Yoy, i-am dat si eu precomanda la Altex. Arata prea bine ca sa nu-mi gheara pe el.
PS4 Exclusive Bloodborne’s First 19 Minutes Analysis: Menus, Attributes, Weapons, Mechanics and More | DualShockers
Many mechanics of Bloodborne have been a mystery until now, but the lid is beginning to open thanks to the first nineteen minutes of the upcoming PS4 exclusive, published by IGN. If you want to check them out, you can watch them at the bottom of this post, but let us delve into the video, and analyze in depth what we can learn from it about the game.
There are mild spoilers below, so if you prefer to discover everything by yourself, don’t read further. It’s been nice to meet you. Brief, but intense.
Ok, imi place ce vad acolo, cel putin din punct de vedere grafic e mai bine ca in alpha. Au redus reflexiile si glare-ul care era in abundenta si nu isi avea sens.
Astia cand naiba au de gand sa faca niste caractere principale care sa nu fie identice cu niste rejects din Captain Planet-ul anilor 90?
Din ce vad jocul arata super(grafica,atmosfera etc),dar gradul de dificultate ma pune pe ganduriPana mea in DS,mureai de 5 ori pana sa intri in castel(Boletaria)
.Sper sa nu fie doar un HnS gen GOW
.
Cred că acum juca cineva competent. Plus că e foarte posibil să fie o versiune cu debug.
Bloodborne Collector's Edition Strategy Guide - 40 % off pe amazon.com ,aprox 110 LEI cu tot cu transport.
Am anulat comanda de pe amazon.com si am facut aici. Bloodborne : Future Press : 9783869930695
Ajunge in cel mult 10 zile, transport gratuit. Ghidul DS2 tot de aici l-am luat.
Bloodborne - Soundtrack Recording Session - Behind the Scene
---------- Post added 19-02-2015 at 11:15 ----------
Bloodborne Story Trailer
Ma uitam pe Altex si am vazut editia de colectie care include 2 dlc-uri. Care sunt mai exact acele 2 dlc-uri? In descriere, pe Altex, zice ca ti ofera 2 mesageri ( gen soaps in Dark souls). 200 ron in plus numai pentru atat?
* Oh, am vazut ca si editia standard iti ofera acei 2 mesageri. Venind vorba de dlc-uri, va avea vreunul?
Miyazaki, salveaza-ne. Sper ca designul sa fie mai apropiat de DS, desi am observat ca are si ceva din DeS. De abia astept si jocul, dar si ghidul (epicnamebro este omul meu de baza).
Bookmarks