las si eu negative feedback: stick-ul din stanga a inceput sa se cojeasca (culmea,acasa cat m-am jucat eu 3 saptamani nu a patit nimic) dupa o sesiune de fifa cu 2 prieteni.
las si eu negative feedback: stick-ul din stanga a inceput sa se cojeasca (culmea,acasa cat m-am jucat eu 3 saptamani nu a patit nimic) dupa o sesiune de fifa cu 2 prieteni.
Eu am consola de la inceputu lui decembrie si nu am probleme cu stikurile sunt impecabile si joc numai cod ghost![]()
Eu mi-am luat asa ceva: http://www.amazon.co.uk/Veetop%C2%AE...dp/B00FW37CUG/
Este set de 9 perechi de grip-uri la doar nici 4 lire.
Eh baieti am si eu problema la DS4...nu sunt cauciucuriile ci stickul din dreapta...Cand joc KZ si merg inainte/dau aim,camera control o ia razna si merge in jos.Nu pot juca asa deloc,ca trag in pamant...Trebuie sa imi cumpar unul nou,oricum vroiam Magma Red.
Exista vre-un fix pentru problema asta?
Se poate inlocui stickul din dreapta, cel mai usor ar fi sa inlocuiesti doar semireglabilul pt miscarea inainte-inapoi / dreapta.
Tot jucand proaspatul Dead Nation aseara, am reusit si eu sa patesc faza cu blocatul butonului R1, l-am desfacut ca si in video si desi nu parea a fi nici un white residue pe acolo, dupa ce am curatat cu un servetel si l-am montat la loc si-a revenit. Pentru cat timp, ramane de vazut.
Nu am Ps4 inca ,insa ieri am mai dat o raita prin Altex (unde au demo ps4) ,si cam dupa o luna si ceva , am avut surpriza de a vedea ca s-au tocit stick-urile (cel stang mai ales ca e folosit cel mai mult). Din toate astea reiese ca e o mare problema ,si ma tem ca asta ar fi un motiv de a grabi venirea PS4-ului SLIM ,cu schimbari atat la controller cat si cele cateva dileme ce tin de consola.
Eu cred ca o versiune "slim" a PS4 nu va aparea prea curand, tocmai din cauza designului care e deja compact si arata f bine. Probabil vor scoate insa controllere revizuite, cu materiale mai rezistente la uzura, dar care pastreaza acelasi aspect.
Thumbsticks pentru Ds4 dupa cum vad pe site-ul asta au o "sacosa"de thumbstickuri si o multime de accesorii, a luat cineva de la ei ?
eu am cumparat alte chestii insa nu thumbsticks-uri de ds4.sunt de incredere ca si site daca asta intrebai.
Hai ca sunteti culmea... daca pe o bijuterie de gamepad puneti chinezariile alea de silicoane... atunci nu stiu ce sa mai zic. Schimbati-le oameni buni la garantie daca se duc, ce Dzeu?
P.S. Ma distreaza ca multi dintre cei care considera gamepadul de PS4 ca fiind perfect, ba ii adauga "capace" de plastic, schimba bateria, il repara acasa, desface led-ul, and so on... Cam multe "tweak-uri" pentru atata perfectiune, don't you think?
"Chinezarii pe o chinezarie"
Nici eu nu înţeleg de ce dau unii cu pietre si cu toate astea cumpără in continuare unele produse
Nici eu nu sunt adeptul thumbstickurilor si a altor prostii improvizate. Ledul ala e chiar ok si adauga putina atmosfera jocului. Ce ma enerveaza insa e durata scurta de viata a bateriei si design flaw-ul de la R1 si L1 care se blocheaza la orice controller dupa o folosire mai intensa si care trebuie desfacut si curatat de praf pentru a-si reveni.
daca o sa am probleme cu stick-urile la controller, desi il am de o luna, jucat kz si dead nation cca 15 ore, cand ma duc la garantie trebuie sa ma car si cu consola?
Bitza: ai pus o intrebare la care cred ca doar daca suni la un service Sony vei primi raspunsul. Tare ma tem ca trebuie tot pachetul daca a venit cu consola... dar poate ca fiind arhicunoscuta problema cu gamepad-urile, exista deja o modalitate mai simpla: gen te duci cu gamepad-ul si iti schimba thumbstick-urile pe loc... sau iti da un alt gamepad. Give it a try!
@Bitza : depinde la ce garantie apelezi: la vanzator (unde ai 2 ani garantie daca ai luat consola din Romania) sau la service-ul Sony Romania (unde ai 1 an garantia internationala).
Acum nu stiu, dar daca se apeleaza la unul din cei doi, nu e posibil sa se piarda garantia la celalalt ?
Decât să trebuiască să schimb consola cu totul, prefer să pun "chinezăriile alea de silicoane".![]()
By AXL2686 in forum Sony PlayStation 4
Bookmarks