Nu cred ca poti.
Cred ca depinde de joc, daca amicul are un joc zona 1 iti trebuie cont de US, doar asa a mers la mine Shadow of Mordor.
Daca fac eu share, trebuie sa am plus pe contul ala, sau pot sa am pe alt cont si sa-l fac primar ca sa am pe toata consola?
Am avut si eu o problema cu share-ul la shadow of mordor, si eu si prietenul caruia vroiam sa-i partajez jocul avem cont pe UK, jocul este cumparat din altex, nu am putut sa-i dau sa joace zicea o chestie tot asa ca nu e valabil in regiunea lui.
Cine imi da si mie prin Share Play sa testez Call Of Duty: Advanced Warfare? Nimeni deoarece Call of Duty: Advanced Warfare blocks out Share Play entirely Call of Duty: Advanced Warfare blocks out Share Play entirely | PlayStation 4
Am dat share play de pe contul de UK (care e secundar si nu are PS+) unui amic UFC care este all zone. Am sa incerc si diferitele variante sa ii dau share play cand sunt logat pe contul de US si cu un al joc sa vad ce se intampla.
PS: mi se pare mie s-au v-ati cam incins pe aici![]()
Mai da cum se zgarceste lumea la banda de internet, cred ca am cerut la 3 persoane sa fiu specatator(nu sa joc doar sa ma uit la ei cum joaca) la AC Unity pt 5-10 minute, nici ca ma baga nimeni in seama. Pt mine acum a devenit un alt feature useless acest share play.
Salut colegii care puteti sa ma ajutati si pe minecu un sharplay macar un meci de battlefield 4 multiplaier ca eu inca nam facut rost de ps plus va rog mult .
![]()
Imi poate da si mie cineva SharePlay la AC Unity ? Dau si eu back COD AW![]()
Aveit ID-ul la semnatura, daca doreste cineva...
By Schatten in forum Sony PlayStation 4
By Tudoran in forum Console News
By zinodaur in forum Hardware
By MonkY in forum Software
Bookmarks