Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 21 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 404

Thread: PlayStation VR

  1. #281 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    L-am încercat, am jucat Driveclub (slabă experienta) şi Until Dawn care mi-a plăcut enorm dar stiu ca probabil îl voi termina într-o zi.

  2. #282 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Sunt sanse ca si Project Cars 2 sa suporte PSVR.
    Since VR through the Rift and Vive is confirmed, what about other platforms? Since Project CARS 2 is also coming to Xbox One and PlayStation 4 when it releases, I had to ask about PlayStation VR (PSVR) support.

    “We can’t commit 100% to PSVR yet because there is still a lot of optimization left to do and all of the new things we’ve added,” said Viljoen. “For VR, we need to achieve an additional level of performance. We don’t want to compromise like other racing games have and lose any of our authenticity on PSVR. If we can get there, we will release it. We’ll eventually get it there one way or another, but we can’t promise it will be there at launch. The plan is to deliver the entire game.”
    sursa:AICI

  3. #283 SP
    Junior Member Anuku's Avatar

    Ps vr

    Poate suna stupid intrebarea mea, dar nu am apucat sa testez pana acum vreun Headset VR si ma bate gandul sa iau un ps vr. Trebuie sa vezi bine cu ambii ochi? Intreb, deoarece eu am o problema la ochiul stang si creierul meu se bazeaza pe dreptul care este ok. Eu daca acoper ochiul drept si privesc doar cu stangul vad foarte in ceata si din pacate ce am eu nu se poate corecta nici macar cu operatie si cu atat mai putin cu ochelari de vedere.

  4. #284 SP
    Junior Member mariusart78's Avatar
    Sincer, mai bine mergi sa il incerci undeva sau il iei online cu drept de retur in 10/30 de zile. Exista un risc real ca sa nu te bucuri de el.

  5. #285 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Si eu te sfatuiesc sa il incerci intai sau sa folosesti varianta cu returul. Eu nu mi-as face griji doar pentru faptul ca nu ma pot bucura de el, in timp ce te joci ochii tai o sa fie la 3 cm de ecran cand il folosesti, ai grija sa nu iti agravezi problemele.

  6. #286 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Anuku View Post
    Poate suna stupid intrebarea mea, dar nu am apucat sa testez pana acum vreun Headset VR si ma bate gandul sa iau un ps vr. Trebuie sa vezi bine cu ambii ochi? Intreb, deoarece eu am o problema la ochiul stang si creierul meu se bazeaza pe dreptul care este ok. Eu daca acoper ochiul drept si privesc doar cu stangul vad foarte in ceata si din pacate ce am eu nu se poate corecta nici macar cu operatie si cu atat mai putin cu ochelari de vedere.
    Salut! Intrebarea nu suna deloc stupid. Ai fost testat vreodata pentru vederea binoculara? Poti vedea in perspectiva, in afara de elementele de tipar vizual clasice (obiectul mai mic este mai indepartat, dreptunghiul vazut in perspectiva este un trapez etc.)? Unul dintre testele oftalmologice foloseste o plansa striata cu un simbol vizibil doar pentru cei cu vedere binoculara, la acela ma refer.

    Daca raspunsul la intrebarea de mai sus este NU, atunci ce vei vedea in VR este similar cu ce ai vedea intr-o prezentare facuta pentru 360˚ sau ca intr-un film facut pentru o astfel de vizionare (sunt cateva pe YouTube de genul asta), ceea ce inseamna ca este o experienta de gaming destul de imersiva, insa departe de scopul pentru care a fost gandita.

    Evident, sfatul cel mai usor de sugerat este sa incerci orice sistem VR si sa vezi ce senzatie iti creeaza, fie ca este vorba de Oculus RIft, HTC Vive, oricare solutie Google Cardboard sau similar. Altfel, in principiu, in lipsa vederii binoculare, orice joc ramane la fel de imersiv in 2D, pe ecranul tau preferat. Hope it helps.

  7. #287 SP
    Junior Member babone22's Avatar
    A vazut cineva din intamplare bundle-u cu aim controller pentru Farpoint la noi in RO?
    Vad ca pe Altex au la precomanda doar jocul insa nu am gasit pe nicaieri bundle-u cu tot cu aim controller. Ma gandeam sincer sa fac pre-order de prin UK sau undeva dar as mai astepta un pic ca mai sunt 2 saptamani pana la lansare, poate poate.

  8. #288 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Si eu il tot caut pe la noi, dar nimic. Eu am zis ca o sa mai astept. Sigur or sa il bage si la Altex/MG, odata ce se mai dezmeticesc si ei putin legat de jocul asta.

    ---------- Post added 04-05-2017 at 19:13 ----------

    Vad ca l-au bagat astazi, dar nu apare pe stoc. Presupun ca in zilele urmatoare il vom putea precomanda:
    Farpoint + SONY Playstation VR Aim Controller Bundle

  9. #289 SP
    Senior Member keanustar's Avatar

  10. #290 SP
    Junior Member babone22's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Mersi, am facut preorder

  11. #291 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Nu ca v-ar interesa, insa cele mai tari experiente PSVR pe care le-am incercat sunt... gratuite! Urmate îndeaproape de cele care costa intre 20 de lei si 75 lei. Orice peste suma respectiva (si lansat deja) este hit&miss, insa nu neaparat din perspectiva pretului. Spre exemplu, n-as fi considerat Farpoint ca fiind un joc mai bun decat este astazi daca ar fi costat 20 de lei. Si este un joc destul de prost. Fara legatura cu calitatea vizuala.

    Singura exceptie notabila este Resident Evil VII, insa si acesta este mai bun (in opinia mea) jucat in 2d pe un tv obisnuit.

