Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 131

Thread: Feedback stick-uri pad PS4

1. #41 SP
    Member ovydik's Avatar
    las si eu negative feedback: stick-ul din stanga a inceput sa se cojeasca (culmea,acasa cat m-am jucat eu 3 saptamani nu a patit nimic) dupa o sesiune de fifa cu 2 prieteni.

2. #42 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Eu am consola de la inceputu lui decembrie si nu am probleme cu stikurile sunt impecabile si joc numai cod ghost

3. #43 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Eu mi-am luat asa ceva: http://www.amazon.co.uk/Veetop%C2%AE...dp/B00FW37CUG/

Este set de 9 perechi de grip-uri la doar nici 4 lire.

4. #44 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Eh baieti am si eu problema la DS4...nu sunt cauciucuriile ci stickul din dreapta...Cand joc KZ si merg inainte/dau aim,camera control o ia razna si merge in jos.Nu pot juca asa deloc,ca trag in pamant...Trebuie sa imi cumpar unul nou,oricum vroiam Magma Red.

Exista vre-un fix pentru problema asta?

5. #45 SP
    Junior Member boyfromthemooon's Avatar
    Se poate inlocui stickul din dreapta, cel mai usor ar fi sa inlocuiesti doar semireglabilul pt miscarea inainte-inapoi / dreapta.
    Attached Images Attached Images controller-pcb-top.jpg

6. #46 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    O sa incerc sa-l repar mai incolo...sper sa gasesc piese.

7. #47 SP
    Junior Member boyfromthemooon's Avatar
    Ti-l repar eu daca nu te pricepi, am piese, iti schimb si bateria din controller.

8. #48 SP
    Member luciteck's Avatar
    Tot jucand proaspatul Dead Nation aseara, am reusit si eu sa patesc faza cu blocatul butonului R1, l-am desfacut ca si in video si desi nu parea a fi nici un white residue pe acolo, dupa ce am curatat cu un servetel si l-am montat la loc si-a revenit. Pentru cat timp, ramane de vazut.

9. #49 SP
    Member colossus's Avatar
    Nu am Ps4 inca ,insa ieri am mai dat o raita prin Altex (unde au demo ps4) ,si cam dupa o luna si ceva , am avut surpriza de a vedea ca s-au tocit stick-urile (cel stang mai ales ca e folosit cel mai mult). Din toate astea reiese ca e o mare problema ,si ma tem ca asta ar fi un motiv de a grabi venirea PS4-ului SLIM ,cu schimbari atat la controller cat si cele cateva dileme ce tin de consola.

10. #50 SP
    Member luciteck's Avatar
    Eu cred ca o versiune "slim" a PS4 nu va aparea prea curand, tocmai din cauza designului care e deja compact si arata f bine. Probabil vor scoate insa controllere revizuite, cu materiale mai rezistente la uzura, dar care pastreaza acelasi aspect.

11. #51 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Au iesit deja controllere revizuite. Materialul de pe stickuri e mai rugos/tare.

12. #52 SP
    Member Buyk's Avatar
    Thumbsticks pentru Ds4 dupa cum vad pe site-ul asta au o "sacosa"de thumbstickuri si o multime de accesorii, a luat cineva de la ei ?

13. #53 SP
    Member ovydik's Avatar
    eu am cumparat alte chestii insa nu thumbsticks-uri de ds4.sunt de incredere ca si site daca asta intrebai.

14. #54 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Thumbsticks pentru Ds4 dupa cum vad pe site-ul asta au o "sacosa"de thumbstickuri si o multime de accesorii, a luat cineva de la ei ?
    Hai ca sunteti culmea... daca pe o bijuterie de gamepad puneti chinezariile alea de silicoane... atunci nu stiu ce sa mai zic. Schimbati-le oameni buni la garantie daca se duc, ce Dzeu?

P.S. Ma distreaza ca multi dintre cei care considera gamepadul de PS4 ca fiind perfect, ba ii adauga "capace" de plastic, schimba bateria, il repara acasa, desface led-ul, and so on... Cam multe "tweak-uri" pentru atata perfectiune, don't you think?

15. #55 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    "Chinezarii pe o chinezarie"
    Nici eu nu înţeleg de ce dau unii cu pietre si cu toate astea cumpără in continuare unele produse

16. #56 SP
    Member luciteck's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hai ca sunteti culmea... daca pe o bijuterie de gamepad puneti chinezariile alea de silicoane... atunci nu stiu ce sa mai zic. Schimbati-le oameni buni la garantie daca se duc, ce Dzeu?
    Nici eu nu sunt adeptul thumbstickurilor si a altor prostii improvizate. Ledul ala e chiar ok si adauga putina atmosfera jocului. Ce ma enerveaza insa e durata scurta de viata a bateriei si design flaw-ul de la R1 si L1 care se blocheaza la orice controller dupa o folosire mai intensa si care trebuie desfacut si curatat de praf pentru a-si reveni.

17. #57 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    daca o sa am probleme cu stick-urile la controller, desi il am de o luna, jucat kz si dead nation cca 15 ore, cand ma duc la garantie trebuie sa ma car si cu consola?

18. #58 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bitza: ai pus o intrebare la care cred ca doar daca suni la un service Sony vei primi raspunsul. Tare ma tem ca trebuie tot pachetul daca a venit cu consola... dar poate ca fiind arhicunoscuta problema cu gamepad-urile, exista deja o modalitate mai simpla: gen te duci cu gamepad-ul si iti schimba thumbstick-urile pe loc... sau iti da un alt gamepad. Give it a try!

19. #59 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    @Bitza : depinde la ce garantie apelezi: la vanzator (unde ai 2 ani garantie daca ai luat consola din Romania) sau la service-ul Sony Romania (unde ai 1 an garantia internationala).

Acum nu stiu, dar daca se apeleaza la unul din cei doi, nu e posibil sa se piarda garantia la celalalt ?

20. #60 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Decât să trebuiască să schimb consola cu totul, prefer să pun "chinezăriile alea de silicoane".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast