Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 21 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 201 to 220 of 404

Thread: PlayStation VR

  1. #201 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    PS4 VR Teardown


  2. #202 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    L-am comandat de pe amazon.it. Totul ok, cu singura vestita problema, cursul lor de convertire de Euro, de 4.819, asta e daca nu ai card in euro, aveam Euro pe cont, dar cardul era de lei. Data ce vine voi avea si card de euro . Am comandat cu un drum si Robinson The Journey.

  3. #203 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Abia astept sa il incerc.

  4. #204 SP
    Junior Member darkkiss's Avatar
    offtopic

    @Sir Dinu
    Ai ales plata in RON pe amazon? That's a mistake ... zisesem parca intr-un post anterior ca e mai dezavantajos decat in Euro.
    Btw, pt. plata in Euro nu ai nevoie de cont/card in Euro...merge fara probleme cu card de debit in lei, stie banca foarte bine sa faca conversia valutara(la cursul bancii care a emis cardul).

    Tot ce fac comerciantii cand iti ofera plata in moneda ta ( fie online, fie la POS-uri in strainatate).. este sa foloseasca o terta parte care sa faca conversia valutara.Diferenta care ai platit-o tu fata de cursul euro al bancii tale o reprezinta comisionul acestei terte parti.

  5. #205 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Aveam card de credit in lei. Am cont de euro. M-am chinuit 3 ore sa fac plata. Pana mi-am dat seama ca eu am schimbat de pe aplicatie in euro banii, dar la contul de euro nu aveam card, si in lei nu mai aveam suficienti. Nu stiam de ce imi da eroare la plata. Am sunat la nr. de pe card si ei imi ziceau ca nu pot face plata decat daca am card de euro. Nu mi-am dat seama ca banca schimba banii si am ales sa plates in lei ca nu mai aveam nervi deloc si am zis ca pentru 100 de lei nu are sens. Acum stiu ca daca aveam suma de lei in cont inainte sa ii schimb in euro sau chiar dupa ce i am schimbat inapoi in lei o partr si alegeam sa platesc acum in euro din contul de lei era ok. Dar ei imi tot repetau ca nu am card atasat la contul de euro. Important r sa ajunga o data. Ca mortii astia din Italia, desi le am platit pentru expres sa vina in 2-4 zile vad ca mi-l livreaza la 5-8 zile. No, astea sunt chestii de incepator si fite de nerabdare inca 2 luni pana iasa la noi. Si de nu imi place il si trantesc de perete )

  6. #206 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    esti intr-o mica/mare eroare cu privire la cum functioneaza platile cu cardul
    nu am folosit niciodata decat card in lei pentru orice fel de plata si in orice moneda.
    banca converteste automat in valuta platii.

  7. #207 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Da. Nu mai am chef acum sa ma apuc de dracuit iara ). Si eu tot asa am facut platile pana acum, in euro si in usd din contul de lei de pe acelasi card, si cand am cumparat jocuri digitale, si tot felul, nu stiu de ce am fost asa debusolat atunci. Acum le-am scris la stimabilii de pe amazon.it ca nu mi se pare chiar in regula sa platesc *****ul lor de serviciu de livrare expres, si ei sa imi livreze coletul mai tarziu cu o zi decat la serviciul standard care era mai ieftin, trebui sa ajunga cu expres coletul azi, si se pare ca abia acum e in Ungaria, si va ajunge luni in Romania cu UPS si abia marti il primesc. Din ce mi-au zis cei de la ups, l-au pus pe camion si nu avion. Deci durerea in dos e mare, prietenii ma intrebau, ma esti sigur ca acolo la amazon.it nu sunt romani aia ? ))

  8. #208 SP
    Junior Member darkkiss's Avatar
    Ai avut ghinion inseamna cu camionul.
    La mine a fost pana in Frankfurt cu camionul, si de acolo direct la Otopeni cu avionul. Mi-a ajuns chiar mai devreme decat era specificat la timpul de livrare standard. Cred ca am avut noroc.

    Sa ne spui cum e Robinson.. ma tot batea gandul sa-l iau si eu .. dar mi se pare exagerat pretul pentru 4h de gameplay(poate nici atat).

  9. #209 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Poate ca am avut ghinion cu miscarea asta. Totusi sa comand luni, si sa vina a doua saptamana marti, e ceva cale lunga, si amazon sustine ca e cu serviciul expres, dar pe site la ups scrie clar standard. Stiu ca era piperat pretul la Robinson, dar chiar am vrut sa il iau, ca unde o mers mia de lei merge si suta . Am luat si Here They Lie, Until Dawn - Rush of Blood si VR Worlds de la gamerland, Gunjack de pe PS Store, si tot de pe PS store toate demourile si gratuitatile de la VR.

  10. #210 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    A ajuns azi si asteptatul VR. Prima impresie, bestiala scula. Am incercat din VR Worlds: Ocean Descent, foarte detaliat, foarte bine pusa la punct grafica; London Heist, nu are termen de comparatie cu nimic, m-o impresionat maxim, il voi rejuca, l-am terminat in aproximativ 40 de minute; Vr Luge - grafica slaba, dar nu apuci sa ti asa cont de ea, se misca repede, nu imi place controlul cu capul la el, un pic m-o zapacit de cap pe finalul celei de-a doua curse, si l-am abandonat. Poate si ca is racit ca un caine si cu urechile infundate. Here They Lie, l-am inceput, nu am jucat foarte mult, e foarte creepy. Robinson The Journey, ma asteptam de la el la o grafica si mai si decat e, totusi e facut de Crytek; nu imi place vegetatia, e prea de la un joc mai vechi, prea, desenata, cea din primul plan, in schimb ce se vede in planul secundar l-ar face gelos pe Spielberg, si nu imi place ca parca ma uit la el printr-o fina sita antitantari, de la fereastra, care e prezenta din meniu, si la fel si in joc, am crezut ca initial sunt murdare lentilele sau ochelarii mei, care daca focalizez o vad aia intai, sau daca o ignor vad efectiv jocul, nu stiu daca m-am facut inteles; oricum il voi juca in speranta ca dupa vreo juma de ora se vor schimba lucrurile, numai sa nu se termine jocul, ca cele scurte din Worlds. Am jucat vreo 2 - 2,5 ore azi, cu vreo 3-4 pauze. Maine mai incerc una alta si ma pun pe treaba pe joaca si terminat la ele. Per ansamblu, ma bucur ca il am, merita toti banii, dar parca il puteau totusi face chiar un pic mai ieftin, acolo macar cu 100 euro mai putin, macar. Dar cum am zis si in alt post, fitele se platesc. Sony spune ca jocurile merg in 4K chiar daca hdmi-ul e prin unitatea de procesare, dar nu stiu daca cablul hdmi cu care vine casca e 2.0. Am incercat in cinematic mode sa vad cum se vede Infamous SS, fiind in curs de joc si proaspat in memorie. Se vede diferenta de schimb de rezolutie, de downgrade de rezolutie, dar cum zicea cineva mai sus, te obisnuiesti si nu iti mai dai seama, in rest imersiunea e super chiar daca jocul nu e VR, imi place la culme ecranul virtual, cand am dat jos casca, tv-ul meu de 55``, nu mai era aici, aveam ceva monitor de 21 parca ), si inca nu am facut nicio setare la ecranul virtual, doar acum am apucat de am citit ca are 3 dimensiuni si poate fi modificat din setari. In toate care le-am incercat, imersiunea in VR este superba, de neimaginat. Totul e diferit si mult mai sus de ce am vazut vreodata, film 3D la cinema sau acasa, ochelari de vr de doi lei pentru telefon, etc. In concluzie, desi am stat cu inima stransa sa il primesc, ca nu imi va placea, sau ca nu ma voi putea juca, sau orice alt motiv, sunt foarte incantat de achizitie. O sa mai scriu cand mai am ceva in minte sau daca mai vad ceva super interesant. Daca aveti intrebari, incerc una alta, si cei care deja avesti casca, mai dati si voi un sfat, o parere, o recomandare de joc.

  11. #211 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    te implor, vreau sa citesc ce ai scris, dar imparte-l in paragrafe, nu pot efectiv sa urmaresc ce ai scris. uite da edit:

    Quote Originally Posted by Sir Dinu View Post
    A ajuns azi si asteptatul VR. Prima impresie, bestiala scula. Am incercat din VR Worlds: Ocean Descent, foarte detaliat, foarte bine pusa la punct grafica; London Heist, nu are termen de comparatie cu nimic, m-o impresionat maxim, il voi rejuca, l-am terminat in aproximativ 40 de minute; Vr Luge - grafica slaba, dar nu apuci sa ti asa cont de ea, se misca repede, nu imi place controlul cu capul la el, un pic m-o zapacit de cap pe finalul celei de-a doua curse, si l-am abandonat. Poate si ca is racit ca un caine si cu urechile infundate. Here They Lie, l-am inceput, nu am jucat foarte mult, e foarte creepy.

    Robinson The Journey, ma asteptam de la el la o grafica si mai si decat e, totusi e facut de Crytek; nu imi place vegetatia, e prea de la un joc mai vechi, prea, desenata, cea din primul plan, in schimb ce se vede in planul secundar l-ar face gelos pe Spielberg, si nu imi place ca parca ma uit la el printr-o fina sita antitantari, de la fereastra, care e prezenta din meniu, si la fel si in joc, am crezut ca initial sunt murdare lentilele sau ochelarii mei, care daca focalizez o vad aia intai, sau daca o ignor vad efectiv jocul, nu stiu daca m-am facut inteles; oricum il voi juca in speranta ca dupa vreo juma de ora se vor schimba lucrurile, numai sa nu se termine jocul, ca cele scurte din Worlds. Am jucat vreo 2 - 2,5 ore azi, cu vreo 3-4 pauze. Maine mai incerc una alta si ma pun pe treaba pe joaca si terminat la ele.

    Per ansamblu, ma bucur ca il am, merita toti banii, dar parca il puteau totusi face chiar un pic mai ieftin, acolo macar cu 100 euro mai putin, macar. Dar cum am zis si in alt post, fitele se platesc. Sony spune ca jocurile merg in 4K chiar daca hdmi-ul e prin unitatea de procesare, dar nu stiu daca cablul hdmi cu care vine casca e 2.0. Am incercat in cinematic mode sa vad cum se vede Infamous SS, fiind in curs de joc si proaspat in memorie.

    Se vede diferenta de schimb de rezolutie, de downgrade de rezolutie, dar cum zicea cineva mai sus, te obisnuiesti si nu iti mai dai seama, in rest imersiunea e super chiar daca jocul nu e VR, imi place la culme ecranul virtual, cand am dat jos casca, tv-ul meu de 55``, nu mai era aici, aveam ceva monitor de 21 parca ), si inca nu am facut nicio setare la ecranul virtual, doar acum am apucat de am citit ca are 3 dimensiuni si poate fi modificat din setari.

    In toate care le-am incercat, imersiunea in VR este superba, de neimaginat. Totul e diferit si mult mai sus de ce am vazut vreodata, film 3D la cinema sau acasa, ochelari de vr de doi lei pentru telefon, etc. In concluzie, desi am stat cu inima stransa sa il primesc, ca nu imi va placea, sau ca nu ma voi putea juca, sau orice alt motiv, sunt foarte incantat de achizitie. O sa mai scriu cand mai am ceva in minte sau daca mai vad ceva super interesant. Daca aveti intrebari, incerc una alta, si cei care deja avesti casca, mai dati si voi un sfat, o parere, o recomandare de joc.

  12. #212 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Nu mai pot da edit, dar daca tu ai facut toata munca, se poate citi de la tine.

  13. #213 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu am putut fără paragrafe, prefer mațe interminabile decât să stau sa descifrez hieroglife, merci pentru impresii Sir Dinu!

  14. #214 SP
    Junior Member bonoman's Avatar
    Vreau sa cumpăr o pereche de ochelari Sony vr. Stiti careva de unde ii pot lua? La noi in ro ajung doar in Ianuarie


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #215 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Amazon.it am vazut ca sunt la 449 euro acum.

  16. #216 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Fa si tu rost de o camera pana iti ajunge. Ca altfel te uiti la casca.

  17. #217 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Sa ai spor la el. Bucura-te si tu ca un junior ce a primit un Terminator (in anii '90). Si da niste detalii dupa.

  18. #218 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Quote Originally Posted by Sir Dinu View Post
    A ajuns azi si asteptatul VR. Prima impresie, bestiala scula. Am incercat din VR Worlds: Ocean Descent, foarte detaliat, foarte bine pusa la punct grafica; London Heist, nu are termen de comparatie cu nimic, m-o impresionat maxim, il voi rejuca, l-am terminat in aproximativ 40 de minute; Vr Luge - grafica slaba, dar nu apuci sa ti asa cont de ea, se misca repede, nu imi place controlul cu capul la el, un pic m-o zapacit de cap pe finalul celei de-a doua curse, si l-am abandonat. Poate si ca is racit ca un caine si cu urechile infundate. Here They Lie, l-am inceput, nu am jucat foarte mult, e foarte creepy. Robinson The Journey, ma asteptam de la el la o grafica si mai si decat e, totusi e facut de Crytek; nu imi place vegetatia, e prea de la un joc mai vechi, prea, desenata, cea din primul plan, in schimb ce se vede in planul secundar l-ar face gelos pe Spielberg, si nu imi place ca parca ma uit la el printr-o fina sita antitantari, de la fereastra, care e prezenta din meniu, si la fel si in joc, am crezut ca initial sunt murdare lentilele sau ochelarii mei, care daca focalizez o vad aia intai, sau daca o ignor vad efectiv jocul, nu stiu daca m-am facut inteles; oricum il voi juca in speranta ca dupa vreo juma de ora se vor schimba lucrurile, numai sa nu se termine jocul, ca cele scurte din Worlds. Am jucat vreo 2 - 2,5 ore azi, cu vreo 3-4 pauze. Maine mai incerc una alta si ma pun pe treaba pe joaca si terminat la ele. Per ansamblu, ma bucur ca il am, merita toti banii, dar parca il puteau totusi face chiar un pic mai ieftin, acolo macar cu 100 euro mai putin, macar. Dar cum am zis si in alt post, fitele se platesc. Sony spune ca jocurile merg in 4K chiar daca hdmi-ul e prin unitatea de procesare, dar nu stiu daca cablul hdmi cu care vine casca e 2.0. Am incercat in cinematic mode sa vad cum se vede Infamous SS, fiind in curs de joc si proaspat in memorie. Se vede diferenta de schimb de rezolutie, de downgrade de rezolutie, dar cum zicea cineva mai sus, te obisnuiesti si nu iti mai dai seama, in rest imersiunea e super chiar daca jocul nu e VR, imi place la culme ecranul virtual, cand am dat jos casca, tv-ul meu de 55``, nu mai era aici, aveam ceva monitor de 21 parca ), si inca nu am facut nicio setare la ecranul virtual, doar acum am apucat de am citit ca are 3 dimensiuni si poate fi modificat din setari. In toate care le-am incercat, imersiunea in VR este superba, de neimaginat. Totul e diferit si mult mai sus de ce am vazut vreodata, film 3D la cinema sau acasa, ochelari de vr de doi lei pentru telefon, etc. In concluzie, desi am stat cu inima stransa sa il primesc, ca nu imi va placea, sau ca nu ma voi putea juca, sau orice alt motiv, sunt foarte incantat de achizitie. O sa mai scriu cand mai am ceva in minte sau daca mai vad ceva super interesant. Daca aveti intrebari, incerc una alta, si cei care deja avesti casca, mai dati si voi un sfat, o parere, o recomandare de joc.
    Incearca HoloBall sau Until Dawn .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  19. #219 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Until Dawn il am dar inca nu am apucat sa il pornesc. Desi sunt in concediu, timpul parca nu e in concediul asta cu mine.

    ---------- Post added 29-11-2016 at 22:23 ----------

    Am continuat azi cu Robinson. Dupa cum speram, grafica in jungla e alta, total diferita. In bine. Se vede demential. Lumea e imensa, spatiul e supradimensionat, sa spun asa. Oriunde ma uit, e cale lunga de strabatut, jos, sus, inainte inapoi, etc.

    Sunetele sunt parca din film, din Jurassic Park. Am ajuns sa vad cativa longneck, pfuai cum arata, cum se misca, cum se zguduie totul cand merg si cand mugesc. Nu am apucat sa joc decat in jur de jumatate de ora, nu am stare sa ma joc cum is asa racit. Doar robotelul ma dispera ca ii asa morcovar: nu te du ca ii periculos, nu merge acolo, etc. Normal ca ma duc. Sa vad groapa cu raptori si cum se chinuie sa sara sa ma inhate, si ce sunete scot. E o experienta pe cinste.

    Da, sunt fan Jurassic Park, l-am vazut de cam 20 de ori. Ma simt de parca pe mine m-au filmat acolo cu dinozaurii. Si nici acum nu pot sa cred totusi la ce nivel au ajuns cu jocurile. Controlul nu e asa dificil cum se spunea mai sus de catre cineva. Se joaca cu Dualshock, de analog stanga inaintezi, schimbi directia cu capul, si de analog dreapta schimbi directia dar mai accelerat, sarind peste cateva, sa zicem nivele, care le-ai face cu 3-4 miscari din cap pentru schimbarea directiei, restul butoanelor le explica C3PO ala zburator si sfatos. Am vazut ca Robinson are si un insectar, unde bag la catastif tot ce misca, animalute, dinozauri, fluturi, gongi etc. Abia astept sa vad Trexul, care il aud destul de des urland de departe. Unii copaci sunt de o inaltime colosala, efectiv stau cu capul pe spate sa pot vedea pana sus, si ce se vede in adancime trebuie efectiv sa ma uit inspre covor ca sa vad haurile alea imense.

    P.S. : Amu ii cu paragrafe postarea. ))

    ---------- Post added 29-11-2016 at 23:08 ----------

    Pentru cei interesati:
    PlayStation VR: The Ultimate FAQ – PlayStation.Blog

  20. #220 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Gata hype-ul dupa 2 zile. M-am saturat de el. M-o ametit de cap in Robinson azi dupa 20 de min de joc. Retur. Nu e pentru mine. Ma intorc la jocurile clasice care de 3 zile imi lipsesc ). Dupa incantarea maxima care a durat 2 zile, concluzia trasa e ca merita sa il joci ocazional, dar nu sa ai 400 Euro blocati in ceva care nu folosesti foarte mult. Parerea mea ca daca nu ti casca pe cap macar 1-1.5 ore pe zi, nu are rost. Si nu vreau sa fac din casca un demo la toti prietenii pe rand sa vada ce si cum. S-a adeverit a fi ca un fel de kinect, pe care la fel l-am abandonat. De asta tot voiam sa ma conving sa nu o cumpar, dar nu am avut cu cine. Poate am motion sickness, nu stiu, doar ca azi eram foarte confuz in joc. Am incercat si Until Dawn, cand a coborat rollercoaster-ul am si abandonat. Vand jocurile, camera, ps move, si inapoi la clasicul gaming. Oi fi prea batran Pe de alta parte, tehnologia e cam nouta, m-am prins si de ce nu am buton ca sa fug in Robinson, ca aia iti mai lipsea, si o perfuzie in vena dupa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 21 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast

Similar Threads

  1. PlayStation VR2 By paul in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 269 Last Post: 27-03-2024, 19:50
  2. Vand PlayStation Network Card Romania si PlayStation Plus By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 25-04-2020, 17:20
  3. Acesta sa fie noul Playstation Move pentru Playstation 4 ? By andreiaka in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 0 Last Post: 14-12-2013, 19:26
  4. Replies: 0 Last Post: 21-02-2013, 09:03
  5. Replies: 0 Last Post: 14-04-2009, 09:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts