Poftim?!
Bai dar ii ia clopotelului astuia sa-mi gaseasca oameni de co-op un car de ani, de 20 de minute tot astept la al 2-lea boss sa-mi dea cineva o mana ca nu prea mai am blood vials si nimic...
Din cate am inteles putem stabili o parola la Password Matching in Network si putem sa ne gasim mai usor pt coop?
Am reinceput iar jocul azi si am killarit primul varcolac fara arme. Mi-a luat ceva. Oricum m-am mai obisnuit cu jocul. Am ajuns si eu la Cleric Beast insa m-a facut prima oara. Momentan ajunge pe ziua de azi. Ce greseam ieri era ca nestiind prea bine sa joc, foloseam cam toate potiunile si eram tot timpul pe 0. Acum am fara numar.
Superb jocul, beast mode is best mode!
Atmosfera cu carul, inamici noi si interesanti, imi place tot la el pana acum, cu dash-ul mai trebuie sa ma obisnuiesc otara in loc de roll. E ciudat fiindca eu eram obisnuit din precedentele jocuri sa ma rostogolesc spre inamici si sa fac in asa fel incat sa ajung in spatele lor pt ai lovi, aici mi-e tare ciudat sa ma dau doar lateral sau in spate, in fata nu prea reusesc.
Am ajuns si eu la al 2-lea boss, mi-am furato de vreo 3 ori de nu m-am vazut....ajunge pe seara asta![]()
nu puteam sa ajung deloc la primul boss, muream din 3 lovituri, apoi mi-am schimbat clasa caracterului si...alta viata! Am simtit eu ca ceva nu era in regula, mai ales ca vedeam in filmulete cate lovituri incasau altii pana sa moara. Frumos jocu, pana acum e pe masura asteptarilor!
Pai spune si tu cu ce clasa mureai din 3 lovituri, si cu ce joci acum si e mult mai bine... Poate mai ajuta pe cineva sfatul![]()
Cei care l-ati luat digital, nu vi s-a downloadat foarte greu? Ma refer la bucata mare care se downloadeaza dupa install. L-am lasat azi noapte in rest mode si nu a reusit sa downloadeze decat vreo 4GB...
Eu l-am luat digital cu preorder dar a mers foarte repede download-ul. Nu am intampinat dificultati. Poate sunt probleme la PSN, provider.
Ah si eu care credeam ca ai ales waste of skinEu am ales lone survivor pt mai mult HP si un build mai balansat in general din ce am observat, o sa merg pe strength prima data fiindca vreau sa joc cu un great sword ce l-am vazut prin ceva streamuri, am alex great axe la inceput si e destul de misto si asta, mai ales two handed
![]()
Bookmarks