Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 74 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 1473

Thread: Bloodborne

1. #621 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    + la ce am zis mai sus: si cu lvl 9 dar cu doua trei gems si folosind papers chiar are damage respectabil.

Si sa stii ca pe parcurs am realizat ca trebuie investit in toate atributele pana la urma. Mai ales la bosii din chaliceurile inferioare

2. #622 SP
    Member Wagram's Avatar
    Şi coasa cred că are range mare, dar tot pentru build preponderent pe Skill e. Am jucat cu cane aproape tot jocul şi chiar mi-a plăcut în ambele forme. Eu nu l-am folosit ca bici la boşi, ci mai degrabă când aveam trei, patru mobi de bătut odată. E foarte bun şi la farming. Problema ar fi că, cu cât eşti mai departe de ţintă, cu atât faci damage mai mic, deci are şi range-ul mare un dezavantaj.

O armă rapidă e şi Blades of Mercy, dar tot pentru build de Skill e. Am dus-o la +10 şi ajunge la coeficient S cu Skill. În Dual Wield e şi mai rapidă şi face ravagii, plus că are nişte animaţii de-ţi cad plombele.

3. #623 SP
    Banned asperas's Avatar
    Monky la Logarius trebuie lovita sabia atunci cand el o infinge! In Bloodborne trebuie sa fi cat mai agresiv..odata ce te-ai dat in spate esti terminat!

Ex: I-am batut pe Vicar si Ebrietas cam intr-un minut pe fiecare Vicar cu Flamesprayer si Ebrietas cu Kirkhammer + Empty Phantasm Shell

4. #624 SP
    apropos, daca are careva nevoie de ajutor la vreun boss, let me know

5. #625 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Contacteaza fundatia "help baciu" a avut cateva rugaminti pe paginile anterioare

6. #626 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    S-a terminat campania . Am reusit sa termin jocul si pe cont propriu insa probabil ca voi mai avea nevoie de ajutor. Imi poti da add oricand.

7. #627 SP
    Member geo971986's Avatar
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    apropos, daca are careva nevoie de ajutor la vreun boss, let me know
    ce nivel esti?

8. #628 SP
    200 si ceva. dar efectul nu e atat de major. ultimii bossi din chalice-uri i-am batut in aceleasi perioade de timp cam ca orice alt jucator

9. #629 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cane-ul e cea mai sexy arma ever, mai ales cand il treci din bici in baston, cum da cu el de pamant asa... That's so pimp!

10. #630 SP
    in cazul asta cred ca merge bine cu peruca aia de nobil din anii 1700

11. #631 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Chiar, cat ati pierdut cel mai mult blood? Ca eu tocmai mi-am luat double frenzy de am scapat 120K din mana... godamn Nightmare area

12. #632 SP
    208000

13. #633 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Imi voi lua si eu jocul curand Any tips for a beginner at the game?
    (P.S:Nu sunt complet pe dinafara la genul asta de jocuri am terminat Demon's Souls si Dark Souls 1 si 2).

14. #634 SP
    Member geo971986's Avatar
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    200 si ceva. dar efectul nu e atat de major. ultimii bossi din chalice-uri i-am batut in aceleasi perioade de timp cam ca orice alt jucator
    eu te intrebasem mai mult sa stiu daca permite diferenta de nivel sa ma ajuti si pe mine cu amygdala defilled chalice...Eu ti-am dat add just in case

15. #635 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    am terminat si eu jocu si nu am coasa stiti cumva unde o pot gasi ?

16. #636 SP
    coasa o poti obtine doar in doua dintre cele trei variante de final. daca ai treminat jocul acceptand oferta lui gherman nu vei putea cumpara obiectul. daca insa ai terminat oricare dintre celelalte doua finaluri posibile, atunci ar trebui sa fie disponibila pentru achizitie in messenger bath dupa ce incepe new game plus

17. #637 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mi-a tras-o azi Martyr Logarius (in Forsaken Castle) de nu parea adevarat. Level 85 si nu cred ca i-am luat mai mult de 20% din viata. Tough mother f... But, i'll be back!
    Daca nu l-ai aranjat inca, te pot ajuta eu si dupa ma ajuti tu sunt level 78.

18. #638 SP
    Junior Member Monex's Avatar
    Atentie! Daca bossul e mort in lumea ta, nu poti ajuta pe nimeni.

19. #639 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Monex View Post
    Atentie! Daca bossul e mort in lumea ta, nu poti ajuta pe nimeni.
    Ei nah! OEE m-a ajutat de nenumarate ori la boss fights unde el ii killarise deja...

20. #640 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Dacă ai omorât TU bossul nu mai poți sa summonezi, dar poți fi summonat fără probleme.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 74 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks