Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 21 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 404

Thread: PlayStation VR

  1. #221 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Te-ai contrazis prin postări mai rău decât o fetiță grăbită la măritat. Îți acceptă Amazon returul? Cine îți plătește transportul pentru retur? Stiu ca e foarte scump. Sau nu ai cumpărat de pe Amazon?

  2. #222 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    Da. Accepta. Prin posta ii undeva la 126 de lei. . Normal ca eu il platesc. Daca trimit prin UPS cum a venit ma costa numa 230 euro )Nu stiu cu ce m-am contrazis in afara ca am trecut brusc la 180 grade. Nu ca am ametit azi in joc dupa 20 de min, si ieri dupa 2 ore nu aveam nimic. Efectiv nu ii vad rostul.

  3. #223 SP
    Junior Member bonoman's Avatar
    Quote Originally Posted by Sir Dinu View Post
    Da. Accepta. Prin posta ii undeva la 126 de lei. . Normal ca eu il platesc. Daca trimit prin UPS cum a venit ma costa numa 230 euro )Nu stiu cu ce m-am contrazis in afara ca am trecut brusc la 180 grade. Nu ca am ametit azi in joc dupa 20 de min, si ieri dupa 2 ore nu aveam nimic. Efectiv nu ii vad rostul.
    Îți cumpăr eu ochelarii si camera.da-mi mesaj cât vrei pe ei.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #224 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Revin cu cateva informatii dupa ce am incercat Resident Evil 7 in VR. Este... INCREDIBIL cum arata, DEMENTIAL cum se simte si EXTRAORDINAR cum se controleaza . Sa-mi bag... de cand ma stiu nu am mai trait asa o experienta in orice tip de divertisment.

    Va spun asta dupa ce incercat doar 15 minute din demo, nu am mai rezistat ca sunt genul care numai dorm noaptea , dar asta nu ma va opri sa termin maine demoul si sa cumpar jocul day one.

    Bottom line: se poate sa avem si titluri triple A in VR, tot ce ramane de vazut este cati vor urma exemplul celor de la CAPCOM si cat de bine va vinde PlayStation VR pana in primavara anului viitor, cand vom avea cel putin 2 titluri grele pentru VR, Resident Evil 7 si Ace Combat.

  5. #225 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by carturaru View Post
    Abia astept Eve Valkyrie saptamana viitoare si bineinteles, sa joc misiunea de VR din Starwars Battlefront
    Ai jucat misiune VS Star Wars pana la urma, sau cineva de pe aici a apucat sa o joace?

  6. #226 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am SW pe acasa, VR nu am. Vroiam sa stiu doar parerea cuiva despre misiune. Deci sa inteleg ca grafica nu se apropie u cea din jocul principal, da? Am vazut acum misiunea pe youtube dar nu imi dau seama prea bine de grafica, am vazut si cat de incet se misca x-qing-ul.

    Este diferenta la grafica pentru jocurile VR care sunt rulate pe PS4 PRO si PS4?

  7. #227 SP
    Junior Member darckboy's Avatar
    Salut!
    Cei care au/avut ps vr, se merita investitia sau este un fun pentru cateva zile si apoi aduna praful. Merita sa dau din coate acum sa il achizitionez?

  8. #228 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^ Pai citeste mai sus, ai raspunsul

  9. #229 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    PlayStation VR va fi disponibil oficial în România din 24 ianuarie
    În week-end-ul 21-22 ianuarie, fanii sunt invitați să testeze noul sistem de realitate virtuală pentru jocuri la Impact Hub București, unde vor putea fi încercate 10 jocuri dezvoltate special pentru PlayStation VR.

  10. #230 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Cine a scris stirea asta este cam prost informat. Cel putin dupa fraza asta:

    În România va fi comercializată, cel puțin pentru început, versiunea completă de PlayStation VR, cea care include cameră și controller-ele Move, accesorii fără de care sistemul de realitate virtuală pentru PlayStation 4 nu poate funcționa. Sony are în plan comercializarea separată și a unei versiuni fără aceste accesorii. Sony nu a anunțat prețul la care va fi comercializat PlayStation VR în România, dar este de așteptat ca acesta să fie de aproximativ 500 de euro.

    As fi vrut sa se gaseasca si la noi versiunea completa, dar doar cea simpla este valabila.

  11. #231 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Necesara este doar camera. Poti juca si fara move controllers.

    Pentru cei cu HDR. Daca va luati VR, nu veti beneficia de HDR. Consola ajunge la TV, prin cutia de la VR, prin urmare HDCP 1.4. Scoateti si bagati cabluri

  12. #232 SP
    Member nire's Avatar
    Mergeti sa testati casca la Impact Hub. Foarte buna organizarea.

