Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 42 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #281 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Eu nu stiu cum mai dorm pana il primesc. M-ai facut atat de curios

2. #282 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    So, nu ar mai trebui sa dorm pana pe 30 ? No way

3. #283 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Nu stiu cum de nu ati reusit voi sa primiti jocul pana acum!?.Eu chiar acum il joc,l-am cumparat de la emag.Jocul arata super..in sfarsit altceva pe ps4.

4. #284 SP
    Member chesterb's Avatar
    trolling much?

5. #285 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    So, nu ar mai trebui sa dorm pana pe 30 ? No way
    Daca il vedeai azi iti garantez ca aveai cateva nopti mai agitate, ce sa mai zic eu care nu am PS4

6. #286 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ffs guys, chiar e asa mare diferenta? Da-l in ma-sa ca arata super pe PS3, cat de super-super poate sa arate pe PS4? M-ati facut curios

7. #287 SP
    Member chesterb's Avatar
    Cred că ești singurul om cu ps4 care nu și-a luat The Last of Us remastered

8. #288 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ffs guys, chiar e asa mare diferenta? Da-l in ma-sa ca arata super pe PS3, cat de super-super poate sa arate pe PS4? M-ati facut curios
    Pai sa vedem, se lauda ca vom avea umbre de doua ori mai multe, calitatea imaginilor de 4 ori mai buna + o rezolutie full HD in 60fps. Clar se merita de la ~23 Gb la ~50 Gb cred ca este o diferenta destul de notabila.

9. #289 SP
    Nu ma intereseaza cu ce se lauda, vreau sa aud părerile celor care au jucat ambele variante.

10. #290 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Unii vorbesc de TLoU in 1080p de parca ar fi zeul jocurilor pe pamant... eu zic sa nu exageram totusi, e doar un "remake HD", nu cine stie ce revolutie. E ceva care ar trebui sa fie normal pt. 2014, dar datorita hardware-ului slab si al lansarilor pe sistemul "coming in 2015", a ajuns sa fie o adevarata revelatie. Nu zic ca nu va fi bun, dar totusi vorbim de acelasi joc. Personal cred ca am platit prea mult chiar si la 49.99$ pe un joc pe care l-am jucat deja. Mi se parea mai corect un discount de 50% pentru care detin jocul... sau un "upgrade" de 20-25$.

P.S. Parca vad ca o sa castige TLoU Remastered si anul acesta titlul de GOTY. Asta ar insemna ca nu mai e nimeni capabil sa scoata ceva mai bun... si o sa inceapa developerii ca in loc sa scoata new IP's... sa se apuce de remake-uri in 1080p. Sper ca nu se va intampla asta, totusi...

11. #291 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Asa e, MonkY, ai dreptate, ar fi aiurea ca o buna perioada de timp "sa traim" doar cu remake-uri, pe un hardware cu totul si cu totul nou.

12. #292 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Nu mi se pare chiar wow diferenta intre varianta de ps3 si ps4.Intradevar este o diferenta de culoare,claritate si luminozitate,iar detaliile se vad mult mai bine,dar tot "agata" in unele momente cand alergi si te invarti la 360 grade cu multi zombi dupa tine

13. #293 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar

14. #294 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Holly s**t, foarte tare.

15. #295 SP
    Ce ma determina sa-l cumpăr e DLC-ul pe care nu l-am jucat pe ps3. Asa ca @Monky, cred ca face $50. Dar da, era mai bine daca făcea discount pt aia care il au pe PS3

16. #296 SP
    Member chesterb's Avatar
    @eagle-eye
    păi nu e acelaşi joc, e remastered. gen.

17. #297 SP
    Banned asperas's Avatar
    E acelasi joc si gata ,ce tot remastered ncolo si ncoace..?I-am dat si io comanda zilele trecute dar am renuntat in cele din urma fiindca ce dreak sa joc acelasi joc din nou!?Pt cei care nu l-au jucat merita luat si jucat insa eu vreau altceva ca de aia am luat PS4 incompatibil PS3.

18. #298 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    I don't even...

19. #299 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    E acelasi joc si gata ,ce tot remastered ncolo si ncoace..?I-am dat si io comanda zilele trecute dar am renuntat in cele din urma fiindca ce dreak sa joc acelasi joc din nou!?Pt cei care nu l-au jucat merita luat si jucat insa eu vreau altceva ca de aia am luat PS4 incompatibil PS3.
    Vreau si eu ce fumezi tu Asa am crezut si eu pana ieri seara. Daca nu l-ai jucat e must buy, daca l-ai jucat deja pe PS3 si acum ai PS4 e...ai ghicit! Must buy!
    Hai sa iti mai dau un exemplu, am jucat seria Mass Effect de vreo 6 ori, astept versiunea pt next gen, o iau din nou de vreo 5 ori.

LE: am uitat de GTA 5

20. #300 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu nu mai cumpar GTA-ul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 42 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast