Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast
Results 81 to 100 of 131

Thread: Feedback stick-uri pad PS4

1. #81 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Si eu am ciupercute cumparate. Sunt intr-un sertar... nu mai stiu care...

2. #82 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Unui prieten de al meu i-sa rupt cauciucul de la stick-ul din stânga, există pe piaţa stick-uri de cumpărat ?

3. #83 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Unui prieten de al meu i-sa rupt cauciucul de la stick-ul din stânga, există pe piaţa stick-uri de cumpărat ?
    Da, vezi ca erau pe amazon.co.uk.

4. #84 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    Mi s-a rupt si mie cauciuc-ul de pe stick-ul din stanga, dupa 3 luni de folosire A inceput prin a se toci si era destul de clar ca se va rupe. Acum s-a rupt si se vede plasticul lucios al stick-ului prin crapatura formata.
    Mi se pare o greseala evidenta de alegere a materialului de pe stick-uri, sau o testare insuficienta. Categoric se simte misto la atingere dar in combinatie cu transpiratia de pe degete se degradeaza foarte repede.
    Eu de exemplu, nici macar nu sunt un mare gamer, sunt la serviciu toata ziua, ma joc, sa zicem, odata la 3 zile, cam o ora asa, si numai un joc, fifa, online. Daca s-a stricat la mine imi inchipui ca la un gamer serios, care are si mai mult timp de jucat, se duce dupa nici o luna.
    Sper ca sunt deja pe piata, asa cum zicea colegul mai sus, controller-e cu materialul mai rezistent.

5. #85 SP
    Member Buyk's Avatar
    Din pacate astia de la noi din tara cam dorm ca de cand tot intreb si eu cand aduc acele stocuri si ma tot mint frumos ca in 2 saptamani, iar acum sa ma abonez la alerta stoc, cred ca singura solutie este amazon.co.uk. nu stiu cat de avantajos e dar mi se pare singura optiune, am vazut un set de thumbstick grip la vreo 3~4 lire + transport tot pe acolo te ajunge,iar la garantie sa ajunga nu cred ca vrei sa stea 15 zile pe la meseriasi sa iti umble in controler.

6. #86 SP
    Junior Member lucamadalin's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Intai incercati niste capace de genul celor postate de Renegade, si dupaia plangetiva daca nu sunt bune nu inainte. Omul incearca sa va ajute cu niste sugestii ce naiba, si eu mi-am cumparat niste capace dinalea de pus pe stickuri si pot spune ca diferenta e enorma(inspre mai bine), au un grip mult mai bun, pe cele originale imi lunecau degetele in continu, si pe deasupra le si protejez de uzura pe cele originale, nu ca as fi avut vreo astfel de problema, dar mai bine asa. Si nu iti inalta stickul mai deloc, nu se simte mai inalt sau ceva de genu, fiindca oricum cele originale sunt foarte joase.
    Le-ai cumparat de pe amazon? In Romania nu pot gasi asa ceva? Multumesc

7. #87 SP
    Junior Member boyfromthemooon's Avatar
    pe okazii am vazut thumbstick-uri si grip-uri...

8. #88 SP
    Member CataPuscas's Avatar

Feedback stick-uri pad PS4

Parca am vazut pe site la Altex ca au in stoc thumbgrip-uri orb.

9. #89 SP
    Junior Member Tempest's Avatar
    Thumbgrip-uri am gasit la Altex/Media Galaxy chiar si in magazine (in Cluj). Dupa doua saptamani de testing pot sa spun ca merita cumparate - pe langa faptul ai precizie mai buna, feelingul la atingere mai soft iti si protejeaza ciupercile originale care sunt dintr-un material infect.

10. #90 SP
    Am gasit un gamepad DS4 cu 60 lei cu ceva probleme (butoane lipsa... in rest functioneaza) si m-am gandit sa fac cateva experimente pe el... am inceput cu schimbarea thumb stick-urilor (gen ps3) apoi am auzit ca bateria nu prea tine si am gasit printre telefoanele mai vechi o baterie de 2200 mah si cu putin efort am reusit sa o introduc in carcasa gamepad-ului. Sunt curios ce durata de viata are acum controllerul...
    Attached Images Attached Images sam_1672.jpg sam_1681.jpg

11. #91 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Thumb stick-urile de la DS3 sunt mult mai proaste decat cele de la DS4 din punctul de vedere al manevrabilitatii, in schimb sunt mult mai bune in ceea ce priveste materialul din care sunt construite.

12. #92 SP
    Member florent's Avatar
    Thumb stick-urile de la DS3 sunt mult mai proaste decat cele de la DS4 din punctul de vedere al manevrabilitatii
    Mie mi se pare chiar invers

13. #93 SP
    Corect, DS3 mi se par mai ok

14. #94 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Cele de PS3 mi se par oribile ca ergonomie.. La FIFA imi alunecau tot timpul degetele de pe ele.
    Iar cele de PS4, desi ca forma sunt mai OK (dar in afara de "buza" aia, tot convexe!..), devin incomode atunci cand transpiri pe ele si mai sunt si putin tocite (se duce textura si ramane material alunecos).

De ce nu le-or fi facut concave ca la X360 nu stiu... alea mi se par perfecte, nu am avut niciodata probleme de manevrabilitate cu ele.

---

Am consola din prima zi. La controller-ul initial stick-ul stang e cam neted.
    La al doilea controler, primit prin aprilie, constat acum ca e foarte moale cauciucul de pe marginea stick-ului stang. Se deformeaza cand dau cu degetul pe margine, ca si cum ar fi un inel de cauciuc slabit..

15. #95 SP

double power for DS4

Si daca tot am ramas cu o baterie in plus de la un controller, am zis sa incerc sa pun 2 baterii originale in celalalt controller... si se potrivesc cu mici ajustari... rezultatul final 2000 mah... asa da... o sa testez sa vad exact cat tin bateriile la ambele controllere.
    Attached Images Attached Images sam_1683.jpg sam_1686.jpg

16. #96 SP
    Pt. bateria de 2200mah, dupa 20 ore de utilizare - 70% remaining juice, este o mica aplicatie pe pc care iti indica procentajul la baterie... nu mai cronometrez da' undeva la 48 de ore sigur ajunge durata. Adevarul ca bateria originala e o gluma ... sergeant out. peace.

17. #97 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mi s-au dus si mie stick-urile: launch model cumparat din UK. In ultimul timp au devenit extrem de lipicioase dupa cate o sesiune de 1 ora sau 2 de gaming si ieri mi s-a rupt stickul drept.

Intrebare: de unde cumpar un controller care sa nu faca parte din lotul de lansare? Am inteles ca cele mai recente nu mai au problema asta sau poate vorbesc prostii, nu prea m-a interesat subiectul pana acum.

Oare cele din comert de la noi - Mediagalaxy, Altex etc. sunt fabricate mai recent?

18. #98 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Rasko, eu pana la urma am renuntat la a mai le duce la service pt. problema asta... si am pus Controller Thumb Grips 4-Pack ORB PS4. Macar asa am scapat de durerea provocata de thumbstick-uri (in special datorita "run with L3 pushed"). Give them a try... la cat costa, nu ai mai nimic de pierdut.

Mai grav e cu butoanele care au inceput sa ramana blocate... Apas R1 si ramane acolo... Godamnit, n-am avut nicio problema de genul asta cu DS3

19. #99 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu ma incanta ideea cu thumb grips, trebuie sa iau unul nou. A inceput sa raspunda cu delay la unele comenzi, de exemplu cand apas stickul stanga in destiny pentru sprint, intarzaie cateva fractiuni de secunda. E foarte enervant mai ales in multiplayer.

20. #100 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Rasko, stii ca am avut discutia azi noapte in Destiny (ce sa facem si noi la asemenea ore tarzii), si chiar te intrebam daca si tu patesti la fel, daca ai aceeasi problema cu "raspunsul" controllerului. Eu de exp. am patit-o de foarte multe ori sa nu traga arma, si sa fiu nevoit sa apas din nou (si mai puternic) pe R2. La fel si cu RUN (L3)... pur si simplu nu vrea. Acum, eram curios daca treaba asta se intampla din cauza Destiny, sau voi ati patit-o si in alte jocuri (intreb pt. ca in ultima perioada n-am jucat decat Destiny)?

Eu unul sper sa fie doar valabil la Destiny... chiar ma gandeam ca poate R2 are issues datorita anumitor arme (am observat ca unele au un perk de genul "this weapon doesn't require a full trigger" or something)... si poate pur si simplu e gandit sa "dea rateuri".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast