Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 42 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #421 SP
    Member dtancu's Avatar

The Last of Us - PS4

Trofee n-ai sa vezi prea curând fiindca jocul nu e lansat oficial. US pe 29/07 iar EU pe 01/08.

2. #422 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Stiu, dar e enervant. Btw, a apucat s-l termine cineva din cei care l-au luat mai devreme? Sunt curios daca mai merge glitch-ul cu survivor+...

3. #423 SP
    Member Buyk's Avatar
    O mica intrebare, a reusit cineva sa ridice jocul din magazin la pretul de precomanda? multumesc anticipat.

4. #424 SP
    Member nutzule's Avatar
    ceva pareri despre grafica? diferente majore?

5. #425 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Trofee n-ai sa vezi prea curând fiindca jocul nu e lansat oficial. US pe 29/07 iar EU pe 01/08.
    eu am primit trofee pentru multiplayer. 4 silver 1 bronz

6. #426 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    trololol ****ing Sony.

You have been blocked from using Twitch. Please visit the Support Center for more information on why you may have been banned.

7. #427 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    uploadfromtaptalk1406388623625.jpg

8. #428 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by nutzule View Post
    ceva pareri despre grafica? diferente majore?
    Texturile aunt geniale, si 60fps face diferenta clar. Din poveste nu am jucat foarte mult dar multiplayer-ul... omg, e absolut genial cu grafica imbunatatita si in mod ironic, parca si serverele sunt mai bune, imi gaseste instant meci. Pe ps3 stateam si un sfert de ora sa-mi gaseasca.

9. #429 SP
    Member chesterb's Avatar
    exagerezi de dimineaţă am aşteptat 15min să-mi găsească server.

LE: cât timp am fost cu tine în party le-a găsit instant.

10. #430 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Pai vezi cat am jucat, am gasit imediat

11. #431 SP
    Member chesterb's Avatar
    Corect.

12. #432 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe mine ma distreaza ca unii injura Altex... dupa care iau jocul rapid si se pun pe streaming... dupa care se baga repede la multiplayer. Oameni buni, sa nu va plangeti dupa aceea ca ati fost banati pe Twitch sau ca aveti PSN-ul blocat... eventual sa dati vina pe Altex si pt. asta. Parca nu ati cunoaste regulile jocului...

Eu nici nu ma mai agit sa iau vreodata un joc inainte de lansare. Nu de alta, dar pe langa problemele clare prin care m-as putea trezi banat... ma mai trezesc ca am si terminat jocul plin de bug-uri si fara anumite features (pt. ca patchul Day 1 e la moda in zilele noastre, iar faptul ca l-as putea juca fara, nu ma atrage deloc).

So... patience is a virtue! Iar Altex, pe care vad ca-i "blestemati" unii dintre voi, macar sunt unii dintre putinii din .ro care incearca. Singura lor mare greseala pe care o vad in cazul TLoU Remastered, este aceea ca au scos jocul la raft. Sper sa nu-si ia vreun bobarnac de la publisheri pe faza asta.

13. #433 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Stiu, dar e enervant. Btw, a apucat s-l termine cineva din cei care l-au luat mai devreme? Sunt curios daca mai merge glitch-ul cu survivor+...
    Nu e necesar de glitch.Grounded mode este deblocat din start...poti vedea in clipul de YT postat de mine.

14. #434 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Daca te referi la mine, eu nu am injurat Altex si desi mi se pare putin aiurea sa fiu banat cu jocul retail in mana, stiam in ce ma bag, stiam ca exista riscul asta. Nu am dat vina pe nimeni.

PS: chiar te respect pentru faptul ca esti capabil sa le vezi si partile bune, in conditiile in care si tie ti-au stricat atatea comenzi... sincer. As vrea sa dispara Altex o luna, sa-i vad pe toti care nu stiau decat sa critice, cum o sa planga dupa ei.

15. #435 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar

Inca de cand am vazut clipul de la Gamespot am avut impresia ca fie partea stanga a monitorului meu a luat-o razna, fie ceva nu e in regula cu ei.

16. #436 SP
    Member dtancu's Avatar
    Din cat am jucat pana acum singleplayer, impresiile sunt cam asa:

- texturile sunt mult imbunatatite, s-a lucrat clar la mapping si la rezolutie texturi
    - 1080p nativ nu stiu cat ajuta in sine, dar ai intr-adevar senzatia ca AA e mult mai bun
    - 60 fps se simte, asta e de fapt una din marile diferente, fluiditatea miscarii
    - am senzatia ca efectele de particule sunt schimbate in bine; exemplul cu prima scena in care apar spori (in metrou), volumetria mi se pare la ani-lumina fata de PS3
    -loadingul initial (cel cu % afisate in dreapta jos) ia la fel de mult ca la PS3, in schimb odata incarcat, nu exista nici un fel de loading intermediar, absolut nici o tranzitie intre zone sau capitole.

17. #437 SP
    Admin MonkY's Avatar
    flavi_us: nu ma refeream la tine si nici macar la TLoU in mod special. De-a lungul timpului au fost multe cazuri de genul acesta - chiar am primit si eu ban odata, si chiar daca aveam un press release, a fost al naibii de greu sa ii conving ca nu am avut intentia de a ma juca online dar am consolele conectate non-stop si n-o sa schimb asta (insa NDA-ul de obicei specifica foarte clar - no online playing, no streaming, no video/images released before date x, etc.).

In cazul unui gamer insa... la naiba daca inteleg de ce ar fi el banat pentru ca a primit jocul mai devreme. Poate cineva nu este la fel de informat ca noi... cumpara jocul din magazin si vrea sa se joace, fara a sta sa verifice daca exista vreo interdictie sau cand e data oficiala de lansare. Aici cred ca este 100% vina vanzatorului...

Cat despre Altex... si abrambureala de acolo... va reamintesc ca au fost cazuri de genul asta si cu Amazon, ShopTo, Gameshop... chiar si cu eMag. Se mai intampla - asa cum ai zis si tu, desi mi-au pierdut de 3 ori cate un produs, apreciez efortul lor (in special cel legat de discount-uri la jocuri). Trebuie pus in balanta totul... nu vazuta doar partea goala a paharului. Parerea mea.

18. #438 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Eu nici nu am desigilat discul
    Dupa cum am mai spus, nu-l deschid pana pe 1 august

19. #439 SP
    Member Kratos's Avatar
    Sa "ne radem" un pic zic

20. #440 SP
    Member dumibalamuc's Avatar
    Bestial jocul , parerea mea , n am apucat sa l joc pe ps3

App ! Am vazut ca cineva folosea un feature , vedea monstrii prin pereti albi ?
    Are cineva idee cum pot sa fsc chestia asta ? De dim ma chinui si nu mi dau seama ,mersi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 42 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast