nu inteleg care e diferenta de gameplay intre dante's inferno si gow. am terminat Dante de 3 ori, si fiecare joc GoW de 2 ori. am facut platina la toate. sunt absolut identice din pdv al gameplay-ului.
in ce hal "dârdâie" aia in aer , foarte fainartistic chiar
---------- Post added 31-07-2015 at 21:22 ----------
am batut boss 2 , incepe sa devina mai atragator tot intre 6-7 la nota![]()
Mai copii, ce e cu toata dusmania asta? Doar pentru ca omului nu-i place jocul, trebuie sa aruncam cu pietre? Mai de bine, mai de rau, el a venit cu o parere argumentata, in loc de rautati gratuite. M-am simtit totusi atacat cand s-a afirmat ca povestea din GoW e banala, asa ca voi comenta putin. Intr-adevar, ideea e una profund filozofica si trebuie privita mai in ansamblu, dar, din pacate, abordata numai in finalul ultimului joc.
Major spoilers
@Darku am bifat si a doua oara si a treia oara si a patra ...si .. oh wait , nu , nu fac io d-astea![]()
Stai, stai! Tu ai zis ca GoW e slab și nu ai trecut decât de Poseidon? Nu tu upgrade-uri, nu tu arme noi, nu tu lupte awesome cu alți super boși, nu tu Afrodita? Not cool, man, not cool...
Parerile despre un joc in care nu ai trecut cel putin de jumatate sunt ca si avatarul lui Poiuyt: angry monkey with a gun, trying to act smart![]()
lasati omul in pace, sunt sigur ca ii place jocul dupa ce a fost de cateva ori la Afrodita in vizita.
Oricum mureai la lovitura aia si daca nu te arunca prin texturi. Block, parry and dodge are yo' best friends.
nu muream ca nu joc pe ultimul nivel de dificultate joc pe GOD si deci imi lua putina viata
daca dai o serie de doua-trei lovituri nu poti sa faci nici blocaj nici dodge in timpul asta caci trebuie sa-si termine seria imprecisa de multe ori, la batman cand dai block pai e block in milisecunda aia ,iar in clip dau dodge doar ca ma arunca inspre boss .
vis a vis de combo/upgrade ca tot precizam candva(am si Nemesis upgradat la maxim, deci ultima arma), sunt mai misto gandite la Dante's Inferno , mai complexe nu mereu acealeasi combinati pt fiecare arma.
am uitat sa precizez, jocul e misto.
cel mai greu boss mi s-a parut Hades pana acum.
Bookmarks