Ha! poate dau o fuga pe acolo maine sa-l butonez putin, thks
Sa intrebi inainte daca il au sau asa, sa nu platesti o ora degeaba.
M-a sunat un prieten azi, chiar persoana cu care fac account sharing si m-a intrebat cand se lanseaza ca am vorbit sa-l luam.. in fata lui acolo se juca un adolescent horizon.
Am primit mail de la Altex cum ca "precomanda e disponibila si a intrat in fluxul de produse confirmate automat si produsele vor fi livrate catre dumneavoastra"
Asa am primit si eu si avea o chestie acolo cu apasa aici ... n-am citit, dar am apasat.. si am vazut ca am anulat precomanda... asta e , o sa ma duc in magazin sa-l iau
Trecând peste modul urât în care s-a exteriorizat, sa dam credit where it's due lui templier pentru încă un controller deosebit:
http://www.pushsquare.com/news/2017/...thy_of_worship
@ eagle-eye multumesc pt apreciere
@ se7en fury chiar nu m-ai cunoscut dupa atata timp
Multumesc .... pentru poze !
^nu esti singurul. Singurul lucru care ma atrage la joc e grafica, in rest... I dunno man. Parca l-as lua doar pentru ca toti il lauda, dar am mai trecut prin de-astea cu Division si mi-e teama
Am ramas uimit de cât de bine sunt făcute expresiile faciale, nu îți lasă impresia că de uită în gol, se pot citi emoțiile pe fața personajelor.
Sent from my EVA-L09
preluat de pe forumul "vecin" :
"Media Galaxy anunță lansarea în premieră a jocului Horizon Zero Dawn, cel mai nou titlu exclusiv PlayStation 4, dezvoltat de Guerilla Games. Acesta va fi disponibil spre vânzare începând cu data de 1 martie în rețeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.
Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți pasionații de jocuri pe data de 1 martie, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din București pentru un eveniment în care vor putea încerca, în premieră, Horizon Zero Dawn, și vor putea participa la concursuri cu multe premii și surprize. Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 18:00, accesul fiind gratuit și deschis pentru toți doritorii.
Cei prezenți vor putea participa la sesiuni de quiz, în care vor avea ocazia de a câștiga abonamente PlayStation Plus de 3 luni. De asemenea, toți cei care cumpără jocul Horizon Zero Dawn pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru unul dintre cele doua pachete formate dintr-un controller SONY DualShock 4 Glacier White + Abonament PlayStation Plus 1 an.
Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook dedicată evenimentului de lansare. Întregul eveniment va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Media Galaxy."
Read mor
Daca vrea cineva jocul la 210 lei sa intre aici pt detalii: http://www.consolegames.ro/forum/sin...postcount=2182
Il gasesti sigur, pentru ca azi se lanseaza si ar fi absurd sa astepte lansarea lor de seara, in loc sa vanda deja jocul day 1.
Noh, asa ma gandeam si eu, dar am zis sa mai cer o opinie. Mersi, o sa ma duc sa imi incerc norocul.
Bookmarks