Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 43 of 43

Thread: PlayStation 4 Review

1. #41 SP
    Member Joystick's Avatar
    Deci jumatate din review se refera la cartonul si plasticul consolei ( daca adaugai si NU E BUN PLASTICUL NEGRU CA SE VEDE PRAFUL erai tare) ai dat un + la stick-uri ce nu merita ( deoarece veterani de pe ps3 simt incomoditatea acelei profunzimi in analog care ne costa precizie ) ..chestia cu LED-ul blu era mai plauzibila daca lumea juca pe TV cu tub ( intr-adevar se reflecta si era enervant, dar ps4 are doar HDMI deci obligat ai LCD in casa)...Nu te supara pe mine dar review-ul tau pare copiat de pe o carte tehnica de la sony cand e vorba de PRO iar Contra ai considerat lucruri mici ce putem trece usor peste .. BEST part in review? partea cu ''AR TREBUI SA CUMPAR PS4 '' originala adevarata pusa la punct ..no comment..

2. #42 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Man, legat de stick-uri , eu sunt veteran de la Ps One si toate au avut stick-uri varză. Fa un test pe PS3: intr-un joc incearca sa misto camera utilizând stick-ul, dar fa miscări usoare si scurte din intr-o singură directie, ca si cum ai agata stick-ul. O sa vezi ca stick-ul se va misca , dar camera pe ecran nu. Repeta testul pe ps4 si o sa iti dai seama de diferenta si de îmbunătățire.

Ca sa ai precizie, iti trebuie putina elasticitate si opozitie din partea stick-ului.

Imi aduc aminte ca in FF X pe PS2, ca sa obții ultimate weapon pentru Tidus, trebuia sa termini o cursa cu Chocobo, care era atât de grea, incat puteai pierde ore intregi pana sa o reusesti. Eu am terminat-o relativ repede utilizând un controller Logitech pentru PS2, care avea precizie mai mare pe stick si care permitea un control mai fin si mai accurate.

3. #43 SP
    Member colossus's Avatar
    E un review bun, detaliat si foarte util, din care eu (ce nu am ps4 inca) m-am lamurit despre cateva lucruri.Si chestia cu ambalajul/pungutele etc ,asta e ..mai putin conteaza;Probabil ca daca era impachetat in materiale mai bune era si putin mai scump,asa se intampla mereu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3