In sfarsit 100% l-am terminat si eu....
A încercat cineva sa joace cu un build bazat pe Arcane, niste sfaturi ar fi utile... Daca fac un build pe Arcane ce arme ar fi mai ok? Ma gândeam la Blades of Mercy sau Threated Cane.
Nu prea e viabil, arme care se scaleaza, fără rune, sunt coasa și blade of mercy. Mai poți să compesezi cu Spells dar nu te va ajuta foarte mult.
Am incercat sa folosesc Executioner's Gloves dar fac un dmg infim, bine am doar 20 la Arcane la caracterul care il folosesc acum, in schimb Augur of Ebrietas face un dmg decent si da si un fel de stun, nu stiu daca spelurile se scaleaza foarte mult astfel incat chiar sa te poata ajuta.
Da, din pacate scaling de arcane este foarte mic, chiar si cu 50 arcane damage-ul la arme creste infim.
Bai au ceva jocurile astea From Software sa moara Bibi!! M-am reapucat de el acum cateva zile datorita DLC-ului si naiba sa ma ia daca ma mai pot opri iar. Azi-noapte m-am trezit ca era 3 dimineata si eu vanam witches prin Hemwick Charnel Lane....Jesus Christ!!!
Cred ca am terminat cam tot ce era de facut prin DLC, solo, NG++, level 190 something. Cea mai grea parte au fost *****ii aia de pesti din fantana in Fishing Village. Mi s-a parut partea cea mai grea din joc incluzand vanilla version. Da-o dreac de treaba, sunt level 190 cu vitality 50, gear foarte bun pe mine si imi dadeau one shot kill. Are you ****ing kidding me? I-am dovedit aseara dupa nenumarate incercari, dupa ce l-am adus pe primul la 50% life am bagat shaman bone blade in el si au inceput sa se bata intre ei. A murit cel cu ancora si astfel am ramas doar cu unul.
Armele din DLC sunt extraordinare, nu ma pot hotari care imi place cel mai mult. Saif e excelenta, am adus-o la +10. Imi trebuie chunks cacalau sa le aduc pe toate la +9, e vreo metoda rapida de farmat pe undeva in urma ultimelor patchuri?
Chunk-urile si Rock-urile le farmezi in Chalice-uri deschise cu glyph.
La cautarea "bloodborne chalice goodies" pe Google iti apar in primele rezultate niste topicuri de reddit cu excel-uri care contin glyph-uri deschise pe online in care se dropeaza ceea ce cauti. Urmareste lista.
wHIRLLIG IS LIFE..! Am terminat dlc-ul de 2 ori in ng+++ bun dar cam scurtut ca si lungime si mai mult armele si toalele fac banii dati decat contentul adus in dlc.. Laurence the first vicar este primul boss din joc Cleric Beast numai ca acum el este pe energizante Fire Fire walk with me..
Cum l-ai terminat de 2 ori in ng+++? Stiu ca trebuie sa incepi un ng pentru a o lua de la 0.
Inainte de dlc am salvat pe cloud (premonitie) am terminat dlc-ul intr-o singura noapte si dupa aceea am vazut ca aceea arma kos parasite (orphan boss) nu imi functiona deoarece nu aveam runa milkeed pt ea neurmand acel quest pt item..a urmat delete save..copy cloud save si mai apoi reluarea contentului dlc..atat! Numai de bine
Ce noroc. Eu am mai jucat o data dupa ce am terminat dlc-ul doar pentru runa aia. Asta inseamna totul de la the one reborn, micolesh, mergo's wet nurse, gascoigne, vicar amelia, Ludwig si toti vanatorii de pe drum doar ptr runa aia blestemata.
Dlc-ul are o poveste separata si se accsaza separat de jocul initial sau e zona si story in jocul initial?
Sent from my iPad using Tapatalk
Povestea e sort of separata dar se acceseaza din jocul principal. Se acceseaza dintr-o anumita locatie dupa ce ai invins al doilea boss obligatoriu
Si daca am trecut la ng+ banuiesc ca dlc-ul,implicit bosii vor fi tot de nivel ng+. ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Am cumparat DLC-ul din Play Station Store , unde il gasesc ca am deschis consola si nu e nici la downloads, nici la library...
---------- Post added 12-12-2015 at 16:41 ----------
Trebuie sa ii dau de aici Download to your PS4?
E inclus in patch, deci nu iti downloadeaza nimic cand il cumperi. L-ai deblocat, il poti accesa dupa Amelia.
Multumesc mult
---------- Post added 13-12-2015 at 02:22 ----------
Stie cineva un hint cum as putea sa il omor pe ala din Old Yharnam cu machine gun? Prima data cand am jucat am reusit sa il imping sau a cazut singur de acolo. Acum cred ca stau de o ora la el, nici la Gascoigne sau Cleric Beast nu am stat atat.
in mod normal poti sa-l impusti pana cade. dar daca deja esti in fight cu el de fiecare data, just fight it out.
Bookmarks