyway, divagam... ceva on-topic despre review-ul la PS4 al lui the_fool2k ai de spus (ca totusi a muncit ceva la el)? Sau durerea ta este ca sunt eu "fanboy"?

P.S. Am observat ca de obicei singurele persoane care ma acuza ca as fi fanboy sunt cele care nu detin decat PlayStation si atat. Lumea lor e setata pe "i love Sony" si atat stiu. Daca nu ma insel, cam aceea e definitia adevaratului fanboy...

3. #23 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    @miami: ,,I use it as I would use a poison, and in the hopes of understanding it, I will learn the way to kill it. But perhaps these are the excuses of an old man who has grown to rely on a thing he despises."

Nu, glumesc
    Anyway, tot ce conteaza la o consola sunt jocurile de pe ea. Pentru orice ,,gamer", ,,player" sau ce termen o fi nu conteaza ce forma are, daca se incalzeste, daca nu, conteaza doar jocurile si cat de bine te simti cand te joci pe ea (si aici intervine si gamepad-ul).

4. #24 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    P.S. Am observat ca de obicei singurele persoane care ma acuza ca as fi fanboy sunt cele care nu detin decat PlayStation si atat. Lumea lor e setata pe "i love Sony" si atat stiu. Daca nu ma insel, cam aceea e definitia adevaratului fanboy...
    Vb lu colegu,iar ti-a sarit mustaru. In privinta asta,ai dreptate,nu detin decat consolele celor de la Sony.Bugetul nu imi permite de a avea 2 console nextgen,si din cauza asta am ales consola cu cele mai bune exclusivitati(cu care am fost obisnuiti si care or sa vina)hardware etc,simplu,nu??.Review-ul este pt cei care inca nu au consola si sunt nehotarati ce consola sa si aleaga.Il felicit pe the_fool2k pt munca depusa.

5. #25 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Fara suparare man,dar cred ca esti fanboy MSdaca te ai incapatanat sa cumperi 8 console xbox doar pt acel gamepad.Fiecare consola lansata de Sony a fost cu cel putin 2 trepte peste cele de la MS,si aici vb de dotarile consolelor,exclusivitatile,fiabilitate,si serviciul ps+.
    Alt fanboy spoted, care detine doar console ps, insa afirma cu tarie ca le stie pe toate, si ca serviciile sony sunt cu doua trepte peste MS

6. #26 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Irynel daca citesti atent ,am mentionat doar serviciul ps+.A fost o ironie faptul ca l-am facut fanboy pe Monky,nici nu ma intereseaza al carui fan este(doar sa nu tina cu steaua),pt mine fanboy este egal cu zero,fiecare isi alege consola dupa ce criterii vrea.Am vrut sa spun ca mie unul mi se pare absurd sa schimbi 8 console doar pt acel gamepad,atata tot.Irynel fanboy mar

7. #27 SP
    Banned nurv's Avatar
    Nu stiu ce intelegi tu prin PS3 ca fiind secondary console. Pentru mine, PS3 a fost pt. exclusivitati + PS+ iar Xbox 360 pt. exclusivitati + multiplatform games. Asta a rezultat in 228 de jocuri de Xbox 360 si 87 jocuri de PS3. Motivele principale pt. care PS3-ul nu a prins locul de "main console" au fost clare: 1. am avut Xbox 360 cu un an inaintea PS3-ului si 2. ergonomia gamepad-ului (care la cel de 360 mi s-a parut GENIALA - cel mai bun gamepad de pana acum).

Sustin, controllerul de Xbox 360 este cel mai OK controller pe care am pus mana [si am fost detinator de PS3 mult mai mult timp decat detinator de Xbox 360]. Il folosesc sa ma joc la PC cu el si este de exceptie. Abia astept sa cumpar un controller de X One pentru PC.

Impartial review-ul sire, mi-a placut. Sper sa nu se inverseze istoria si PS4 sa devina HW-ul cel mai bun cu cele mai multe probleme, iar XO hardware-ul mai slab dar fiabil.

