Stie cineva ce anume dicteaza timpul zilei? Jocul incepe pe un apus de soare, relativ pretty, insa ultimele 7 ore le-am jucat pe un full moon unde tot e bezna, tot arata la fel si devine boring sincer. Am crezut ca asa e jocul insa am ajutat cativa jucatori iar lumea lor era tot pe apus de soare desi aveam acelasi progres in joc. Anyone?
Din ce stiu culoarea lunii se schimba in functie de bossii omorati. Nu are cum sa aiba alta culoare la acelasi progress.
On topic: am ajuns la ultimul bosssi am gasit si restul de umbilic 3/4. Pentru platina mi-a mai ramas sa gasesc 3 arme pt trofeu si cele 3 trofee de la ultimul boss. Din pacate 1 arma nu o gasesc decat la buyer la NG+. Daca copii salvarea pe stick, fac un final, transfer salvarea de pe stick pe hdd, se va suprascrie salvarea de pe hdd cu cea de pe stick? Mai exact vreau sa iau trofeele de la final boss fara sa fac inca 2 run-uri ca o iau razna. Am deja aproape 70 de ore ingame, lvl 125.
poti sa faci si upload pe serverele psn (asta daca ai ps+), termini jocul , stergi salvarea din ps4, descarci salvarea de pe psn si termini iar jocul![]()
La Rom e mult mai bine sa dai lock target pe el. Folosind dash ul in momentul care atinge pamantul niciun animal d ala mic nu te poate atinge. Cand se rostogoleste, iarasi, dash-ul e mult mai bun decat roll-ul.
^^ Ma chinui de vreo 2 zile sa ajung acolo, desi nu cred ca e asa greu. De as avea timp...
^^^ Nu am gasit raspuns pentru intrebarea ta, dar presupun ca da. In schimb, am gasit asta:
"Matchmaking is also influenced by Faction, and is restricted by level. You can co-op with players within a ten levels and 10% of your own level, rounded up to the nearest whole number. Here’s the formula:
Maximum co-op partner level:
[your level] + 10 + [your level x 0.1]
Minimum co-op partner level:
[your level] – 10 – [your level x 0.1]"
P.S. : Multumesc tuturor celor care au facut posibila campania "Ajutati-l ma pe Baciu"
Bookmarks