E o mizerie ordinara dungeonul ala. Pe mine m-a ajutat un coleg de pe forum sa il trec, nu cred ca reuseam solo.
E o mizerie ordinara dungeonul ala. Pe mine m-a ajutat un coleg de pe forum sa il trec, nu cred ca reuseam solo.
Nu e usoar sa ajungi la ultimul Boss, dar nici excesiv de greu nu mi s-a parut. Am prins dexteritate de cand joc jocul. Dar Amygdala asta in single player e extrem de greu de batut cu juma de viata. Imi trage unua si am murit din prima. O sa mai incerc, sper sa reusesc pana la urma.
Hit and run! Nu te lacomi la mai mult de o lovitura o data. Si incearca sa lovesti la cap pt visceral attack. Daca stai in close to mid range o sa aiba atacul ala cand da cu ambele maini in fata si lasa capul jos, atunci te bagi si ataci.
Rinse & repeat!
Nu am reusit. Am mai incercat de cateva ori si nu mai am nervi. Bag lupa in el trofeu. E la oferta acum Dark souls 3 pe ps store (54 lei) dar nu mai am nervi de inca un joc de genul. E fain e ok , e unul din cele mai bune jocuri , dar si de la prea mult dulce te ia grata. Poate peste o vreme sa reiau, acum daca mai ma omoara rahatul ala de boss odata sparg si tv-ul si consola. Weekend placut !![]()
Presupun ca cel mai des te omoara atunci cand sare dupa tine. Cand o vezi ca sare, stai pe loc si o sa cada langa tine, ii aplici o scartoafa si fugi. Fii atent la atacurile ei si te apropii cand esti sigur ca ai destul timp sa lovesti si sa fugi. Cand am invins-o, m-am luptat cu ea 20 min.
E un cheese pe youtube, e doable .si eu am zis ca ma omor dar din cateva incercari am reusit.
E cancer, nu merita efortul solo. Un boss care iti da one shot e pur si simplu design prost, dificultate artificiala in loc sa fie organica prin gameplay si AI. Pentru ca e mai ieftin sa maresti atributele inamicului decat sa proiectezi algoritmi mai inteligenti pentru atacurile lui. Eu aveam level 600 si toate atributele la hardcap cand am terminat dungeonul ala si tot dintr-o lovitura muream.![]()
Salut, am o problemă cu jocul și vreau sa știu dacă a mai pățit cineva așa : am jocul instalat de mult pe consolă și am cumpărat și dlc-ul și acum când îi dau continue îmi spune "Game install incomplete", am șters jocul și l-am instalat din nou și îmi apare același mesaj. Îl am în consola de o ora în speranța că se va mai instala ceva și nimic. Ceva soluții?
Jocul si dlc-ul sunt din aceeasi zona? Ma refer sa nu fie joc din Europa și dlc luat de pe US ca nu funcționează.
App de probleme, eu am avut discul cu editia GOTY si am jucat destul de mult din el, dar l-am abandonat si vandut intre timp, iar acum cu PS+ Collection am zis sa downloadez jocul si sa-l continui, in ideea in care eu nu ma atinsesem de DLC content si am presupus ca pot continua macar pana termin povestea principala, dar...se pare ca nu pot decat sa o iau de la 0.
Eram curios de cum merge pe PS5, dar de la 0 nu-l iau...
L-am instalat eu acum pe ps5 și ma dat cu toate salvările
Se misca mai rapid dar parca nu mai îmi place asa mult ca prima data când lam terminat
Da, jocul și dlc-ul sunt aceeași zona, doar am mai jucat, dar acum nu mai vrea.
PS : Am reușit sa întru în joc doar după ce am descarcat salvările din cloud în ps4.
L-am reînceput și eu pe PS5 și mi-am făcut un build pe arcane sa văd cum e. E unul din jocurile mele preferate, îl joc cel puțin o data pe an.
Am întâmpinat mici probleme pe PS5 in sensul ca luam disconnect imediat dacă încercam sa joc on-line. M-am gândit ca e de la salvările vechi de PS4, așa ca am dat new game, dar am observat ca la numele caracterului orice scriam îmi apărea in chineza! Am schimbat limba meniului consolei din romană in engleză iar toate problemele au dispărut, merg și salvările vechi. Ce am observat e ca teleportul este mai rapid, in rest la fel!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ma bucur ca unul din titlurile de lansare ps5 e un joc souls. Reda pofta pt astfel de jocuri iari jucatorilor noi le deschide apetitul. La mine Bloodborne a fost primul joc de genul. L-am luat la mult timp dupa consola ps4 pt ca am tot vazut ca e apreciat si am zis sa incerc. L-am urat cu toata fiinta mea la inceput. Mi se parea groaznic: greu, fara poveste, ciudat, fara harta etc. Pana la un moment dat cand am inceput sa ma prind ca trebuie sa il abordez altfel fata de un joc hack&slash si am inteles de ce nu exista harta in coltul ecranului
. Acum e unul din preferatele mele. Am luat editia goty. Am luat si Darksouls 3 cu dlc-urile pe care acum il tot joc. Extraordinare jocuri. Mi-e greu sa ma decid care imi place mai mult, BB sau DS3. Oricum recomand tuturor carora le-a placut BB sa joace si DS3.
Bookmarks