8. #28 SP
    Junior Member marius_bogdan's Avatar
    Felicitari pentru review!
    Sincer ,eu detin ps3 de ceva timp si dualshock3 mi s-a parut foarte prost de cand am luat consola(fara a vedea macar alte gamepaduri). Sustin total ideea ca cel de x360( calitatea materiarelor in special, la ds3 pocneste cand il strangi putin). Acum cateva sapt am luat x360 ieftin cu rrod si nu mai stiu cum sa "trag de el" sa mearga pentru ca imi place mai mult sa ma joc pe el.(scuze pentru offtopic)

9. #29 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu nu inteleg chestia asta. Dacă ai o singură consolă esti fanboy ? Serios ? Nu exista posibilitatea sa fii rational si sa cumperi doar produsul superior ?

10. #30 SP
    Junior Member darkshines's Avatar
    Chiar incepem discutia consolelor pe un REVIEW, chiar absurd Si totusi ceea ce se vorbeste vad ca tine de ergonomia gamepad-ului care este in functie de gusturi si exclusivitati... @MonkY scuze daca intervin, dar am avut ocazia sa ma joc si pe un X360 pe langa PS3, si exclusivitatile mi s-au parut jalnice, HALO 4 a fost ok, dar comparand Gears of War 3 cu unul din exclusivitatile de la sony precum TLOU, GOW sau UNCHARTED nu am cele mai bune cuvinte, adica par mult prea copilaresti. Si again, sarim de la izmene la chiftele, fiecare cu ce-l doare capu.
    Acuma ca SONY a introdus si ei serviciul online cu plata MS zic eu castiga un pas, dar cum ai spus un fanboy ramane fanboy si va alege mereu ceea ce a avut fara sa se uite deloc la concurenta.

11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    bubli: din pacate asta nu se mai aplica la console de ani buni, si asta in special datorita exclusivitatilor. Asa cum nu poti sa spui ca un joc precum Killzone ca e "superior" lui Super Mario 3D World (ai compara mere cu pere), asa nu mai poti sa spui nici ca o consola e "superioara" celeilalte. Degeaba are specificatii tehnice mai bune, in final jocurile conteaza. Este motivul pentru care, daca ar fi sa nu merg pe "rational-ul" despre care vorbeai, PS3 este o consola "superioara" lui PS4.

darkshines: cum spunea si bubli, eu nu inteleg discutiile despre PS3 si X360 pe langa un review de PS4. Sorry, dar nu vad niciun titlu precum "TLOU, GOW sau UNCHARTED" pe PS4, deci in momentul de fata exemplele de genul acesta sunt cum ai spus chiar tu: "copilaresti". Cand or sa apara astfel de titluri, mai vedem. In momentul de fata ma uit ca n-am ce sa joc pe PS4 (noroc cu AC4 - dar si acela se va termina la un moment dat). Ori o consola fara jocuri, e ca o masina fara motor...

12. #32 SP
    Banned Venom's Avatar
    @monky: daca nu ai ce sa te joci, de ce ai cumparat consola?

13. #33 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Să avem o comparatie pertinentă între toate 3.

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Din mai multe motive:
    1. am vrut sa fac o comparatie intre cele doua (chiar 3 daca punem si Wii U) fara a fi influentat de ce am citit la altii.
    2. am vrut sa pot testa personal toate cele, sa ma joc intr-o sesiune mai mare, nu doar la un demo booth... si cum nu s-a oferit nimeni sa-mi imprumute...
    3. ca si colectionar, o cumparam probabil chiar si daca venea fara niciun joc.
    4. daca nu dadeam banii pe console, acestia s-ar fi dus probabil la hosting-ul CG. Ori in CG cred ca am investit suficient de mult pana acum...
    5. pt. ca o astept de multi ani (a se citi vreo 7-8)?
    6. pt. ca vroiam sa pot oferi ceva ajutor celor care au probleme si nu vroiam sa discut "din burta". Daca e ceva ce urasc pe lumea asta, sunt oamenii care ofera solutii la un produs pe care nici macar nu-l detin. Exemplu: http://www.consolegames.ro/forum/f11...aystation-4-a/.

P.S. Si sa nu uitam un motiv: pentru ca jocurile bune vor veni, mai devreme sau mai tarziu.

15. #35 SP
    Member colossus's Avatar
    Quote Originally Posted by dilibau666 View Post
    Mdea .... drăguţ review, oricum ştiam că răspunsul la întrebarea: merită să-mi iau ps4? e nu dar acu e confirmat! Singura adăugire e că nu înţeleg cum de ţi-a plăcut controlleru, mie mi se pare o mizerie comparat cu cel vechi. Bine te obişnuieşti şi cu unu de 20 de lei dar ca idee, vorbim de next gen aici, nu?
    Mai toti spun ca odata ce incerci ds4 ,sigur nu vei mai reveni la ds3 ; Eu inca n-am ps4,am ps3 insa mi-am cumparat butoane extra L2 + R3 (pentru grip) ,iar butonul share..no comment.

