Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 32 of 37 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 ... LastLast
Results 621 to 640 of 736

Thread: God of War (2018)

1. #621 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Pentru mine primele 2, 3 ore au fost epice. De acolo a luat-o in jos. Mie nu mi-au placut bossi, categoric sub nivelul anterioarelor editii. Am ramas dezamagit, super overrated.
    Este. Ce sa-i faci? Daca majoritatea site-urilor de "specialitate" ii dadeau 6 sau 7 cantam alta melodie acum. Putini bosi, combat mediocru, gameplay pe șine, etc.
    Imi pare rau sa zic dar Cory Balrog nu mi se pare vreun mare geniu asa cum este ridicat in slavi de majoritatea gamerilor. Eh, ce sa-i faci. Lasa ca o sa vina Itsuno si o sa ne dea o lectie de ce inseamna joc de actiune.

2. #622 SP
    Member KiritoStefan's Avatar
    Salut
    Kratos va avea si alta arma ?

3. #623 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Posibil. Poate chiar alte arme.

4. #624 SP
    Member vladthegamer's Avatar

God of War 4

Quote Originally Posted by clovnusor View Post
    Este. Ce sa-i faci? Daca majoritatea site-urilor de "specialitate" ii dadeau 6 sau 7 cantam alta melodie acum. Putini bosi, combat mediocru, gameplay pe șine, etc.
    Imi pare rau sa zic dar Cory Balrog nu mi se pare vreun mare geniu asa cum este ridicat in slavi de majoritatea gamerilor. Eh, ce sa-i faci. Lasa ca o sa vina Itsuno si o sa ne dea o lectie de ce inseamna joc de actiune.
    Lasati, e mai bun Fortnite, jocul acela soygame.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. #625 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    E bun si Fortnite, e bun si GoW, is bune si altele. Jucati ce va place vouă si nu mai luati in considerare părerile altora. E necesar mereu sa ne fie aprobate gusturile de cei din jur?

6. #626 SP
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    E necesar mereu sa ne fie aprobate gusturile de cei din jur?
    Da.

God of War presedinte!

7. #627 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar

8. #628 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Acum dupa al doilea playthrough care nici nu l-am dus pana la sfarsit din cauza ca m-am plictisit.Sincer nu mi se pare nimic revolutionar la acest joc incat sa zici "mama ce revelatie o avut Cory Barlog"'.A fost doar hypeul.Sunt dezamagit de luptele cu bossi...imi doream sa apara momentul ala "wow"'.
    Parerea mea e ca nu merita nota 10 ci mai degraba un 7,mai ales pentru finalul care il consider sec.Ma asteptat la un final grandios,nu un partz.N-aveti decat sa-mi sariti in cap dar la jocul asta a fost doar hype-ul.

9. #629 SP
    ^Daca e joc de nota 7, poti enumera 3 jocuri aparute anul asta care merita mai mult, in opinia ta?

10. #630 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Fortnite

11. #631 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Ma nu mai tot pomeniți de tampenia aia de jos fort boyard in până mea de puscarie de joc. God of War ti-l îndoaie si face ture in juru lui asa fara efort.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

12. #632 SP
    Junior Member tphaseitx's Avatar
    Mult Hype, foarte mult hype. Grafica este extraordinara, aspectul vizual este peste orice joc de Playstation.

Dar nu m-a facut aproape deloc sa spun wow. Luptele au fost mult mai intense si spectaculoase in GoW3. Bosii la fel. Sincer am asteptat jocul asta de mult timp dar m-a dezamagit.
    Sistemul de catarare e infect, tot trebuie sa apesi Cerc asta in timp ce in prealabil ai indreptat camera in directia in care vrei sa te cateri si nu poate sari in timpul luptelor ceea ce mi se pare un mega minus.

Arata bine dar ca si gameplay e cel mult mediocru, dupa ce joci Assassins Creed Tomb Raider si Horizon, sistemul de catarare din God of War e cel mult mediocru.

Camera e excelent pusa deasupra umarului dar luptele nu sunt deloc spectaculoase. Sar din toti inamicii milioane de particole colorate, parca ar fi joc de copii. Cel putin pentru mine sistemul de lupta din God od War 3, drama si bosii de nivel sunt foarte multe clase peste God of War.

God of War e mai degraba bun pentru un film interactiv decat pentru un joc de actiune.

