... e chestie si de plictiseala. L-am terminat de 2 ori pe PS3 si o data pe PS4. Daca nu gasesc 'co-pilot' imi fac curaj peste cateva saptamani.
... e chestie si de plictiseala. L-am terminat de 2 ori pe PS3 si o data pe PS4. Daca nu gasesc 'co-pilot' imi fac curaj peste cateva saptamani.
Am si eu o intrebare mi se pare mie sau au dat-o in bara pe partea de MP ? ca stau 100 de ani in matchmaking si nimic, m-am simtit ca in Tomb Raider Definitive Edition, sper sa rezolve urgent problema asta.
Am vazut postul tau, am crezut ca au rezolvat-o intr-un fel sau altul, oricum rabdare este din belsug nu-i problema caci mai am de facut Survivor si Grounded![]()
Noroc cu capitolul de iarna, a reusit sa-mi mai ridice moralul..parca a fost si cam scurt capitolul asta
la general inca n-am gasit "capodopera" ,dar mai este putin si se termina, poate atunci![]()
În primul gameplay este o fază în hotel în care Joel îi ia arma unuia, un shotgun şi îl tranteste la pământ apoi îi zboară capul cu ea, a reuşit cineva să facă faza aia ?
Mai tare este faptul ca am suspinat dupa acest joc pe vremea cand ma dadeam cu 360-ul, acum m-am vazut cu el aproape terminat si..da, nu este pentru "publicul meu", desi ma incadrez in "publicul" dead space (tot gama survival)
Daca nu exista personajul Ellie nu cred ca teminam jocul , Joel este pur si simplu boring , ca si cotrobaitul prin case.
Ma repet, capitolul de iarna arata si foarte bine si a fost si foarte interesant , pt mine a salvat cumva jocul.dar mai am putin pana la final si atunci am sa trag de o concluzie generala in ceea ce ma priveste.
Joel e boring? Ce vârstă ai? Da stiu, fiecare cu părerea lui...
PS Dead Space il compari cu TLOU? E ca si cum ai compara varza cu fructul pasiunii![]()
Nici mie nu mi se pare ca Joel e boring . Da este mai serios dar asta nu il face plictisitor (pentru mine cel putin). Si faza cu cotrobaitul prin case mi se pare ceva normal intr-o lume post-apocaliptica. Si dupa capitolul de iarna cred ca vei observa ca Joel este ceva mai diferit.
eu nu am putut sa joc mai mult de 20 de minute dead space 3, boring like hell, iar DS1 m-am chinuit sa-l termin, de dragul de-al termina, insa TLOS din primele secunde am ramas bocat in fata tv si a doua zi l-am terminat, nu am putut sa ma opresc.este interesant ca nu am auzit pe nimeni sa se planga de jocul acesta si toti prietenii mei (multi pc gamer) au ajuns la acelasi consens dupa ce au terminat jocul, este un joc sensational si unul dintre cele mai bune lansate vreodata, la fel si pe forum, nu cred ca exista un membru care sa nu-i fi placut. gusturile oamenilor nu se dicuta si respect orice parere, doar vroiam sa-mi zic si eu parerea![]()
O fi Joel boring, dar la partea asta Ellie compenseaza. Ce este foarte important si interesant la personajul Joel este evolutia prin care trece si relatia pe care si-o creaza cu Eliie, de la un smuggling object, ajunge sa fie inlocuita cu fiica lui.
De 2 zile nu mai reusesc sa intru in multiplayer.Imi arata numai asta.Mai pateste cineva asa?
Acelasi lucru l-as putea zice si eu , ca am continuat de dragul laudelor primite(exagerate in mare parte) , daca era un joc free pe plus nu cred ca-l terminaml-as putea compara cu outlast , desi l-am terminat si p-asta.
Incepe senzational , dar dupa.. repeti aceleasi lucruri, muti cutii sa urci in diverse locuri , cauti "bunatati" pt bombe si bandaje si schimbi mediul inconjurator in timp ce te transformi intr-un criminal in serie cu multe upgradeuri.
Insa a venit si capitolul cu iarna , asta chiar mi-a placut.
revin mai tarziu![]()
Da. E cam repetitiv pe parcurs. Mi s-a părut ca sunt prea multe generatoare de curent pe tot parcursul jocului. Însă nu asta e important. Storylineul contează.
si s-a terminat !
Chesterb , daca avea un final revolutionar sau intrigant intr-o masura la superlativ ,da , pt mine salva storyline-ul , but no.. un final mediocru
nota mea finala 7-8 , mai ales ca nu-mi placea Joel iar pe final mi s-a parut cel putin egoist.
Bookmarks