Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 39 of 39

Thread: PS4 vertical vs. orizontal, DS4

1. #21 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da, dar 8 picioruse 20£ cu tot cu drum, cam scump. Amândoi avem aceeași părere, a zis ca mai bine își cumpără stand vertical de la noi, deși i-am spus ca nu prea il recomanda lumea, astupa o aerisire parca?

PS sa nu uiti de Coca Cola Life

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca vrei ceva cheap, atunci asa ceva: StarTech.com 1-1/4" Dia. Self-Adhesive Rubber Feet for PC Cases (4/pkg): Amazon.co.uk: Computers & Accessories - costa 1.99£. Bafta (sper ca esti constient insa ca e valabila expresia "cat platesti, atata face")!
    Attached Images Attached Images sorbothane.jpg startech_rubber_feet.jpg

3. #23 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu am pus-o pe capace de cola si nu mi-am mai batut capul

ce zici Dante, merita banii 4 cola la jumate,sacrificate ?!

p.s. eu cred ca merita inaltimea adaugata , deoarece se face un transfer de aer rece pe sub consola
    Attached Images Attached Images dsc_0060.jpg dsc_0059.jpg

4. #24 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Eu credeam ca glumesti cand imi ziceai ca ti-ai pus pe capace de cola...

5. #25 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    e important spatiul ala intre birou si ps oare se incalzeste mai greu ps-u?

6. #26 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    De cand am pus cauciucul ala sub, nu se mai incalzeste asa de tare.Desi partea de jos nu conteaza la PS4.Placa de baza+heatsink-ul sunt plasate deasupra.

7. #27 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    1. Orizontal, eventual cu niste picioruse sub ea, chiar daca nu sorbothane. Eu am luat restul de 4 sorbothane de la sevenfury si pot spune ca sunt foarte bune.

2. Toata lumea spune ca da, eu le-am pus din prima zi si cred ca am facut o alegere buna.

3. In Romania nu cred ca se gasesc, cel putin eu nu am vazut.
    Daca aveti timp si chef as vrea sa vad si eu o poza cum a pus poiuyt. Merci
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Pai nu prea ai încotro, nu îmi place deloc să am consola lipită de mobilă.

8. #28 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Pentru Dant3:

Daca mai exista si alte nelamuriri / curiozitati, feel free to ask
    Attached Images Attached Images img_20140902_120019.jpg img_20140902_120033.jpg img_20140902_120043.jpg

9. #29 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Arata fain, sar' mana Albe exista oare? Poate imi iau consola alba

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by Harkonnen View Post
    Eu credeam ca glumesti cand imi ziceai ca ti-ai pus pe capace de cola...
    Pai a fost cea mai la indemana varianta la vremea respectiva, nu mi-am mai batut capul dupa , desi arata bine piciorusele postate de tudomih.
    dar cine se uita sub consola.

11. #31 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Eu sunt hardcore am pus consola lipita de suprafata !

12. #32 SP
    Eu nu le-am pus pentru aspectul estetic, ci am vrut ca PS4 sa nu stea lipit pe suprafata. M-am gandit si ca racirea va fi facilitata.

13. #33 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Era un baiat pe forum care pusese 4 zaruri sub consola, e si aia o varianta. Ideea celor recomandate de MonkY de exemplu, e ca sunt dintr-o guma, adica reduc vibratiile, asta in timp ce niste capace tocmai ca vor produce vibratii mai mari fiind din plastic solid. Pot fi considerate ca niste garnituri sub consola. Daca scopul e doar sa o ridici, o faci cu acele capacele de cola si scapi ieftin, dar ma tem ca vibratiile produse vor fi daunatoare in the long run.

N-am pus niciodata nimic sub nicio consola si nu am avut probleme cu incalzirea, doar altele.

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Daca mai exista si alte nelamuriri / curiozitati, feel free to ask
    Sa stii ca nu prea-i vad un viitor stralucit consolei stand direct deasupra subwoofer-ului

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post

N-am pus niciodata nimic sub nicio consola si nu am avut probleme cu incalzirea, doar altele.
    pai este o problema, si cele 3 picioruse ale consolei sunt tot din ..plastic solid.

16. #36 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa stii ca nu prea-i vad un viitor stralucit consolei stand direct deasupra subwoofer-ului
    Asta voiam sa scriu acum

17. #37 SP
    Subwoofer-ul nu este lipit de suprafata de sticla pe care sta consola. Totusi, ziceti ca pozitia nu e buna ?

18. #38 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ar trebui sa ai o distanta de cel putin un metru, depinde si de mărimea sub-ului, eu asa stiu.

19. #39 SP
    Banned asperas's Avatar
    @poiuyt: Credeam ca sunt singurul.. man am facut si eu asta cu capacele (le-am unit intre ele ) insa am facut asta pt PS3!

ps: capace mountain dew

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Bookmarks