Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 131

Thread: Feedback stick-uri pad PS4

1. #1 SP
    Member SepticEye's Avatar

Feedback stick-uri pad PS4

Intrebare adresata posesorilor ps4. Mai are cineva problema similara ca si in poza de mai jos? E un demo ps4 in magazinul Game local si thumbstick-urile arata foarte rau. Partea superioara cauciucata mai ca nu s-a decojit complet de pe stick. Inteleg ca biata consola a fost probabil abuzata de o gramada de prunci, insa chiar si asa, e inadmisibil sa crape dupa 2 luni.
    Attached Images Attached Images dualshock_4_worn.jpg

2. #2 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    La mine inca nu, dar pe viitor cine stie...

3. #3 SP
    Junior Member Asadar's Avatar
    la minutul 6:20 daca nu ai chef/timp de tot filmuletul.

4. #4 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    nu merg inlocuite cu cele de ds3 ?

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, calitatea lor este extrem de proasta... Thanks Sony
    Cam acesta este si raspunsul lor oficial la aceasta problema:
    A very small number of users have reported to us that the rubber surface of their Wireless Controller DUALSHOCK®4′s analogue sticks have torn.

Although the rubber material of the analogue sticks fulfils our quality assurance standard, we will inspect individual DUALSHOCK®4 controllers experiencing this symptom, and will replace them with new ones for free as long as they are within the warranty.

6. #6 SP
    Member chesterb's Avatar
    Si mie mi s-a rupt cauciucul după vreo zece zile. Am două controllere: cel cu care a venit consola - plastic prost, cauciuc de calitate inferioară și un controller cumpărat separat - calitate bună, nu am nicio problemă cu el și îl folosesc de la Crăciun. S-a netezit puțin cauciucul de pe analogul stang.

7. #7 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai du-l la garantie pe cel uzat, ai vazut si tu mai sus, ti-l schimba.

8. #8 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    De ce oare la DS3 nu am auzit sa se intample asa ceva ?

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    De ce oare la DS3 nu am auzit sa se intample asa ceva ?
    Pentru ca la DS3 nu se intampla asa ceva?

10. #10 SP
    Da, intrebarea era oarecum retorica si ma refeream la faptul ca desi scot produse noi care vor sa para mult mai bune decat precedentele, calitatea lor, uneori, lipseste.

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Probabil n-ai vazut pozele urcate de mine... cu materialul folosit la distantierele de HDD. N-am vazut asa ceva nici la cea mai ieftina componenta de PC, ever... Se destrama in mana, nu altceva. Dar in fine, Sony rulez, i know!

12. #12 SP
    Le-am vazut ...

13. #13 SP
    Ok, astept versiunea urmatoare a consolei

14. #14 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Și eu am constatat ca s-a netezit un pic stick-ul stang în partea de jos a cercului. A devenit un pic mai alunecos decât în alte zone.

Sunt cam dezamăgit de stick-uri. Controller-ul este mult peste DS3, dar stick-urile ar fi putut fi mai bune. Cele de pe controller-ul de X360 sunt perfecte și ca forma, și ca durata de viata (butonez la un controller de 3 ani și arata ca nou).

15. #15 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Cumparati asa ceva si scapati de orice problema: ORB Controller Thumb Grips 4-Pack (PS4): Amazon.co.uk: PC & Video Games. Aduc o imbunatatire majora stickurilor.

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Cumparati asa ceva si scapati de orice problema: ORB Controller Thumb Grips 4-Pack (PS4): Amazon.co.uk: PC & Video Games. Aduc o imbunatatire majora stickurilor.
    Am avut asa ceva pt cel de ps3, si desi grip-ul e foarte bun la ele, eu consider ca ridica inaltimea la stick prea mult, prin urmare raza cercului e mai mare si asta dauneaza la jocuri twitch. Le-am aruncat dupa 2 zile. Imi place ce au facut cu gamepad-ul ps4, stick-urile sunt mai scurte, insa degeaba daca nu tin.

17. #17 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Invelisul acela nu tine chiar daca are aderenta mai buna

18. #18 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Intai incercati niste capace de genul celor postate de Renegade, si dupaia plangetiva daca nu sunt bune nu inainte. Omul incearca sa va ajute cu niste sugestii ce naiba, si eu mi-am cumparat niste capace dinalea de pus pe stickuri si pot spune ca diferenta e enorma(inspre mai bine), au un grip mult mai bun, pe cele originale imi lunecau degetele in continu, si pe deasupra le si protejez de uzura pe cele originale, nu ca as fi avut vreo astfel de problema, dar mai bine asa. Si nu iti inalta stickul mai deloc, nu se simte mai inalt sau ceva de genu, fiindca oricum cele originale sunt foarte joase.

19. #19 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Acum trebuie sa cumpar si 'protectii' pentru el? La DS3 am luat triggere extra pentru ca erau varza - acum iau butoane pentru analoage? Am vazut la fel cand s-a plans cineva ca-i tine bateria putin ca i-ai recomandat sa desfaca gamepad-ul si sa puna una mai puternica. Mai era unul care ne recomanda celor care nu ne plac luminitele sa lipim 'scoci' pe el.

Nu era DS4 gamepad-ul perfect? Acum ce facem: il modam, schimbam bateria, schimbam butoanele, il lipim cu 'scoci' ca sa fie cat de cat folosibil? Si asta pe un 'next-gen' in 2014? Bine ca au sarit toti la poll sa-l voteze ca fiind cel mai bun: http://www.consolegames.ro/forum/f6-...onsole-2014-a/. Eu unul sper fie sa scoata o varianta imbunatatita a controllerului, fie sa apara un third party bun de la Logitech, Razer sau oricine altcineva.

20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Snake, ReNeGaDe doar a facut niste recomandari pentru cei care vor sa-si imbunatateasca experienta cu DS4. Da, e un gamepad cu probleme... asta este. Noi aici nu putem decat sa ajutam cu astfel de recomandari. Daca va ajuta, bine... daca nu, nu va forteaza nimeni mana. Important este ca nu ReNeGaDe sau eu producem acele gamepad-uri, ci Sony. Scrie-le direct, odata ce au suport oficial pentru Romania, si poate vei primi un raspuns mai bun decat ce am primit noi.

P.S. Eu in locul vostru nu voi accepta asa ceva (sa pun addon-uri) ci voi apela frumos la garantie daca mi se intampla sa se "cojeasca". Poate ca dupa ce va primi cateva milioane de gamepad-uri inapoi in service, cineva de la Sony se va intreba "bai, dar noi chiar le-am facut asa proaste?"... dupa care vor remedia problema. Hopefully...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast