Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast
Results 121 to 140 of 153

Thread: God Of War III (Remastered)

1. #121 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    incepe sa devina mai atragator tot intre 6-7 la nota
    sunt cam spre final , nota pana acum 6-7 (a ridicat-o Afrodita)
    Contradictie de doua ori. Eu cred ca tu doar incerci sa pari interesant. Povestea vorbei, oricum e un lucru general acceptat ca God of War e unul dintre cele mai bune jocuri ale genului din ultimii ani. Nici nu cred ca mai are cine sa concureze cu el, in afara de Devil May Cry si poate Castlevania.

2. #122 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    pai nu este contradictie deloc "mai frend" , si in primul caz si in al doilea cauza notei a fost si o sa ramana aparitia sanilor foarte misto realizati , sunt mai misto decat la toate siliconatele autohtone

3. #123 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Contradictie de doua ori. Eu cred ca tu doar incerci sa pari interesant. Povestea vorbei, oricum e un lucru general acceptat ca God of War e unul dintre cele mai bune jocuri ale genului din ultimii ani. Nici nu cred ca mai are cine sa concureze cu el, in afara de Devil May Cry si poate Castlevania.
    De acord, dar as mai adauga Bayonetta, Ninja Gaiden si Metal Gear Rising - la fel de calitative ca si titlurile amintite de tine.

4. #124 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    mi se par incomparabile. nu am gasit nicaieri un review la GOW 3 in care jocul sa primeasca mai putin decat 9-10/10, sau 5/5. jocul asta e in primele 30 ca nr de bucati vandute dintre cateva mii de jocuri de PS3. si cred ca de unul singur a stimulat vanzarea a 2-3 milioane de console.

si pentru un hack and slash (cu doar cateva portiuni de platforming si puzzles), jocul asta a reusit sa obtina cele de mai sus si sa mute oameni dinspre PC gaming catre console. despre ce vorbim?

nu e obligatoriu sa placa fiecarui gamer de pe lumea asta. si daca nu place catorva oameni, nu inseamna ca jocul e prost, si nu inseamna ca brusc nu mai este unul dintre cele mai bune jocuri de console facute vreodata.

daca eu spun spre exemplu ca GTA V mi se pare o mizerie de joc, pe care l-am inceput, am jucat doua ore si l-am pus in sertar, pentru ca mi s-a parut ca joc degeaba, si personajele, povestea sau gameplay-ul nu aveau nimic care sa ma tina in joc, nu inseamna ca GTA V este intr-adevar o mizerie. ci doar ca nu m-a impresionat pe mine, un singur gamer.

5. #125 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Bine zis Radu. Subscriu la tot ce ai spus, mai ales ultima parte doar ca eu am terminat gtav, dar tot o mizerie comerciala este.
    Referitor la gow3, pe mine personal m-a innebunit, mai ales ca atunci cand a aparut, grafica jocului era o realizare.
    Povestea e cam trasa de par dar na..

6. #126 SP
    l-am terminat si eu , povestea sucked big time !

un joc ok pt ps3.

7. #127 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Păi cred și eu, dacă ai jucat doar 3-ul. Dacă te referi la capitolul tehnic, da, e un joc de PS3, părerile noastre

8. #128 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    ...

si pentru un hack and slash (cu doar cateva portiuni de platforming si puzzles), jocul asta a reusit sa obtina cele de mai sus si sa mute oameni dinspre PC gaming catre console. despre ce vorbim?

...
    Despre God of War 3.

9. #129 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Jucati toate jocurile in ordine macar gow 1, gow 2 si gow 3 si o sa intelegeti mai bine asa. GOW 3 pentru mine are cel mai bun inceput dintre toate jocurile care le-am jucat vreodata. Incepe epic .

10. #130 SP
    Cred ca s-a vandut tare prost remasterul , eu in lista mea de 200+ persoane doar pe Rasko l-am vazut jucand, ceea ce pt mine spune multe..

mai ales ca in cazul TLOU efectul a fost invers...cand a iesit remasteru' peste 50% din lista l-au rejucat , ceea ce iar spune multe

daca vroiau sa faca ceva corect cu remasterizarea asta, dadeau toata colectia la pret de un joc si era corect , asa e praf in ochi.. macar aici Uncharted o sa fie pe plus

11. #131 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

mai ales ca in cazul TLOU efectul a fost invers...cand a iesit remasteru' peste 50% din lista l-au rejucat , ceea ce iar spune multe

daca vroiau sa faca ceva corect cu remasterizarea asta, dadeau toata colectia la pret de un joc si era corect , asa e praf in ochi.. macar aici Uncharted o sa fie pe plus
    Nici ăla nu ți-a plăcut, ceea ce spune multe
    La God of War aplică metodă Gears, o să vină în curând GoW Ascension, le scot pe rând , flămânzi

12. #132 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Probabil daca ar fi fost mai ieftin il cumpărau mai multi , eu unu l-am jucat pe ps3 si mi sa părut foarte bun (binenteles ca am jucat toate părțile ) si cand o sa il gasesc la 70-80 lei o sa il cumpăr sa il mai joc odata

13. #133 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nici ăla nu ți-a plăcut, ceea ce spune multe
    La God of War aplică metodă Gears, o să vină în curând GoW Ascension, le scot pe rând , flămânzi
    Nici mie nu mi-a placut tlou, ba chiar nu stiam cum sa fac sa il vand mai repede, noroc ca cererea a fost mare

Eu le-am luat in ordine avand in vedere ca primele doua le am pe ps2. Cred ca ascension e cel mai bun. Combatul e sublim in ala.

14. #134 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Culmea ca mie ascension mi s-a parut cel mai plictistor si slab din serie . God of War 2 e cel mai bun per total.

15. #135 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Am si eu o intrebare. Jocul asta nu merge fullHD ?

16. #136 SP
    cum adica ?!

jocul merge 720p / 1080i / 1080p

deci merge fullhd.

17. #137 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by clovnusor View Post
    Nici mie nu mi-a placut tlou, ba chiar nu stiam cum sa fac sa il vand mai repede, noroc ca cererea a fost mare

Eu le-am luat in ordine avand in vedere ca primele doua le am pe ps2. Cred ca ascension e cel mai bun. Combatul e sublim in ala.
    Despre Tlou nu se discuta. Tlou e ca si credinta in Dumnezeu.
    Serios acum, jocul e pentru o audienta matura, mai treci si tu prin viata si o sa il intelegi. E genul de joc pe care il joci singur seara in camera si meditezi asupra celor vazute, nu e un fifa pe care sa-l dai sambata cu baetii.

Cel mai mult mi-a placut God of War 3, urmat de 2. Restul au fost frunze-n vant, jocuri bune pe care le-am terminat cu placere, dar nimic deosebit.

18. #138 SP
    cum adica ?!

jocul merge 720p / 1080i / 1080p

deci merge fullhd.
    M-am exprimat eu gresit, sorry. Am vrut sa zic daca merge pe tot ecranul. Pentru ca e cam aiurea asa...
    Attached Images Attached Images god-war-iii-remastered_20150817174804.jpg

19. #139 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Mergi la Settings -> Sound & Screen -> Display Area Settings
    Aici, trebuie sa muti colturile pana in colturile ecranului.

20. #140 SP
    Nu merge. Trebuie sa il joc asa... Arata de zici ca ma joc pe PS2
    Attached Images Attached Images god-war-iii-remastered_20150818124437.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast

Bookmarks