Trofee n-ai sa vezi prea curând fiindca jocul nu e lansat oficial. US pe 29/07 iar EU pe 01/08.
Trofee n-ai sa vezi prea curând fiindca jocul nu e lansat oficial. US pe 29/07 iar EU pe 01/08.
Stiu, dar e enervant. Btw, a apucat s-l termine cineva din cei care l-au luat mai devreme? Sunt curios daca mai merge glitch-ul cu survivor+...
O mica intrebare, a reusit cineva sa ridice jocul din magazin la pretul de precomanda? multumesc anticipat.
trololol****ing Sony.
You have been blocked from using Twitch. Please visit the Support Center for more information on why you may have been banned.
Texturile aunt geniale, si 60fps face diferenta clar. Din poveste nu am jucat foarte mult dar multiplayer-ul... omg, e absolut genial cu grafica imbunatatita si in mod ironic, parca si serverele sunt mai bune, imi gaseste instant meci. Pe ps3 stateam si un sfert de ora sa-mi gaseasca.
exagerezide dimineaţă am aşteptat 15min să-mi găsească server.
LE: cât timp am fost cu tine în party le-a găsit instant.
Pe mine ma distreaza ca unii injura Altex... dupa care iau jocul rapid si se pun pe streaming... dupa care se baga repede la multiplayer. Oameni buni, sa nu va plangeti dupa aceea ca ati fost banati pe Twitch sau ca aveti PSN-ul blocat... eventual sa dati vina pe Altex si pt. asta. Parca nu ati cunoaste regulile jocului...
Eu nici nu ma mai agit sa iau vreodata un joc inainte de lansare. Nu de alta, dar pe langa problemele clare prin care m-as putea trezi banat... ma mai trezesc ca am si terminat jocul plin de bug-uri si fara anumite features (pt. ca patchul Day 1 e la moda in zilele noastre, iar faptul ca l-as putea juca fara, nu ma atrage deloc).
So... patience is a virtue! Iar Altex, pe care vad ca-i "blestemati" unii dintre voi, macar sunt unii dintre putinii din .ro care incearca. Singura lor mare greseala pe care o vad in cazul TLoU Remastered, este aceea ca au scos jocul la raft. Sper sa nu-si ia vreun bobarnac de la publisheri pe faza asta.
Daca te referi la mine, eu nu am injurat Altex si desi mi se pare putin aiurea sa fiu banat cu jocul retail in mana, stiam in ce ma bag, stiam ca exista riscul asta. Nu am dat vina pe nimeni.
PS: chiar te respect pentru faptul ca esti capabil sa le vezi si partile bune, in conditiile in care si tie ti-au stricat atatea comenzi... sincer. As vrea sa dispara Altex o luna, sa-i vad pe toti care nu stiau decat sa critice, cum o sa planga dupa ei.
Inca de cand am vazut clipul de la Gamespot am avut impresia ca fie partea stanga a monitorului meu a luat-o razna, fie ceva nu e in regula cu ei.
Din cat am jucat pana acum singleplayer, impresiile sunt cam asa:
- texturile sunt mult imbunatatite, s-a lucrat clar la mapping si la rezolutie texturi
- 1080p nativ nu stiu cat ajuta in sine, dar ai intr-adevar senzatia ca AA e mult mai bun
- 60 fps se simte, asta e de fapt una din marile diferente, fluiditatea miscarii
- am senzatia ca efectele de particule sunt schimbate in bine; exemplul cu prima scena in care apar spori (in metrou), volumetria mi se pare la ani-lumina fata de PS3
-loadingul initial (cel cu % afisate in dreapta jos) ia la fel de mult ca la PS3, in schimb odata incarcat, nu exista nici un fel de loading intermediar, absolut nici o tranzitie intre zone sau capitole.
flavi_us: nu ma refeream la tine si nici macar la TLoU in mod special. De-a lungul timpului au fost multe cazuri de genul acesta - chiar am primit si eu ban odata, si chiar daca aveam un press release, a fost al naibii de greu sa ii conving ca nu am avut intentia de a ma juca online dar am consolele conectate non-stop si n-o sa schimb asta (insa NDA-ul de obicei specifica foarte clar - no online playing, no streaming, no video/images released before date x, etc.).
In cazul unui gamer insa... la naiba daca inteleg de ce ar fi el banat pentru ca a primit jocul mai devreme. Poate cineva nu este la fel de informat ca noi... cumpara jocul din magazin si vrea sa se joace, fara a sta sa verifice daca exista vreo interdictie sau cand e data oficiala de lansare. Aici cred ca este 100% vina vanzatorului...
Cat despre Altex... si abrambureala de acolo... va reamintesc ca au fost cazuri de genul asta si cu Amazon, ShopTo, Gameshop... chiar si cu eMag. Se mai intampla - asa cum ai zis si tu, desi mi-au pierdut de 3 ori cate un produs, apreciez efortul lor (in special cel legat de discount-uri la jocuri). Trebuie pus in balanta totul... nu vazuta doar partea goala a paharului. Parerea mea.
Bestial jocul , parerea mea , n am apucat sa l joc pe ps3
App ! Am vazut ca cineva folosea un feature , vedea monstrii prin pereti albi ?
Are cineva idee cum pot sa fsc chestia asta ? De dim ma chinui si nu mi dau seama ,mersi
Bookmarks