  13. #233 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Sir Dinu View Post
    A ajuns azi si asteptatul VR. Prima impresie, bestiala scula. (...) un pic m-o zapacit de cap pe finalul celei de-a doua curse, si l-am abandonat. Poate si ca is racit ca un caine si cu urechile infundate.
    Citind una dintre postarile lui Sir Dinu de mai sus, m-a umflat rasul. Rau de tot. Pentru ca, vedeti, pe 24 ianuarie mi-am luat PSVR. Si de exact o saptamana sunt racit cobza, asa, ca un caine si cu urechile infundate. Atat de racit, incat ametesc chiar si daca stau asezat pe scaun, ce sa mai vorbim de PSVR. Prin urmare, am avut ceva timp sa vad ce-i cu minunea si n-am reusit, lucru ce m-a infuriat teribil.

    Si cum stateam eu asa, cu mintile prastie - in parte de raceala, in parte de frustrare - mintile mi-au luat-o razna la un nou nivel. Daca viroza cu manifestari extrem de virulente a calatorit dintr-o fabrica obscura din China pana in occident cu ajutorul unor unitati... PSVR? Iata ce am putea citi intr-un articol informativ publicat intr-un National Geographic de prin 2067:

    Throughout history, various epidemic diseases proved to be mankind's worst enemy, whether is The Spanish Flu, The Black Plague, Malaria or Cholera. However, some fifty years ago, a strange flu erupted across most continents with extreme virulent symptoms, even if it made far less victims than the ones before. But it's the strange spreading vehicle that made it famous above all else. It was the Tech Flu, also known as VR Flu.

    Around 2016, several workers from a electronic components plant in Zhengzhou, China, accused symptoms of influenza flu. Six to eight months later, millions across Europe and North America were sick and displaying the same symptoms. As it was found later, the virus wasn't using human carriers. It was carried by virtual reality headsets, produced by several plants in China. Unlike the Influenza Virus, one of the deadliest and most resilient viruses ever, the new mutated virus showed an incredible resistance in the external environment, therefore the high tech (for the time) well-sealed electronic devices proved the perfect carrier. Even if the initial victims were users of the device which should have limited the initial number of contaminated people, by 2018 when the carrier was discovered the total number of hospitalized people raised to almost 30 million.

    The VR headset, produced by the Japanese based company Sony, was one of the first devices (and the cheapest) that used the named technology. With dated graphics even for that time, Sony was pioneering the technology that we all are enjoying today. At the time, the Vr headset needed to be connected to a video-game console which functioned, believe it or not, connected with wires to a flat screen TV.
    Apoi mi-au venit idei si despre ce mutatii ar fi putut crea respectiva boala, dar mi-am zis ca-s din cale afare de off-topic.

  14. #234 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    ^ Poe, oricum noua ne plac aberatiile ) Pe mine m-a fost luat raceala inainte sa primesc coletul, deci numai daca nu s-a transmis telepatic de la vreun angajat care transporta coletul de la o masina la alta. De virusul ala sufera deja tot forumul! Si eu la fel aveam timp sa incerc, eram si in concediu, nevasta mi-a fost dat si un pic de liber sa tot trebaluiesc pe la cablaraiele alea, dar efectiv nu puteam juca, ba cu urechile infundate, ba cu mucii pe parchet ))

  15. #235 SP
    Junior Member mariusart78's Avatar
    Ceva recomandari de jocuri esentiale pentru VR din ce ati incercat pana acum?

  16. #236 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    eu am jucat la Impact hub, Untill Dawn Rush Of Blood. super fain

  17. #237 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Subscriu la Rush of Blood. As adauga si Vr Worlds.

    Apoi, sunt o sumedenie de demo-uri (unele disponibile doar pe Psn US) care merita incercate, printre care si Bound, Tethered si Resident Evil VII. Ar trebui sa nu lipseasca Playroom VR (gratuit). Spor la joaca!

  18. #238 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    ah, da, clar RE7

  19. #239 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Pe langa cele mentionate mai sus, la care subscriu, eu mai recomand Thumper si Headmaster.
    Super Hypercube mi s-a mai parut fain din Demo.
    Eu am in plan sa mai achizitionez si Batman Arkham VR, Fruit Ninja si poate Pinball FX2 VR. Primele doua, cand vor fi la vreo reducere.
    In caz ca ai cont pe US cu PS Plus, sunt cateva reduceri chiar ok la jocurile pt VR.
    La fel, Robinson pare fain, dar mi se pare mult prea mult sa dai peste 200 de lei pe un joc de 3-4h.
    Daca vrei un joc AAA, pe care il poti juca in VR peste 10h, Resident Evil. Dar trebuie sa fii tare de inima

  20. #240 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ci cu VR folositi ceva casti sa te transpuna experienta mai bine? Exista bundle cu camera cu tot cumva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 21 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast

Similar Threads

  1. PlayStation VR2 By paul in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 269 Last Post: 27-03-2024, 19:50
  2. Vand PlayStation Network Card Romania si PlayStation Plus By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 25-04-2020, 17:20
  3. Acesta sa fie noul Playstation Move pentru Playstation 4 ? By andreiaka in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 0 Last Post: 14-12-2013, 19:26
  4. Replies: 0 Last Post: 21-02-2013, 09:03
  5. Replies: 0 Last Post: 14-04-2009, 09:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts