Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast
Results 101 to 120 of 153

Thread: God Of War III (Remastered)

1. #101 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by opragnar View Post
    aha deci esti un casual, call of duty, halo, gears of war, avatarul tau induce in eroare ca playstation gamers joaca jocuri de calitate, eu zic sa-ti schimbi avatarul cu ceva de xbox, recomand un avatar cu master chief, s-ar potrivi mai bine
    Da, e un casual, si? A omorat mama cuiva? Daca a jucat pe xbox tura trecuta si acum joaca pe PS, e de condamnat?? D

2. #102 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    da ma, joc jocuri proaste nu de calitate .

deci jocul asta a avut si dlc-uri sau nu ?!

p.s. kragod, nu e cazul man , ma asteptam la putina tafneala dar ma rog, sunt fan xbox ce vrei.

Quote Originally Posted by opragnar View Post
    aha deci esti un casual, call of duty, halo, gears of war, avatarul tau induce in eroare ca playstation gamers joaca jocuri de calitate, eu zic sa-ti schimbi avatarul cu ceva de xbox, recomand un avatar cu master chief, s-ar potrivi mai bine

m-am conformat si am trecut un avatar potrivit.

3. #103 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    nu inteleg care e diferenta de gameplay intre dante's inferno si gow. am terminat Dante de 3 ori, si fiecare joc GoW de 2 ori. am facut platina la toate. sunt absolut identice din pdv al gameplay-ului.

4. #104 SP
    mie imi pare sitemul de upgrade si combo mai bun la Dante

5. #105 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mulțumesc

6. #106 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Sa vada si colegu' cum se joaca Kratos smashing buttons:

7. #107 SP
    in ce hal "dârdâie" aia in aer , foarte fain artistic chiar

---------- Post added 31-07-2015 at 21:22 ----------

am batut boss 2 , incepe sa devina mai atragator tot intre 6-7 la nota

8. #108 SP
    pt tate o sa-i mai cresc putin nota )

9. #109 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Mai copii, ce e cu toata dusmania asta? Doar pentru ca omului nu-i place jocul, trebuie sa aruncam cu pietre? Mai de bine, mai de rau, el a venit cu o parere argumentata, in loc de rautati gratuite. M-am simtit totusi atacat cand s-a afirmat ca povestea din GoW e banala, asa ca voi comenta putin. Intr-adevar, ideea e una profund filozofica si trebuie privita mai in ansamblu, dar, din pacate, abordata numai in finalul ultimului joc.

Major spoilers

10. #110 SP
    BAI , recunosc, m-am pripit ,jocul asta e misto

11. #111 SP
    Member Darku's Avatar

12. #112 SP
    @Darku am bifat si a doua oara si a treia oara si a patra ...si .. oh wait , nu , nu fac io d-astea

13. #113 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Stai, stai! Tu ai zis ca GoW e slab și nu ai trecut decât de Poseidon? Nu tu upgrade-uri, nu tu arme noi, nu tu lupte awesome cu alți super boși, nu tu Afrodita? Not cool, man, not cool...

14. #114 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Parerile despre un joc in care nu ai trecut cel putin de jumatate sunt ca si avatarul lui Poiuyt: angry monkey with a gun, trying to act smart

15. #115 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Correcshan, smart monkey with a gun trying to act angry, notice the suit?

16. #116 SP
    Member Darku's Avatar
    lasati omul in pace, sunt sigur ca ii place jocul dupa ce a fost de cateva ori la Afrodita in vizita.

17. #117 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Dar eu nici nu ma indoiam ca dupa ce atinge un punct critic o sa ii placa.

18. #118 SP
    da ma e misto jocul , are tot ce vrei , remastered , merge brici...

de exemplu , aseara

sunt cam spre final , nota pana acum 6-7 (a ridicat-o Afrodita)

Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    Parerile despre un joc in care nu ai trecut cel putin de jumatate sunt ca si avatarul lui Poiuyt: angry monkey with a gun, trying to act smart

merci !

19. #119 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Oricum mureai la lovitura aia si daca nu te arunca prin texturi. Block, parry and dodge are yo' best friends.

20. #120 SP
    nu muream ca nu joc pe ultimul nivel de dificultate joc pe GOD si deci imi lua putina viata

daca dai o serie de doua-trei lovituri nu poti sa faci nici blocaj nici dodge in timpul asta caci trebuie sa-si termine seria imprecisa de multe ori, la batman cand dai block pai e block in milisecunda aia ,iar in clip dau dodge doar ca ma arunca inspre boss .

vis a vis de combo/upgrade ca tot precizam candva(am si Nemesis upgradat la maxim, deci ultima arma), sunt mai misto gandite la Dante's Inferno , mai complexe nu mereu acealeasi combinati pt fiecare arma.

am uitat sa precizez, jocul e misto.

cel mai greu boss mi s-a parut Hades pana acum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast

Bookmarks