16. #36 SP
    Member blondutzu's Avatar
    felicitari pentru review, la obiect. Ma mira faptul ca materialele/accesoriile PS4 dau senzatia de ieftin. La X1 se intampla fix opusul. Desi consola e mare arata foarte solid si cu bun gust construita, pana si cablul HDMI tipa a calitate, acum ca o fi sau nu vedem.

17. #37 SP
    Member nomak2008's Avatar
    On topic : Felicitari pentru review. Un review bun si cat de cat echidistant.

Off topic : Incepem iar cu argumente de 5 ani ...."-Al meu e mai bun ! ....-Ba al meu e mai bun!....-De ce ai cumparat ala si nu ala ?" ?? E UN REVIEW !!! Fiecare isi cumpara ce vrea........Niciodata nu o sa ii convingi pe cei cu PS ca X-box e mai bun si nici invers. Personal aleg PS pentru fidelitate ...simplu ...fidelitatea m-a impins sa aleg PS , nu grafica , nu exclusivitatile(vorbesc de anul 2003,atunci cand am achizitionat primul PS).

18. #38 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Pentru ca a putut... Simplu nu?

Sustin ce a zis MonkY, in final conteaza contentul nu caracteristicile HW. Iar din punct de vedere al contentului, la acest moment PS3 sta cel mai bine. Recomand celor care nu detin o consola un PS3 in acest moment, datorita pretului mic si al bibliotecii imense de jocuri. In afara de entuziasti care fac achizitia day one [la fel cum fac entuziastii cu piesele de varf pentru PC-uri] si cei care se joaca exclusiv COD sau BF multiplayer, nu recomand nimanui achizitia unui PS4 in acest moment. Datorita lipsei jocurilor pentru aceasta consola.

Va trece cel putin un an pana biblioteca de jocuri a PS4 va prinde ceva contur. Intre timp, se vor mai rezolva si eventuale probleme descoperite de utilizatori [nu e ceva nou sa facem beta testing la produse sau software pe banii nostrii], pot aparea ceva ieftiniri si probabil loturi de console cu mai putine probleme.

Sa nu uitam ca fanii COD vor achitiziona un XBOX One in defavoarea unui PS4, chiar daca are cipul grafic mai slab, datorita hype-ului pe care l-a creat acest joc pe LIVE.

In final conteaza contentul si mai putin echipamentul care iti livreaza acel content. Consider ca XOne va fii un success chiar daca e mai slab decat PS4 si asta exclusiv datorita lui COD MP pe Xbox LIVE si a exclusivitatilor cu care va veni Microsoft.

Si daca vorbim de exclusivitati, in acest moment avem altceva in afara de Shadow Fall pe PS4 si Ryse pe XONE?

---------- Post added 16-01-2014 at 17:07 ----------

Ai observat bine. Eu sunt detinator. Repet, DETINATOR de Playstation 3. Iar asta o dedic tuturor FAN BOYS SONY & PS3:

19. #39 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Treb sa aduci si prețul in discuție , mai ales ca in ro majoritatea nu au salarii asa mari si asta o sa fie un factor important La mn consola nu prezintă zgârieturi pana acum a mers bine si nu imi pare rău Ca am cumparat-o iar ds4 mi se par ok am 2 asa ca nu prea ma deranjează asa tare ca treb sa bag unu la încărcat dp vreo 6-8 h Cu share si option mam obișnuit si le apas instinctiv fara sa pipăi dp ele

20. #40 SP
    Member Privatul's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Treb sa aduci si prețul in discuție , mai ales ca in ro majoritatea nu au salarii asa mari si asta o sa fie un factor important La mn consola nu prezintă zgârieturi pana acum a mers bine si nu imi pare rău Ca am cumparat-o iar ds4 mi se par ok am 2 asa ca nu prea ma deranjează asa tare ca treb sa bag unu la încărcat dp vreo 6-8 h Cu share si option mam obișnuit si le apas instinctiv fara sa pipăi dp ele

In cazul tau erau mai folositoare un abecedar si o carte de gramatica. Just sayin'.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast