Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 74 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1473

Thread: Bloodborne

1. #841 SP
    Member Yanciu's Avatar

Bloodborne

Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Nu merg DLC-uri cumpărate din store-ul unei zone pe jocuri din alta zona. De exemplu, nu merge un DLC de pe US (zona 1) pe un joc luat din Europa (zona 2)
    Dar daca il joc pe US?jocul fiind zona 2 si expansion pack-ul luat de pe PSN US

2. #842 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu poți, dacă ai joc zona 2, dlc trebuie sa fie tot z2, indiferent de contul folosit.

3. #843 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Ok. Multumesc

---------- Post added 19-10-2015 at 15:13 ----------

Quote Originally Posted by OEE View Post
    Nu poți, dacă ai joc zona 2, dlc trebuie sa fie tot z2, indiferent de contul folosit.
    Daca o sa cumpar DLC pe zona 2 sa fie la fel cu jocul,care este tot zona 2 oare o sa mearga sa il joc pe US? Nu de alta dar sunt level 160 pe US si n-as vrea vrea sa o iau de la zero pe contul UK

4. #844 SP
    Member Victor420's Avatar
    Aseara m-am chinuit 3 ore cu parintele Gascoine si nu am reusit sa il bat. Azi dimineata am avut de omorat vreo 20 de minute si am zis sa dau o tura rapid. L-am ingenunchiat din prima!

5. #845 SP
    Member Mousey's Avatar
    Quote Originally Posted by Victor420 View Post
    Aseara m-am chinuit 3 ore cu parintele Gascoine si nu am reusit sa il bat. Azi dimineata am avut de omorat vreo 20 de minute si am zis sa dau o tura rapid. L-am ingenunchiat din prima!
    Părintele Guacamole a fost o prezență de temut și pentru mine. Sentimentul ce-l ai după ce reușești să bați un boss e priceless (cel puțin pentru mine). Totuși, mai sunt și momente de genul ăsta. Dacă vânezi platina, îți urez baftă de pe-acum în Chalice Dungeons. You're gonna have a baad time .

6. #846 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    I s-a răspuns ca nu merg dlc-urile dintr-o zona pe jocuri din alta zona. După aceea el a întrebat daca merge sa cumpere DLC de pe uk pt ca jocul este z2, dar sa joace pe contul de US. Si Srachi a răspuns ca merge. Si asa stiu și eu, ca merge. Cand ajung acasă o sa testez teoria. Am premium la BF4 pe UK, dar o sa încerc sa vad dacă sunt disponibile hărțile si cand joc pe contul de US

7. #847 SP
    Member mircoid's Avatar
    Nu inteleg de ce va certati, nu inteleg de ce inca nu a intervenit un moderator sa va dea mute si nu inteleg de ce discutati aiurea.
    Sistemul functioneaza asa:
    Ai un joc (ex zona 2 - EU) care se instaleaza pe consola intr-un folder de genul: BLES-XXXX (asta e ex de PS3). DLC-urile achizitionate, trebuie sa fie luate tot de pe cont de zona 2 eu ... pentru ca vor cauta sa se instaleze in folderul cu codul jocului ... BLES-XXXX ...
    Daca incercati sa instalati DLC-uri de zona 1 US, adica luate dintr-un cont de US pe un joc de zona 2 eu, nu va va merge ... un DLC de zona 1 va cauta foldere de genul BLUS-XXXX ...

Acum, vrei sa joci un joc de zona 2 cu DLC de zona 2 instalat in consola ta pe un cont de zona 1 intr-un sistem PS4, poti face asta foarte simplu ...
    Te duci si activezi contul de zona 2 ca primary pe consola si vei putea accesa continutul contului de EU si pe conturile de US/JP/CN bla bla bla.

8. #848 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    two more weeks madafacaaas

9. #849 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Se stie cumva daca aduce imbunatatiri pe partea de pvp ? Matchmaking-ul era oribil, dura o vesnicie pana te conecta ca invadator sau erai invadat.

10. #850 SP
    Senior Member axton's Avatar
    @Minimize: Am experimentat mai mult partea co-op si pot spune ca merge ok(poate dura pana la 5 min pana iti gaseste "colegul" insa foarte rar). Ca si pvp am fost invadat de 3-4 ori si a fost conexiunea decenta (nu ca in Dark Souls in care pe ecranul tau arata ca inamicul este in fata ta si deodata primesti un backstab ...). Am invadat si eu o singura data insa tipul si-a inchis jocul sau si-a inchis netul

Ca sa fiu sincer platina din Bloodborne e mai usoara de luat comparativ cu Dark Souls ( at least it was for me)

11. #851 SP
    nu stiu daca cineva dintre voi a urmarit pana la capat questline-ul legat de father gascoigne si familia lui. dar... man... holy ****

12. #852 SP
    Member cosmins's Avatar
    Joca cineva cu kirkhammer? Momentan am Hunter Axe si am upgradat-o de doua ori.
    Aseara am ajuns la Gascoigne. Nu am reusit sa trec de el. Azi runda a doua

13. #853 SP
    Eu am jucat bucati din joc cu absolut toate armele. Acum le am pe toate de 2-3 ori si upgradate la maxim. Bine, am si terminat de 3 ori jocul. Dupa toate astea as recomanda cane-ul si sabia lui Ludwig. Ofera din p meu de vedere cel mai bun echilibru intre forta si rapiditate. Dar nah, trebuie sa si ajungi la ele. Spor cu parintele. Daca ai nevoie de ajutor, shout. Btw, ai luat caseta muzicala de la fetita npc?

14. #854 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ca arme Ludwig e The ****, Hunter axe și coasa sunt iar foarte bune bune, iar Chikage superbă pe Blood build

15. #855 SP
    Member cosmins's Avatar
    Am luat music box, mi-am dat seama ca daca o folosesc de la inceput se transforma mai repede in lup. Ma enerveaza ca ma tot impiedic pe acolo de morminte si copaci.
    Aseara cred ca mai aveam doua lovituri si il terminam pe Gascoigne si am zis ca merg peste el si il fac, big mistake. Ma face la psihic jocul.

16. #856 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    Stai in spatele crucilor si lovesti din spatele lor, vezi pe youtube fightul sau incearca sa chemi in ajutor un hunter.

Sent from my iPad using Tapatalk

17. #857 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmins View Post
    Am luat music box, mi-am dat seama ca daca o folosesc de la inceput se transforma mai repede in lup. Ma enerveaza ca ma tot impiedic pe acolo de morminte si copaci.
    Aseara cred ca mai aveam doua lovituri si il terminam pe Gascoigne si am zis ca merg peste el si il fac, big mistake. Ma face la psihic jocul.
    Pareaza i loviturile cu shotgunul, cutia muzicala o folosesti la ultima transformare, chiar cand se transforma, o folosesti, are efect mai indelungat, dupa care backstab, si ii mai ramane putina viata

Sent from my iPhone using Tapatalk

18. #858 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Eu m-am batut cu el sus pe scarile alea, aveam aceeasi problema, ma impiedicam de morminte. Dupa ce se transforma in lup, aruncam cu molotov in el. Care credeti ca a fost cel mai greu boss? Watch Dog of the Old Lords, fara exagerare, cred ca l-am batut din a 15 incercare.

19. #859 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    A fost cel mai greu si pentru mine.

Sent from my iPad using Tapatalk

20. #860 SP
    Member cosmins's Avatar
    A incercat sa o omoare cineva pe tipa aia de la intrare in sewars? Cred ca m-am exprimat corect in legatura cu personajul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 74 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks