Lumea s-a impartit in doua de cand s-a lansat PS4 si au fost anuntate deja cateva titluri PS3 ce au fost, sunt si vor fi portate pe noua consola.
As vrea sa vad ambele categorii de pe acest forum, pareri pro si contra nu doar pe subiect, ci si pe jocuri separat. M-ar interesa mai ales ce jocuri PS (nu neaparat 3) v-ar placea sa rejucati pe PS4.
O sa incep eu.
Desi sunt perfect constient ca e o strategie aplicata doar pentru castiguri suplimentare, nu pentru dragostea lor nemarginita pentru fani (?!), sunt destul de incantat de idee. Trecand peste jocurile relativ noi (AC IV, Tomb Raider, Injustice, Rayman samd) sunt sigur ca majoritatea dintre noi au sperat la o portare pentru The last of us si GTA V. Daca pentru TLoU a fost confirmat deja, sunt sigur ca urmeaza cat de curand si pentru GTA V. In aceeasi categorie as adauga si Beyond Two Souls, pentru ca nu am avut ocazia sa il joc pe vechea consola, si fiind o naratiune interactiva mai mult decat un joc bazat pe gameplay avansat, mi se pare o idee foarte buna, mai ales daca vor adauga si ceva in plus la versiunea noua.
Din categoria jocurilor mai vechi, cel mai mult mi-as dori sa vad Red Dead Redmption pe PS4. Din pacate, ma tem ca mai repede vor scoate o continuare sau un spin-off, decat sa refaca originalul.
Sunt multe jocuri pe care as vrea sa le rejoc sau chiar sa le joc pentru prima data, pe o consola next-gen, dar sunt curios ce parere aveti si voi.
PS: un fel de honorable mention: BRING BACK, CRASH BANDICOOT! Activision isi bate joc de patent.
Bookmarks