Numai mie mi se pare ca nu merge smooth deloc? Nu are frame drop-uri mari, dar am senzatia ca sunt intr un continuu low fps. Ori m am obisnuit eu cu Dark Souls PC, 60 fps, ori e o problema de la tv ( o sa intru prin setari ). In afara de asta, mi se pare senzational. Atmosfera e absolut geniala, iar combatul atat de diferit si fast peaced fata de Dark Souls. Am murit o singura data si asta pentru ca am vrut sa dau "block" la un atac si apasam ca disperatul pe L1.
O singura nedumerire am. In timpul luptelor se aude cineva vorbind. Sunt eu? Sunt acele creaturi? Sunt acei oameni care stau in case?

Incet incet vom umple spatiul din aceasta consola cu doar 4 jocuri asa ca nu inteleg ce au avut cei de la Sony in cap de au lansat ps4 only 500gb tinand cont ca ps3 super superIOR ultra slim avea tot cam atat ! Totusi vina e a mea aici ca doar dreaku m' pus sa iau atatea ps4 joace far de cap si acu sa ma uit io la ele si ele la mine ca deh nu mai au loc unele de altele! Bataie mare fratioare asa ca ..gata cu vorba va salut baieti/fete si mult spor in/la die again Bloodborne.

)
Imi place la nebunie stilul de lupta, e exact asa cum mi-l inchipuiam.

Bookmarks