Mai am si eu la Far Cry 4 cele 2 trofee care doar Co-op se pot face, daca cineva le mai are de facut sau pur si simplu are timp sa ma ajute si pe mine sa le fac dati add la AdiBotor... Multumesc anticipat...![]()
Mai am si eu la Far Cry 4 cele 2 trofee care doar Co-op se pot face, daca cineva le mai are de facut sau pur si simplu are timp sa ma ajute si pe mine sa le fac dati add la AdiBotor... Multumesc anticipat...![]()
Foloseste search pe viitor - thread Far Cry 4
Ja man... uita-te und3 e rezultatul tau si unde am postat eu.... indiciu: eu am ps4, am cautat si am postat la ps4...
Rezultatul lui e exact unde trebuie sa fie, la console club, secțiunea cu jocuri multiplatform. Intrai pe thread-ul ala si spuneai ca ai nevoie de ajutor pe PS4
Pot sa iti scriu si pe germana sau engleza daca vrei... am ps4 am cautat la ps4... daca aveam club cautam la club, ce e asa greu?
Poti sa imi scrii si in chineza, dar sa stii ca daca vei continua cu atitudinea asta nu vei rezista mult pe aici. Colegu a vrut sa te ajute, tu ai preferat sa il iei la mișto cu "indicii". Au mai fost si altii ca tine pe aici. Iti dau si eu un indiciu: AU MAI fost...
Ce-i ala club ? E un nou model de consola si nu stiu eu ? Cu atitudinea asta nu ajungi nicaieri.
Nu are rost sa facem cate un thread pentru fiecare request sau pentru fiecare consola pe care apare un joc. Daca jocul este multiplatform, se face thread la "club". Nu inteleg de ce trebuie sa pierdem timp cu dat explicatii unor persoana care nu vor sa le accepte si ne iau peste picior.
Va pierdeti vremea cu toti inteligentii, nu stie unde sa posteze, sa i stearga moderatorii threadurile pana invata, sau de preferat, pana pleaca singur![]()
Zero tu asa sa ii zici la cine a gresit cand ti-a dat viata...
Cat despre explicatii, aceeasi parere o am si eu... inca o data, am ps4 am cautat si postat la ps4!!!.... unde e greseala??? Destiny, Battlefield si Gta nu sunt jocuri multiplatform? Ce atitutine ar fi trebuit sa am? Am zis ca nu am cautat in alta parte... nu ca rezultatul nu e unde trebuie, pe romaneste...
Si ce atitudine ar fi trebuit sa am? Crezi ca sunt vreun pupincurist dinasta ca Zero sa postez ca sa mai fiu bagat in seama sau sa fie mai mute postari acolo la numar? Explica lui despre atitudine...
Se inchide, discutia degenereaza si nu se indreapta intr-o directie "placuta".
Daca chiar doresti ajutor poti sa postezi in thread-ul de trophy boosting sau in topic-ul jocului.
Intre timp s-au dat avertismentele de rigoare.
Bookmarks