13. #633 SP
    Ma doare capul cand vad ce argumente gasesc unii. Cat timp petreci catarandu-te in AC si cat timp in God of War? De ce nu compari si combatul celor doua jocuri?
    Vad ca de una dintre cele mai importante componente ale jocului nu ai zis nimic. Nici povestea nu ti-a placut sau ai renuntat la joc din cauza cataratului?
    Nu spun ca e un joc perfect, nici pe departe, dar sa il consideri un joc mediocru, mai ales pe baza argumentelor aduse, e nedrept.

14. #634 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Eu il consider un joc mediocru spre bunicel datorita aspectelor ce le-am semnalat mai sus.Nu am voie sa am dreptul la propria mea opinie,fara sa ma intereseze ce cred altii despre el?Sau suntem toti obligati sa impartasim aceasi parere,adica sa fim de acord ca e un joc de nota 10 ?!
    Toata lumea e indreptatita sa-si spuna propria opinie fie ca sunteti ori nu de acord.

15. #635 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Mie jocul asta mi s-a parut un refresh bun si probabil urmatorul o sa fie mult mai interesant si complex, totusi mi-a placut foarte mult si asta , da, nu este mega pe partea de gameplay dar curge foarte misto.

16. #636 SP
    Junior Member tphaseitx's Avatar
    Povestea? Ce poveste? Daca tu crezi ca a perinda cele 9 taramuri pentru a gasi cel mai inalt varf de pe care sa arunci cenusa (drama drama drama, tobele sunt in delir) inseamna ca nu sti nimic despre ce inseamna God of War. E ca si cum Nathan Drake s-ar apuca de farming...

Luptele nu au niciun feeling de God of War. Din toti inamicii sar curcubee de culori, parca e un joc pentru copii. GoW s-a caracterizat prin exprimarea artistica grafica a frustrarii unui semizeu in lupta cu zeii si a dramatismului luptelor. Aceste aspecte nu exista in ultimul God of War. E un joc spectaculos dat nu e God of War, e un joc extrem de frumos visual cu o poveste interesanta, cu multe zone de explorat, dar nu l-am regasit pe Kratos care se lupta cu zeii, nu i-am regasit nici agresivitatea nici framantarile interioare nici dramatismul bataliilor.

Revin, degeaba are o barda cu nspe mii de tweakuri pe ea daca la fiecare lovitura sar curcubee si particule colorate. Nu mai bine ii dadeau o floare? Blades of Chaos cand isi fac aparitia incepe sa imi aduca aminte de ceva God of War dar tot nu e el. E un mosneag obosit care in loc de rage & stuff da cu o barda magica din care sar curcubee... Asta nu e God of War, e o poveste frumoasa pentru copii, superba, dar nu e God of War.

Nu vreau sa compar cu GoW3, vreau sa il compar cu GoW2. Daca lasam la o parte grafica extraordinara si luam strict gameplay-ul si sistemul de combat, luptele, bosii, dramatismul, mediocru e mult si cu indulgenta spus.

GoW1 si 2 le-am rejucat in nestire. GoW 3 l-am rejucat de cel putin 5 ori. Ascension a fost o pacaleala. Dar asta m-a facut ca dupa cateva ore sa nu mai fiu curios cum se termina. Probabil sunt si eu un mosneag plictisit, la fel ca si Kratos.... si Cory.

17. #637 SP
    Se pare ca pe vechi il sperie noul. Cam asa as rezuma tot ce ai spus mai sus.

Era normal ca jocul sa se adapteze cumva la prezent si, de ce nu, la generatia care a crescut odata cu Kratos. Spui ca nu ai regasit framantarile interioare ale lui Kratos, imi pare putin ciudata afirmatia, mare parte din poveste bazandu-se pe acestea. Sau am cumparat eu jocul gresit?

18. #638 SP
    mie noul Kratos mi se pare mult mai complex ca personaj , pot spune ca vechiul Kratos mi-era antipatic , un fel bodyguard pe sistem pumnii mei minte nu are , in timp ce aici personajul este mult mai deep ( nu stiu de ce toata lumea o tine cu copii , pt ca acum pe console pe langa copii joaca si vechea generatie de copii )

19. #639 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    Salut, nu am rabdarea necesara sa caut acele armuri mistice, voi ce folositi ? La ce caracteristici va uitati atunci cand luati o armura ?

20. #640 SP
    dupa parerea mea mai important este levelul la care ai ajuns cu personajul ( deci si level pe armura) si mai ales sa ai cate 3-4 sloturi pe fiecare armura pt a pune cele mai interesante "rune" parca.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 37 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 ... LastLast