  12. #292 SP
    Member G@by's Avatar
    Salut baieti...
    Deci,...sunt bagat "in corzi'...
    Sunt pornit sa iau un VR,...acum, dupa ce v-am citit parerile, comentariile,...imi vine sa spun ca "am fost"...
    Mi-am luat ieri preventiv, o camera, pentru ca e si la reducere, apoi vazand ca si Driveclub era la reducere,...m-a mancat in dos (se pare) si l-am luat si pe el. Toata "afacerea", 320 lei... In fine, alta e "problema" acum...
    Sa (mai) iau VR, sa nu iau,...sau cel putin deocamdata, sa astept oare sa apara o noua versiune ?
    Asta daca o sa se intample, pentru ca nu am auzit ceva in acest sens. Voi ?
    Poate o sa rezolve unele dintre probleme, sau o sa apara jocuri cu adevarat VR ?
    Stiu ca ati mai discutat de asta,...dar sa mor daca stiu ce sa fac.

    Si daca tot veni vorba de jocuri...
    Am luat Driveclub VR, desi am zi versiunea normala. Sa inteleg ca versiunea normala nu ar fi mers, nu ? Gen Dirt Rally, cu update pentru asa ceva...
    Nu de alta, dar e mai bine sa intreb, ca pe viitor sa nu iau jocuri de doua ori... (in eventualitatea ca totusi iau VR ).
    Deci cu update-uri merg Star Wars, Dirt Rally (le am deja luate in versiune normala) si care ar mai fi ?
    Daca as sti ca ar fi compatibil asteptatul F1 2017, as lua sigur VR, pt ca sunt fan F1 game...
    In cazul asta, cu tot raul de inceput si poate o imagine saracita, as ierta multe si efectiv (m-)as munci sa pot sta cu orele in vreo cursa.

    Deci, ca sa-mi iau sau nu, nu cred ca se poate raspunde, o stiu, dar macar sa-mi spuneti care dintre jocurile deja scoase pentru PS, non-VR, pot fi rulate pe jucaria asta, cu un update oferit, daca altfel (se pare) ca nu se poate...
    Multumesc.

  13. #293 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pai le-ai enumerat tu pe toate.
    Ar mai fi: Farpoint - shooter (ai nevoie si de un controller dedicat pt imersiune totala) - nu l-am incercat, e exclusiv PSVR
    Robinson the journey - joc adventure/explore
    Starblood Arena - shooter cu nave (un fel de Overwatch) - nu prea are baza de playeri, nu gasesti meciuri online, e fun si cu boti.
    Resident Evil - Biohazard (joc horror - se joaca cap - coada in VR)
    Gran Turismo Sport - o sa aiba un mod VR, nu e tot jocul
    Project Cars 2 - au zis ca lucreaza la VR dar nu stiu daca o sa intruneasca cerintele de stabilitate si calitate jocul

    Toate astea le poti lua in calcul, dar pana nu incerci sa vezi cum e PSVR nu te sfatuiesc sa te arunci. Daca nu joci des, poti intampina rau de miscare in timpul jocurilor. Cam ca ala de calatorie. Cu timpul si ceva exersare te obisnuiesti dar nu 100%. Cel putin eu. Cu toate astea nu consider o investitie rea PSVR pt ca are potential. Sper doar sa nu il lase producatorii din mana.

  14. #294 SP
    Junior Member mariusart78's Avatar
    Nu rata Batman VR, este una din cele mai tari experiente VR si Star Trek bridge crew VR care are potential, mai ales in coop cu altii. Platforma este inca noua dar are potential si sunt de parere ca o sa apara din ce in ce mai multe jocuri care o sa o utilizeze.

  15. #295 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    In sfarsit o sa avem un joc lung in VR: Skyrim

  16. #296 SP
    Member Giogio's Avatar
    Salut. Să înțeleg că prin psvr poți juca doar titlurile dedicate ? Mă gândeam că toate jocurile se conectează...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #297 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Pai jocurile VR sunt doar cele dedicat create pentru asa ceva. Da, te poti juca toate jocurile folosid casca VR in loc de televizor, pentru ca pentru content normal (2D) ea iti afiseaza un ecran in fata, ca si cum ai fi la cinema.

  18. #298 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Dupa ce am citit pe aici ma duc azi si imi iau vr ,camera si manetele ptr move
    Ce jocuri imi recomandati ( demo-urile le-am luat pe toate )?
    Si pot vedea filme 3D.cum fac .?

  19. #299 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Recomand PS VR Wolds, Thumper, Until Dawn RoB, Resident Evil, Dirt Rally (cu volan), Headmaster. Zilele astea am luat si Batman VR, ca pt prima data e la reducere pe store-ul de US. Recomand si Farpoint, dar cu Aim.
    In rest, joaca-te demo-uri si daca iti mai place ceva il poti lua.

    Filme 3D poti vedea daca ai filmul pe bluray 3D.
    Poti vedea clipuri 360 prin aplicatia de Youtube si alte clipuri 360 de pe un stick formatat Fat32 sau exFat.

  20. #300 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Am jucat fifa in vr super ,acum nu mai ma pot plange ca e ecranul mic
    Voi cu ce stergeti lentilele?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 21 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast

Similar Threads

  1. PlayStation VR2 By paul in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 269 Last Post: 27-03-2024, 19:50
  2. Vand PlayStation Network Card Romania si PlayStation Plus By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 25-04-2020, 17:20
  3. Acesta sa fie noul Playstation Move pentru Playstation 4 ? By andreiaka in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 0 Last Post: 14-12-2013, 19:26
  4. Replies: 0 Last Post: 21-02-2013, 09:03
  5. Replies: 0 Last Post: 14-04-2009, 09:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts