Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 39 of 39

Thread: PS4 vertical vs. orizontal, DS4

1. #21 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da, dar 8 picioruse 20£ cu tot cu drum, cam scump. Amândoi avem aceeași părere, a zis ca mai bine își cumpără stand vertical de la noi, deși i-am spus ca nu prea il recomanda lumea, astupa o aerisire parca?

PS sa nu uiti de Coca Cola Life

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca vrei ceva cheap, atunci asa ceva: StarTech.com 1-1/4" Dia. Self-Adhesive Rubber Feet for PC Cases (4/pkg): Amazon.co.uk: Computers & Accessories - costa 1.99£. Bafta (sper ca esti constient insa ca e valabila expresia "cat platesti, atata face")!
    Attached Images Attached Images sorbothane.jpg startech_rubber_feet.jpg

3. #23 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu am pus-o pe capace de cola si nu mi-am mai batut capul

ce zici Dante, merita banii 4 cola la jumate,sacrificate ?!

p.s. eu cred ca merita inaltimea adaugata , deoarece se face un transfer de aer rece pe sub consola
    Attached Images Attached Images dsc_0060.jpg dsc_0059.jpg

4. #24 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Eu credeam ca glumesti cand imi ziceai ca ti-ai pus pe capace de cola...

5. #25 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    e important spatiul ala intre birou si ps oare se incalzeste mai greu ps-u?

6. #26 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    De cand am pus cauciucul ala sub, nu se mai incalzeste asa de tare.Desi partea de jos nu conteaza la PS4.Placa de baza+heatsink-ul sunt plasate deasupra.

7. #27 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    1. Orizontal, eventual cu niste picioruse sub ea, chiar daca nu sorbothane. Eu am luat restul de 4 sorbothane de la sevenfury si pot spune ca sunt foarte bune.

2. Toata lumea spune ca da, eu le-am pus din prima zi si cred ca am facut o alegere buna.

3. In Romania nu cred ca se gasesc, cel putin eu nu am vazut.
    Daca aveti timp si chef as vrea sa vad si eu o poza cum a pus poiuyt. Merci
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Pai nu prea ai încotro, nu îmi place deloc să am consola lipită de mobilă.

8. #28 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Pentru Dant3:

Daca mai exista si alte nelamuriri / curiozitati, feel free to ask
    Attached Images Attached Images img_20140902_120019.jpg img_20140902_120033.jpg img_20140902_120043.jpg

9. #29 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Arata fain, sar' mana Albe exista oare? Poate imi iau consola alba

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by Harkonnen View Post
    Eu credeam ca glumesti cand imi ziceai ca ti-ai pus pe capace de cola...
    Pai a fost cea mai la indemana varianta la vremea respectiva, nu mi-am mai batut capul dupa , desi arata bine piciorusele postate de tudomih.
    dar cine se uita sub consola.

11. #31 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Eu sunt hardcore am pus consola lipita de suprafata !

12. #32 SP
    Eu nu le-am pus pentru aspectul estetic, ci am vrut ca PS4 sa nu stea lipit pe suprafata. M-am gandit si ca racirea va fi facilitata.

13. #33 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Era un baiat pe forum care pusese 4 zaruri sub consola, e si aia o varianta. Ideea celor recomandate de MonkY de exemplu, e ca sunt dintr-o guma, adica reduc vibratiile, asta in timp ce niste capace tocmai ca vor produce vibratii mai mari fiind din plastic solid. Pot fi considerate ca niste garnituri sub consola. Daca scopul e doar sa o ridici, o faci cu acele capacele de cola si scapi ieftin, dar ma tem ca vibratiile produse vor fi daunatoare in the long run.

N-am pus niciodata nimic sub nicio consola si nu am avut probleme cu incalzirea, doar altele.

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Daca mai exista si alte nelamuriri / curiozitati, feel free to ask
    Sa stii ca nu prea-i vad un viitor stralucit consolei stand direct deasupra subwoofer-ului

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post

N-am pus niciodata nimic sub nicio consola si nu am avut probleme cu incalzirea, doar altele.
    pai este o problema, si cele 3 picioruse ale consolei sunt tot din ..plastic solid.

16. #36 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa stii ca nu prea-i vad un viitor stralucit consolei stand direct deasupra subwoofer-ului
    Asta voiam sa scriu acum

17. #37 SP
    Subwoofer-ul nu este lipit de suprafata de sticla pe care sta consola. Totusi, ziceti ca pozitia nu e buna ?

18. #38 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ar trebui sa ai o distanta de cel putin un metru, depinde si de mărimea sub-ului, eu asa stiu.

19. #39 SP
    Banned asperas's Avatar
    @poiuyt: Credeam ca sunt singurul.. man am facut si eu asta cu capacele (le-am unit intre ele ) insa am facut asta pt PS3!

ps: capace mountain dew

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Bookmarks