Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 74 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 ... LastLast
Results 341 to 360 of 1473

Thread: Bloodborne

1. #341 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Poftim?!

2. #342 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by sinnombree07 View Post
    joc de ieri seara si nu am reusit sa ajung la boss , dar el nu are arme ca e greu sa bati cu mana goala si sa fugi de nebun
    Vezi bre ca tre' sa mori ca sa primesti arme. Ai reusit sa ramai viu o zi intreaga cu mainile goale?!

3. #343 SP
    Junior Member Monex's Avatar

4. #344 SP
    Care intra sa-l facem pe boss-ul numero due?

5. #345 SP

6. #346 SP

7. #347 SP

8. #348 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

9. #349 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by Monex View Post

Greseala mea.

Monex,

10. #350 SP
    Bai dar ii ia clopotelului astuia sa-mi gaseasca oameni de co-op un car de ani, de 20 de minute tot astept la al 2-lea boss sa-mi dea cineva o mana ca nu prea mai am blood vials si nimic...

11. #351 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Din cate am inteles putem stabili o parola la Password Matching in Network si putem sa ne gasim mai usor pt coop?

12. #352 SP
    ^ Da.

13. #353 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Am reinceput iar jocul azi si am killarit primul varcolac fara arme. Mi-a luat ceva. Oricum m-am mai obisnuit cu jocul. Am ajuns si eu la Cleric Beast insa m-a facut prima oara. Momentan ajunge pe ziua de azi. Ce greseam ieri era ca nestiind prea bine sa joc, foloseam cam toate potiunile si eram tot timpul pe 0. Acum am fara numar.

14. #354 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Superb jocul, beast mode is best mode!
    Atmosfera cu carul, inamici noi si interesanti, imi place tot la el pana acum, cu dash-ul mai trebuie sa ma obisnuiesc otara in loc de roll. E ciudat fiindca eu eram obisnuit din precedentele jocuri sa ma rostogolesc spre inamici si sa fac in asa fel incat sa ajung in spatele lor pt ai lovi, aici mi-e tare ciudat sa ma dau doar lateral sau in spate, in fata nu prea reusesc.
    Am ajuns si eu la al 2-lea boss, mi-am furato de vreo 3 ori de nu m-am vazut....ajunge pe seara asta

15. #355 SP
    Member geo971986's Avatar
    nu puteam sa ajung deloc la primul boss, muream din 3 lovituri, apoi mi-am schimbat clasa caracterului si...alta viata! Am simtit eu ca ceva nu era in regula, mai ales ca vedeam in filmulete cate lovituri incasau altii pana sa moara. Frumos jocu, pana acum e pe masura asteptarilor!

16. #356 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai spune si tu cu ce clasa mureai din 3 lovituri, si cu ce joci acum si e mult mai bine... Poate mai ajuta pe cineva sfatul

17. #357 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Cei care l-ati luat digital, nu vi s-a downloadat foarte greu? Ma refer la bucata mare care se downloadeaza dupa install. L-am lasat azi noapte in rest mode si nu a reusit sa downloadeze decat vreo 4GB...

18. #358 SP
    Member geo971986's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pai spune si tu cu ce clasa mureai din 3 lovituri, si cu ce joci acum si e mult mai bine... Poate mai ajuta pe cineva sfatul
    prima oara am avut noble scion si apoi am schimbat pe violent past.

19. #359 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Eu l-am luat digital cu preorder dar a mers foarte repede download-ul. Nu am intampinat dificultati. Poate sunt probleme la PSN, provider.

20. #360 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ah si eu care credeam ca ai ales waste of skin Eu am ales lone survivor pt mai mult HP si un build mai balansat in general din ce am observat, o sa merg pe strength prima data fiindca vreau sa joc cu un great sword ce l-am vazut prin ceva streamuri, am alex great axe la inceput si e destul de misto si asta, mai ales two handed

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 74 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks