Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 57

Thread: inFAMOUS: First Light

1. #21 SP
    Member popteodor's Avatar
    Banuiesc ca se poate si pt PSN UK ... ?

2. #22 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Câteva note

Destructiod – 8.5
    God is a Geek – 8
    IGN – 7.5
    TheSixthAxis – 8
    Eurogamer – 6
    Gamespot – 6
    PushSquare – 7

3. #23 SP
    Member chesterb's Avatar
    aşa puţin?

4. #24 SP
    Member popteodor's Avatar
    Nu mai conteaza, deja e downloadat, doar sa se "lanseze"

5. #25 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    aşa puţin?
    Ce vrei, man, nu e Call of Duty Developer mic, bani putini, pile si mai putine

Daca ti-a placut SS, ma indoiesc ca nu o sa-ti placa si asta. Toti se plang ca nu ai decat o putere... pai DOOOH, joci doar cu Fetch... si 4-5 ore e acceptabil la un joc PS4 de 90 lei.

6. #26 SP
    Member chesterb's Avatar
    mi-a plăcut SS şi abia aştept să joc FL.

7. #27 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Data de 1 Septembrie afisata pe siteul Altex/MG este corecta?

Are cineva ceva stire cand se lanseaza la ei?

8. #28 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Pentru cei care au facut comanda pt. varianta retail de la Altex...

Buna ziua,

Produsului precomandat de dvs inFAMOUS - First Light PS4 i s-a decalat data de lansare pana la 10.09.2014.

In cazul altor modificari, va vom tine la curent.

9. #29 SP
    Pfff exact acum vroiam sa postez :/

10. #30 SP
    Buna ziua,

Produsul precumandat de dvs inFAMOUS - First Light PS4 a intrat in stocul nostru.

Va multumim!

11. #31 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Din ce am vazut sigur o sa imi placa, sper sa apara un stand alone in care sa jucam si cu Eugene.

12. #32 SP
    Member chesterb's Avatar
    Pănă la urmă când intră la Altex?

13. #33 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Pănă la urmă când intră la Altex?
    Il au in stoc, l-am comandat eu ieri, iar azi am primit mesaj de la curier ca o sa-l primesc.

14. #34 SP
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Il au in stoc, l-am comandat eu ieri, iar azi am primit mesaj de la curier ca o sa-l primesc.
    WTF? Eu am precomanda de mai mult de 1 saptamana si nimic :/

15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar

inFAMOUS: First Light

Ah, eu am si uitat cand l-am terminat (asta nu e joc de luat retail)... Nota 7.5/10 din partea mea. Se putea mai bine, dar nah... la urma urmei e un DLC convertit in "full game" - l-am terminat in cateva ore. Recomand insa sa jucati inainte Infamous, altfel s-ar putea sa va uitati ca... la calendar

16. #36 SP
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    WTF? Eu am precomanda de mai mult de 1 saptamana si nimic :/
    Vechea poveste cu Altex...

17. #37 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ah, eu am si uitat cand l-am terminat (asta nu e joc de luat retail)... Nota 7.5/10 din partea mea. Se putea mai bine, dar nah... la urma urmei e un DLC convertit in "full game" - l-am terminat in cateva ore. Recomand insa sa jucati inainte Infamous, altfel s-ar putea sa va uitati ca... la calendar
    Multi care au jucat Second Son au zis ca First Light le-a placut mai mult, iar mie Second Son mi-a placut tare mult.

@raducucosmin Am sunat la ei, si au zis ca maine, cel tarziu sambata il am.

18. #38 SP
    Junior Member Magikutz's Avatar
    Eu am dat comanda ieri de la ALTEX dar cam tarziu (ora ma refer) dar cica maine imi vine acasa , mie Second Son mi-a placut mult , chiar i-am facut platinum , nu e greu deloc prima data joci povestea pe good karma cu orice dificultate iar dupa joci pe cealalta poveste evil karma pe expert (nu e greu deloc , intr-o zi le faci pe amundoua si chiar recomand Second Son pentru ce-i care nu l-au jucat , e chiar un joc bun

19. #39 SP
    Member chesterb's Avatar
    A facut cineva platina la FL. E greu?

20. #40 SP
    A facut cineva platina la FL. E greu?
    Pare ceva mai greu decat SS. In arena se dau lupte grele, insa cei care au jucat SS il pot folosi pe Delsin, iar chestia asta ajuta destul de mult.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Bookmarks