Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 35 of 35

Thread: Curatare PS4

1. #21 SP
    Member legokid220's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Exact, zgarieturile fine sunt inevitabile. Dar cine sta sa se uite pe consola ta cu lupa ? Asta e, apar zgarieturi si gata
    Poate la tine e nevoie de lupa dar la mine e praf facuta.
    prietena mea s-a gandit ea ca e bine sa stearga praful pe oriunde prinde l-a sters ca sa se tina mine. In fine... se zgarie oricum, orice ai face!

2. #22 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Sa inteleg ca a dat pe ea cum dai cu peria pe pantofi ? Nasol atunci, cauta un cover nou pentru partea lucioasa.

3. #23 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Eu am alta problema , cum curatam praful dintre grilele de aer de pe lateral ,fara ca acesta sa cada in interior ?!
    Am vazut ca se mai strange putin puf d-ala ,iar aspiratorul nu prea are loc intre cele doua parti.

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    N-ai tu aspirator puternic In plus, vezi la magazinele de specialitate, ca exista niste kit-uri de "duze" pt. aspiratoare (de toate marimile si pentru toate zonele greu de ajuns).

5. #25 SP
    de puternic e puternic, insa intre santurile alea se pierde mult
    o sa caut capate d-alea , merci

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Uite, eu asa ceva folosesc: Kit mini-accesorii pentru aspirator Menalux D18N, universal.
    Attached Images Attached Images kit_aspirator.jpg

7. #27 SP
    N-as vrea ceva cu perii , mi-e ca totusi "indeasa" printre grile puful ala .
    insa chestiile alea ascutite cred ca sunt exact ce trebuie !

8. #28 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Aaa, deci nu sunt singurul obsedat de zgarieturiGood to know.
    Si eu ma gandeam la un cover mat...o data am sters praful si s-a zgariat, de atunci il las sa adune acolo

9. #29 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Eu ii tin tipla in care a venit pe el, si pe ps3-ul de langa el, cand ma joc, o dau la o parte , asta pana ii gasesc un autocolant care imi place, sau un cover dragut

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by EdenIsNotEnough View Post
    Eu ii tin tipla in care a venit pe el
    Nu pot sa cred asa ceva
    Stiam eu ca nu au disparut oamenii care-si tin telecomenzile in țiplă si pastreaza plasticul pe ecranul telefonului

11. #31 SP
    Eu il sterg pur si simplu cu o carpa microfibra auto de la valeo..n-are nimic .

12. #32 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Lumineaza partea lucioasa cu o lanterna si revino cu feedback.

13. #33 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Cand am zis tipla ma refeream la folia aia semi transparenta in care a venit invelit .

14. #34 SP
    Rasco , da-l bre naibi de plastic iefin , consola sa mearga.
    cand zic ca n-are nimic ma refer ca arata ok , nu ca stau sa ma uit cu lupa.
    pe mine ma deranjeaza partea mata, am pus degetele pe ea si acolo au ramas urmele

15. #35 SP
    dupa 3 luni (de cand am anulat butonul eject) am redesfacut consola sa o curat, nu era mare chestie dar nici curata
    Attached Images Attached Images img_0399.jpg img_0393.jpg img_0394.jpg img_0395.jpg img_0396.jpg img_0397.jpg img_0398.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2