Aseara m-am chinuit 3 ore cu parintele Gascoine si nu am reusit sa il bat. Azi dimineata am avut de omorat vreo 20 de minute si am zis sa dau o tura rapid. L-am ingenunchiat din prima!![]()
I s-a răspuns ca nu merg dlc-urile dintr-o zona pe jocuri din alta zona. După aceea el a întrebat daca merge sa cumpere DLC de pe uk pt ca jocul este z2, dar sa joace pe contul de US. Si Srachi a răspuns ca merge. Si asa stiu și eu, ca merge. Cand ajung acasă o sa testez teoria. Am premium la BF4 pe UK, dar o sa încerc sa vad dacă sunt disponibile hărțile si cand joc pe contul de US
Nu inteleg de ce va certati, nu inteleg de ce inca nu a intervenit un moderator sa va dea mute si nu inteleg de ce discutati aiurea.
Sistemul functioneaza asa:
Ai un joc (ex zona 2 - EU) care se instaleaza pe consola intr-un folder de genul: BLES-XXXX (asta e ex de PS3). DLC-urile achizitionate, trebuie sa fie luate tot de pe cont de zona 2 eu ... pentru ca vor cauta sa se instaleze in folderul cu codul jocului ... BLES-XXXX ...
Daca incercati sa instalati DLC-uri de zona 1 US, adica luate dintr-un cont de US pe un joc de zona 2 eu, nu va va merge ... un DLC de zona 1 va cauta foldere de genul BLUS-XXXX ...
Acum, vrei sa joci un joc de zona 2 cu DLC de zona 2 instalat in consola ta pe un cont de zona 1 intr-un sistem PS4, poti face asta foarte simplu ...
Te duci si activezi contul de zona 2 ca primary pe consola si vei putea accesa continutul contului de EU si pe conturile de US/JP/CN bla bla bla.
Se stie cumva daca aduce imbunatatiri pe partea de pvp ? Matchmaking-ul era oribil, dura o vesnicie pana te conecta ca invadator sau erai invadat.
@Minimize: Am experimentat mai mult partea co-op si pot spune ca merge ok(poate dura pana la 5 min pana iti gaseste "colegul" insa foarte rar). Ca si pvp am fost invadat de 3-4 ori si a fost conexiunea decenta (nu ca in Dark Souls in care pe ecranul tau arata ca inamicul este in fata ta si deodata primesti un backstab ...). Am invadat si eu o singura data insa tipul si-a inchis jocul sau si-a inchis netul
Ca sa fiu sincer platina din Bloodborne e mai usoara de luat comparativ cu Dark Souls ( at least it was for me)
nu stiu daca cineva dintre voi a urmarit pana la capat questline-ul legat de father gascoigne si familia lui. dar... man... holy ****
Joca cineva cu kirkhammer? Momentan am Hunter Axe si am upgradat-o de doua ori.
Aseara am ajuns la Gascoigne. Nu am reusit sa trec de el. Azi runda a doua![]()
Eu am jucat bucati din joc cu absolut toate armele. Acum le am pe toate de 2-3 ori si upgradate la maxim. Bine, am si terminat de 3 ori jocul. Dupa toate astea as recomanda cane-ul si sabia lui Ludwig. Ofera din p meu de vedere cel mai bun echilibru intre forta si rapiditate. Dar nah, trebuie sa si ajungi la ele. Spor cu parintele. Daca ai nevoie de ajutor, shout. Btw, ai luat caseta muzicala de la fetita npc?
Ca arme Ludwig e The ****, Hunter axe și coasa sunt iar foarte bune bune, iar Chikage superbă pe Blood build
Am luat music box, mi-am dat seama ca daca o folosesc de la inceput se transforma mai repede in lup. Ma enerveaza ca ma tot impiedic pe acolo de morminte si copaci.
Aseara cred ca mai aveam doua lovituri si il terminam pe Gascoigne si am zis ca merg peste el si il fac, big mistake. Ma face la psihic jocul.
Stai in spatele crucilor si lovesti din spatele lor, vezi pe youtube fightul sau incearca sa chemi in ajutor un hunter.
Sent from my iPad using Tapatalk
Eu m-am batut cu el sus pe scarile alea, aveam aceeasi problema, ma impiedicam de morminte. Dupa ce se transforma in lup, aruncam cu molotov in el. Care credeti ca a fost cel mai greu boss? Watch Dog of the Old Lords, fara exagerare, cred ca l-am batut din a 15 incercare.
A incercat sa o omoare cineva pe tipa aia de la intrare in sewars? Cred ca m-am exprimat corect in legatura cu personajul![]()
Bookmarks