Ati incercat photomode ? Eu am intrat pe un thread pe neogaf, iar pozele de acolo te lasa cu gura cascata, sunt incredibile!
Ati incercat photomode ? Eu am intrat pe un thread pe neogaf, iar pozele de acolo te lasa cu gura cascata, sunt incredibile!
n-am incercat, pe mine ma intereseaza ce joc, cu gura cascata te lasa un infamous SS , nu un oldgen remastered
am sperat ca o sa fie ca si la tomb raider ..bine daca se joaca pe tv-uri mici probabil ca nici nu se observa blurul din "văzduh" in unele momente
cei drept sunt cutscenes-uri ce arata foarte bine..
p.s. sunt convins ca 80% asa arata si pe ps3 jocul.
sper sa fie lung sp-ul si sa rezolve mp-ul![]()
Da bre, ca si o reclama acolo, multe sunt din cutscenes , cand te apuci sa joci totul arata altfel .
de exemplu asta :
este marit 20x pe personajele alea , scena aia de la inceput arata bine , dar in jurul lor totul este "chel"in fine, gata cu offtopicul, cert e ca daca l-ai jucat nu merita pretul full.
mi s-a intamplat sa bata o lumina peste personaj si atunci cand ma dadeam usor stg/drp sa se vada ca si cum ar fi doua tablouri ce se imbina, oricum , jocul e bun , dar nu de ridicat in slavi.
tot de acolo de pe site, asta este realitatea grafica
![]()
Jocul e de ridicat in slavi pentru PS3, nu pentru PS4. Nimeni nu a zis ca e system seller pentru PS4, mai ales daca stai sa compari grafica unui titlu remastered cu exclusivele next gen. Povestea nu e mare filozofie, dar felul in care a fost realizata, atentia la detalii, emotia personajelor, o transforma in capodopera. De exemplu
Atentia la detalii ...
Spoilers
Din punctul meu de vedere este o diferenta notabila intre versiunea de PS3 si PS4, am terminat de 2 ori versiunea de PS3 mi-a placut si imi place enorm jocul, iar cand am incercat versiunea de PS4 clar se vede diferenta in rezolutie, imaginile sunt mult mai detaliate iar cireasa de pe tort 60FPS. Si se simte foarte mult, eu jucand pe un monitor timpul de raspuns este mic comparativ cu un TV si credeti-ma ca se merita versiunea pe curent gen, eram ferm convins ca ma va surpinde intr-un mod placut.
Va intrebati oare de ce l-am achizitionat ca doar l-am terminat pe old gen, raspunsul este urmatorul simteam ca la varianta pentru PS3 se putea mai mult dar nu i-a ajutat hardwareul insa jocul s-a miscat impecabil si arata la fel de impecabil, insa acum am vrut sa il joc de la capat cu mult drag la fel ca prima oara dar pe curent gen pentru ca eram si curios cum va arata, clar nu ma pot satura de un joc ca acesta.
Iar daca jocul TLOU ar fi fost amanat si lansat exclusiv pentru PS4 exact cum arata acum din punct de vedere grafic, sunt sigur ca nu mai erau vorbe de genul "arata a old gen doar cu rezolutie mai mare se vede ca este remasterizat".
As vrea sa apara cat mai multe remasteruri, decat sa joc jocuri pentru Ps3 prin Playstation Now prefer de 10 ori retail/digital remasterizat.
dtancu bf 4 bate la fund din orice pozitie ca si grafica ,unde sunt 64 jucatori si harti mp, pai alergi pe harta cu pistolul in mana faci stanga si te orbeste soarele ce-ti straluceste pe pistol sau trec norii prin fata soarelui si se fac umbre pe pamant unde se intampla asta, furtunile de ploaie sau nisip arata incredibil, vegetatia este vegetatie ,iar detaliile nu lipsesc..pacat ca este doar un shooter..
asa, ia sa continui povestea la TLOU![]()
pff cat detaliu....PS3 viseaza la asa texturi si microdetalii, imi iau PS4 numai din cauza acestui joc.
eu inca n-am vazut detaliile alea, am reusit sa iau si primul trofeu..oricum jocul este bun , personajul Ellie este genial !
![]()
L-am jucat si eu ieri, toata ziua. Jocul este mult mai fluent decat pe PS3, iar odata cu varianta noua, am descoperit si multiplayer-ul. Nu regret deloc achizitia.
PS: TLoU Remastered mi-a incins cel mai mult consola, sufla saraca din toate partile![]()
Mie unul mi se pare o porcarie si o jepcareala pe fata cu remastered.. sa joc acelasi joc de pe ps3 acum pe ps4 de domne ca se vede mai bine.. plus de asta sa mai platesc si un pret astronomic pentru un remastered.. aiurea!
eu unul vreau sa vad jocurile next gen .. sa le vad la mine pe ps4 ca la E3 sa stiu de ce dau 200 ron pe un joc in magazin.
Varianta Remastered e Goty Edition care ar fi iesit pe PS3, dar l-au scos pentru PS4 si i-au zis remastered.
C3zar, daca tu programezi un joc pe PS3, care sa arate si sa ruleze la fel ca TLoU Remastered pe PS4, eu imi tai 6 degete de la fiecare mana.
Vroiam sa zic altceva, dar tu nu ai inteles ce trebuie din pacate. Il scoteau pe ps3 oricum ca goty edition, dar au preferat sa il scoata ca "remastered" pe ps4 care e echivalentul cu goty edition oricum ca are toate dlc-urile. Replica era pentru cine s-a plans ca nu s-au schimbat prea multe la varianta asta, ca nu sunt mari diferente.
Corect in cazul asta, si mai bine asa din punctul meu de vedere. Din moment ce deja aparuse PS4, ce rost avea o editie GOTY pe PS3, cand poate fi upgrdat vizual pe current gen.
Nu ai cum sa-i spui Goty edition cu toate DLC-urile, ar fi fost prea frumos. Acum ca multa lume l-a cumparat inca o data: "new DLC-s are 'acommin'!". Zici ca jocul a fost lansat de EA.
Bookmarks