Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 211

Thread: PSN Game Sharing - PS4

1. #61 SP
    Member flames95's Avatar
    Care este dispus la un share m-ar interesa Child of light !?

2. #62 SP
    Member Buyk's Avatar
    Sunt dispus la un share am cont de US cu urmatoarele jocuri : Watch Dogs , Tomb Raider , Killzone Shadow Fall , Resogun , Outlast

Sunt interesat de Infamous Second Son sau Wolfenstein The New Order , rog seriozitate.

O zi buna!

3. #63 SP
    Junior Member lucamadalin's Avatar
    O intrebare la voi: am un cont de UK care il foloseam pt PS3 (aveam downloadate FIFA 14 si GTA V). Acel cont il folosesc acum pe PS4 ca primary. Ii pot da unui prieten ce are PS3 contul ca sa isi downloadeze jocurile, apoi intra pe contul lui normal? O sa ma afecteze pe mine cu ceva?

4. #64 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Din ce stiu eu nu, sunt servere diferite.

5. #65 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Eu folosesc acelasi cont si pe PS3 si pe PS4, deci nu vad de ce n-ar merge.

6. #66 SP
    Member Buyk's Avatar
    Sharingul este momentan rezervat pentru userul @flavi_us.

7. #67 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Salut baieti.Sa spunem ca eu doresc cu un prieten sa ne luam Premium pentru BF4.Eu creez alt cont decat cel pe care ma joc, cumpar acolo Premium, apoi ii dau lui contul sa-l descarce.Eu si el ne vom putea juca apoi pe conturile primare sau unul dintre noi va fi nevoit sa joace pe contul creat pentru sharing?

8. #68 SP
    Cel care împrumută setează contul primar, iar cel care cumpăra joacă după contul lui.

9. #69 SP
    Si asltfel eu ma joc pe contul pe care am celelalte jocuri, numai ca cel de sharing il am la primar.Ok.Alte restrictii vor exista.Gen daca eu voi fi offlline, el sa nu poata sa acceseze contentul?

10. #70 SP
    Nu cred că sunt restricţii, e ca şi cum aţi avea două disk-uri.

11. #71 SP
    Member Buyk's Avatar
    Pai cam asa sta treaba din cate stiu eu , daca tu faci un cont nou fata de cel pe care te joci si cumparati impreuna, il imprumuti lui el descarca premium dar trebuie sa isi faca consola primara de pe contul acela, iar tu ca sa il joci va trebui sa joci direct de pe contul dupa care ati cumparat premium fiindca nu mai poti seta contul dupa care ati cumparat impreuna ca primar pe consola ta (prietenul tau a setat o data optiunea asta dar pe consola lui iar un cont poate fi setat ca primar doar pe o singura consola).
    Este o chestie de reciprocitate, el va putea sa joace pe consola lui de pe orice cont vrea pentru ca a setat primar, dar celalalt va trebui sa joace de pe contul cu care sau facut cumparaturile.

12. #72 SP
    Nasoala rau chestia...trebe sa ma gandesc cum sa fac sa joc pe contul meu...daca nu, asta e, iau premium full price.Of, of sony, money milking FTW.

13. #73 SP
    Member Buyk's Avatar
    Poti sa il luati pe din doua dar vezi daca vrea prietenul tau, cea mai buna metoda este ca tu sa iti faci primar contul lui pe consola ta si el sa isi faca primar contul tau pe consola lui iar daca tu sau el cumparati ceva aveti amandoi acces. Oricum si in cazul de mai sus se poate juca simultan dar conditia este ca cel care ofera contul (unde se afla jocul) va juca strict de pe acelasi cont.

14. #74 SP
    Aha si in cazul in care amandoi cumparam ceva avem acces.Multumesc mult!!

15. #75 SP
    La BF4 Premium nu rămâne activ pe ambele conturi ?
    Eu am dat share la BF3 Premium pe PS3 si persoana respectivă are acum premium. Si din cate ştiu pot folosi două persoane Premium, ma refer la faptul ca dacă şterge contul de pe care s-a făcut share, nu rămâne activ pe celălat cont ?

16. #76 SP
    Member Buyk's Avatar
    Hmm asta nu am idee cu un season pass, tot ce am zis se aplica la jocuri dar banuiesc ca ar trebui sa fie la fel, prietenul tau daca sterge acum BF3 si il instaleaza din nou mai are premium? Stiu ca chestia de pe PS3 nu este ca la PS4 s-au schimbat niste lucruri.

17. #77 SP
    Bun revin cu o intrebare, daca fac ce am zis mai sus si doresc apoi sa fac cu un prieten sharing pentru fifa 14/15, o sa pot?multumes pentru rabdare

18. #78 SP
    Da, vei putea, vă daţi contul unul la altul.

19. #79 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Cititi aici
    http://www.consolegames.ro/forum/f11...4/#post1084423
    sau aici
    PlayStation®4 FAQ - PlayStation®
    cum e treaba cu sharing pe PS4.

Un cont X care cumpara content poate sharui cele cumparate cu celelalte conturi de pe consola setata primary. Pe celelalte console pe care exista contul X doar acesta va putea accesa contentul.

20. #80 SP
    Junior Member DARIUSro's Avatar
    Cine are nevoie de fifa 14 digital pt schimb cu alt joc de PS4 sunt dispus
    ID PS4 : Darius_Girlonta_ si vb acolo

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast